- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Benim beyaz akintim ama cok yogun degilhamılelıkte de özellıkle ilk haftalarda akıntı cok cok fazla gelır beyaz şeffaf karısık gelır
Akintisi boyle olup hamile olan varmi nette bakarken gordum benim suan akintim boyle????
Ayy ağzından bal damliyor inşallah yaa:))):) geçmiş olsun bu arada.bebisin de hayırlı olsun.sen yinede git bi doktora emin olalım.
Evet evet sağlıklı sıhhatli inşallahIns. Canimsağlıkla gelsin minikler bize
Hersey olabilir.o kadar karışık ki bazen bu isler.ben De daha önceki gebeliğimde öyle olmuştum. Düşük yaptım ama yinede hamileydimselam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?
tşkkürler . bnde doktora gidp yine hüsrana ugramak istemiyorum artık biraz daha beklim en iiyisi . inşallah hamileyimdir .Hersey olabilir.o kadar karışık ki bazen bu isler.ben De daha önceki gebeliğimde öyle olmuştum. Düşük yaptım ama yinede hamileydim
İnşallah ALLAHIM hepimize sağlıklı bebekler nasip etsintşkkürler . bnde doktora gidp yine hüsrana ugramak istemiyorum artık biraz daha beklim en iiyisi . inşallah hamileyimdir .
İnşallah rabbim bizede o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsinİnşallah ALLAHIM hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Canım tabiki negatif çoktı ve adetim sökülüyor:) rahatladım inanki, yoksa hamileliğim sorunlumu diye düşünecektim...Aynıyız canım :)) test sonucu nasıl çıktı ? @triton-x
Canım tabiki negatif çoktı ve adetim sökülüyor:) rahatladım inanki, yoksa hamileliğim sorunlumu diye düşünecektim...
benimde buyuk ihtimal 23.08.2015İyi akşamlar herkese, beni de yazın listeye kızlar.POWERHACK
SAT:25.07.2015 BAT: 23.08.2015
Evet cnm dra sordum înofolici kullanabîlirsin dedi. Bencede kullanaşım. Ben bıldım bineczanede alıcam. Bulması zor oluyor çünküAynı ben :) bi dahaki aya napıyoruz kullanıyor muyuz folik asit ilacını ? :)
Canım ya nasıl Kandırıyor bizi su vucudumuz üzüldüm ama kısmet işte nezaman hayırlıysa ozaman versin Rabbim hepimizeCanım tabiki negatif çoktı ve adetim sökülüyor:) rahatladım inanki, yoksa hamileliğim sorunlumu diye düşünecektim...
Aynen tatlım sendr test yap ve kurtul şu sıkıntıdan:)Canım ya nasıl Kandırıyor bizi su vucudumuz üzüldüm ama kısmet işte nezaman hayırlıysa ozaman versin Rabbim hepimize
benimde buyuk ihtimal 23.08.2015
CMm genetik değerlerin nasıldı ben de 2 değer Heterozigot Dr bunlar herkeste Heterozigot dedi sana ne dedi Dr A1298c ve 4G&5GKızlar bat a bir hafta var . Kan pıhtılaşmasi sorunum olduğu için biran önce gebelik varsa öğrenmem gerek dayanamadım test yaptım ancak kocaman bir tek çizgi. Bence çok erken adete en fazla 3 gün filan belki bir ihtimal çıkar gibi. Siz siz ölü erken den yapıp hüsrana ugramayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?