- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
Faktör 13 ve pai homozigot canimCMm genetik değerlerin nasıldı ben de 2 değer Heterozigot Dr bunlar herkeste Heterozigot dedi sana ne dedi Dr A1298c ve 4G&5G
Amin insallahhArkadaslar merhaba bir suredir takip ediyorum sizi lutfen benide listenize ekleyin sat 17 tem bat 15 agustos umarim bizde aliriz bebislerimizi kucagimiza
23 temmuz ama benim adetim duzensiz duphaston kulaniyorum 10 gunluk ilac ve sonra adet olmam lazim ama benim hamile kalma hitimalimde varmişSat ne zaman ?
23 temmuz ama benim adetim duzensiz duphaston kulaniyorum 10 gunluk ilac ve sonra adet olmam lazim ama benim hamile kalma hitimalimde varmiş
Ewt canim oyleymiş insallah vardir bende bilmiyorum bat ne zaman cunku duzenliyor canim. Eger tam duzene girmişse buyuk hitimal 23 agustos ama bu ay pes etmiştimAy inşallah canım liste için dedim bat ne zaman?
Duphaston kolaylaştırır diye duydum Rahmi besliyormus
Ewt canim oyleymiş insallah vardir bende bilmiyorum bat ne zaman cunku duzenliyor canim. Eger tam duzene girmişse buyuk hitimal 23 agustos ama bu ay pes etmiştimkadinlar kulubune girince hamilelik haberleri alinca bende hamile kalmak istiyorum bide bizim gelin hamile ben onu kontrole felan goturuyorum gorunce bende istiyorum offff
İnşallah hamilesindir yaaa.bazen böyle olabiliyor cunkuVeee ben 2 gün var sabah pembe leke geldi akıntıyla tamam adet oluyorum dedim ama sonrasında bişey gelmedi ve hala bişey yok
Ayy ne güzel dedin öyleee :) inşallah canım ya pazartesi belli olacak bakalm ne olcakİnşallah hamilesindir yaaa.bazen böyle olabiliyor cunku
Regl im den 1 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Hemen apar topar acile gittim kan testi yaptım bir heyecanla bekledim. Ve kocaman bir sıfır gordumMerhabalar, Regl tarihinden 9 gün önce test yapıp negatif çıkan, sonra da hamile olduğunu öğrenen var mı aramızda?
Regl im den 1 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Hemen apar topar acile gittim kan testi yaptım bir heyecanla bekledim. Ve kocaman bir sıfır gordum
dr um zaten idrar testlerine hiç güvenmiyor. yanlış olabilirmiş test. zaten cok silik çıkmıştı. ancak hala umudum var. bakalım tekrarlamayı düşünüyorum hem idrarı hem kanı.Bu çok daha entresan olmuş. Yani kanda çıkıp idrar testinde çıkmayan çok duydum ama idrar testinde çıkıp kanda çıkmaması garip. Sormadınız mı doktora? Neden olmuş olabilirmiş ki böyle bişey?
dr um zaten idrar testlerine hiç güvenmiyor. yanlış olabilirmiş test. zaten cok silik çıkmıştı. ancak hala umudum var. bakalım tekrarlamayı düşünüyorum hem idrarı hem kanı.
sağol canım bir umut işte. . .Umarım herşey gönlünce olur.
sağol canım bir umut işte. . .
benimde yada adet günlerim. gün erken ya da geç gelebiliyor.Ben de aynı umuda kapılmamaya çalışıyorum. Dayanamayıp daha adetime 9 gün varken test yaptım negatif çıktı. Şimdi 5 günüm var. 13'ünde hastalanmam lazım. Bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?