CNm senınle yazışıyorduk hep şimdi görünce çok mutlu oldum rabbım sağlıkla kucağına Alman'ı nasıp etsin inş çok sevindimÇift çizgi kızlar hamileyim
Bence hamilelik içme ilaç çok etkisi oluyor.doktora git yönlendirir oTekrar yükledim kızlar yaa
Ay inşallah ya.elimdeki testte daha pembe.fotoda çıkmamış. Ama çok erken bide predictor testi daha önce yanlış pozitif vermişti. İnşallah hayırlısiysa hamileyim dir yaaaBence hamilelik içme ilaç çok etkisi oluyor.doktora git yönlendirir o
Ne biçim yazmışım yaw. Bence hamilesin. Ilac içme. Hamileligi çok etkilio doktora git o yonlendirsin yazacaktım :)Bence hamilelik içme ilaç çok etkisi oluyor.doktora git yönlendirir o
:)))) olsun bişey yazdın ya:)Ne biçim yazmışım yaw. Bence hamilesin. Ilac içme. Hamileligi çok etkilio doktora git o yonlendirsin yazacaktım :)
Canim Döngün kaç gün sürüyor. Çok çok sılik bir çizgi var gibi. En mantıklı si kan testi yaptırma nKızlar adetime daha var.gecen ay 14 ünde adet olmuştum. Predictor erken gebelik testi yaptim.sizce doğru olabilirmi ?çok hastayım. Ama doktorun verdiği ilaçları içersem ve hamileysem sorun olacak
bence gidip kanda bir test yaptir. iki saate cikar. eger 5 in uzerindeyse ilac alma. ama yok 5 in altindaysa kendine iskence yapma. hasta hasta kalma. insallah hamilesindir canim benim.Tekrar yükledim kızlar yaa
:) geçmiş olsun bu arada.bebisin de hayırlı olsun.sen yinede git bi doktora emin olalım.:)))) olsun bişey yazdın ya:)
30 gün sürüyor normalde ama düzensiz de olduğu oluyor.bazen erken bazen geç oluyorum.kan testi yaptırmaya utanıyorum artık ya.kucuk bir yerde yaşıyorum. Artık tanıyorlar beni.Canim Döngün kaç gün sürüyor. Çok çok sılik bir çizgi var gibi. En mantıklı si kan testi yaptırma n
Bu konuda seni çok ii anliyorum. O zaman biraz daha beklemen gerek ama hastayım da diyon. Bence kesinlestirmeden ilaç almamani tavsiye ederim canım. Senin ve eğer varsa bebeginin sağlığı herkesten daha önemli unutma30 gün sürüyor normalde ama düzensiz de olduğu oluyor.bazen erken bazen geç oluyorum.kan testi yaptırmaya utanıyorum artık ya.kucuk bir yerde yaşıyorum. Artık tanıyorlar beni.
Evet canım biliyorum sağolasın .çok oksuruyorum.sesimi ben bile taniyaniyorum.hamile olduguma emin olsam:)mutluluktan iyileşirim belki:))))Bu konuda seni çok ii anliyorum. O zaman biraz daha beklemen gerek ama hastayım da diyon. Bence kesinlestirmeden ilaç almamani tavsiye ederim canım. Senin ve eğer varsa bebeginin sağlığı herkesten daha önemli unutma
Ins. CanimEvet canım biliyorum sağolasın .çok oksuruyorum.sesimi ben bile taniyaniyorum.hamile olduguma emin olsam:)mutluluktan iyileşirim belki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?