Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

Hersey olabilir.o kadar karışık ki bazen bu isler.ben De daha önceki gebeliğimde öyle olmuştum. Düşük yaptım ama yinede hamileydim

Hersey olabilir.o kadar karışık ki bazen bu isler.ben De daha önceki gebeliğimde öyle olmuştum. Düşük yaptım ama yinede hamileydim
tşkkürler . bnde doktora gidp yine hüsrana ugramak istemiyorum artık biraz daha beklim en iiyisi . inşallah hamileyimdir .

Canım tabiki negatif çoktı ve adetim sökülüyor:) rahatladım inanki, yoksa hamileliğim sorunlumu diye düşünecektim...
Canım ya nasıl Kandırıyor bizi su vucudumuz üzüldüm ama kısmet işte nezaman hayırlıysa ozaman versin Rabbim hepimize

son 1 hafta bat'a.. zerre belirti yok. eşim yasakladı o cümleyi kurmamı ama belirti yok. bu ay da....

Kızlar bat a bir hafta var . Kan pıhtılaşmasi sorunum olduğu için biran önce gebelik varsa öğrenmem gerek dayanamadım test yaptım ancak kocaman bir tek çizgi. Bence çok erken adete en fazla 3 gün filan belki bir ihtimal çıkar gibi. Siz siz ölü erken den yapıp hüsrana ugramayin

CMm genetik değerlerin nasıldı ben de 2 değer Heterozigot Dr bunlar herkeste Heterozigot dedi sana ne dedi Dr A1298c ve 4G&5G

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…