Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar dr a gittim. Çok şükür kist gibi bir durum yok. HavA sıcaklığı, stres gibi şeyler bu lekelenmelere sebep olurmuş...yerleşme lekesi mi kan testinden sonra anlaşılır dedi. Çok kafaya takılcak bir durum olmadığını, ama 1 hafta daha geçip adet olmazsam önemliymiş bu lekelenmeler...kan testi 2 saate çıkıcak, 6.30-7ye doğru test çıkıcak dra göstericem. Ama bence ben tamamen stresten geciktirsşn, adet olucam diye düşünüyorum. Çünkü şimdi kırmızıya dönüyor gibi akıntım, satım 6 ağustos...

Kızlar adetime daha var.gecen ay 14 ünde adet olmuştum. Predictor erken gebelik testi yaptim.sizce doğru olabilirmi ?çok hastayım. Ama doktorun verdiği ilaçları içersem ve hamileysem sorun olacak

Eklentiler

• 1438871680172.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar adetime daha var.gecen ay 14 ünde adet olmuştum. Predictor erken gebelik testi yaptim.sizce doğru olabilirmi ?çok hastayım. Ama doktorun verdiği ilaçları içersem ve hamileysem sorun olacak
Canim Döngün kaç gün sürüyor. Çok çok sılik bir çizgi var gibi. En mantıklı si kan testi yaptırma n

Canim Döngün kaç gün sürüyor. Çok çok sılik bir çizgi var gibi. En mantıklı si kan testi yaptırma n
30 gün sürüyor normalde ama düzensiz de olduğu oluyor.bazen erken bazen geç oluyorum.kan testi yaptırmaya utanıyorum artık ya.kucuk bir yerde yaşıyorum. Artık tanıyorlar beni.

30 gün sürüyor normalde ama düzensiz de olduğu oluyor.bazen erken bazen geç oluyorum.kan testi yaptırmaya utanıyorum artık ya.kucuk bir yerde yaşıyorum. Artık tanıyorlar beni.
Bu konuda seni çok ii anliyorum. O zaman biraz daha beklemen gerek ama hastayım da diyon. Bence kesinlestirmeden ilaç almamani tavsiye ederim canım. Senin ve eğer varsa bebeginin sağlığı herkesten daha önemli unutma

Bu konuda seni çok ii anliyorum. O zaman biraz daha beklemen gerek ama hastayım da diyon. Bence kesinlestirmeden ilaç almamani tavsiye ederim canım. Senin ve eğer varsa bebeginin sağlığı herkesten daha önemli unutma
Evet canım biliyorum sağolasın .çok oksuruyorum.sesimi ben bile taniyaniyorum.hamile olduguma emin olsam:)mutluluktan iyileşirim belki:))))

hamılelıkte de özellıkle ilk haftalarda akıntı cok cok fazla gelır beyaz şeffaf karısık gelır
Akintisi boyle olup hamile olan varmi nette bakarken gordum benim suan akintim boyle????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…