Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar merhaba bir suredir takip ediyorum sizi lutfen benide listenize ekleyin sat 17 tem bat 15 agustos umarim bizde aliriz bebislerimizi kucagimiza

Bugün çok ağrılı sancılı yoğun bir adetim var arkadaşlar... Sabah hastanede kan verdim hormon tahlilleri için... Doktor yüksek ihtimalle enfeksiyonun olduğu için spermler içeriye taşınamıyor dedi. 2 hafta sonra vajinal kültür alıp sonucuna göre ilaç yazıcak.

Veee ben 2 gün var sabah pembe leke geldi akıntıyla tamam adet oluyorum dedim ama sonrasında bişey gelmedi ve hala bişey yok

Ay inşallah canım liste için dedim bat ne zaman?
Duphaston kolaylaştırır diye duydum Rahmi besliyormus
Ewt canim oyleymiş insallah vardir bende bilmiyorum bat ne zaman cunku duzenliyor canim. Eger tam duzene girmişse buyuk hitimal 23 agustos ama bu ay pes etmiştim kadinlar kulubune girince hamilelik haberleri alinca bende hamile kalmak istiyorum bide bizim gelin hamile ben onu kontrole felan goturuyorum gorunce bende istiyorum offff

Inşallah cnm hayırlısı neyse o olsun hakkında :)

Merhabalar, Regl tarihinden 9 gün önce test yapıp negatif çıkan, sonra da hamile olduğunu öğrenen var mı aramızda?

Merhabalar, Regl tarihinden 9 gün önce test yapıp negatif çıkan, sonra da hamile olduğunu öğrenen var mı aramızda?
Regl im den 1 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Hemen apar topar acile gittim kan testi yaptım bir heyecanla bekledim. Ve kocaman bir sıfır gordum

Regl im den 1 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı. Hemen apar topar acile gittim kan testi yaptım bir heyecanla bekledim. Ve kocaman bir sıfır gordum

Bu çok daha entresan olmuş. Yani kanda çıkıp idrar testinde çıkmayan çok duydum ama idrar testinde çıkıp kanda çıkmaması garip. Sormadınız mı doktora? Neden olmuş olabilirmiş ki böyle bişey?

dr um zaten idrar testlerine hiç güvenmiyor. yanlış olabilirmiş test. zaten cok silik çıkmıştı. ancak hala umudum var. bakalım tekrarlamayı düşünüyorum hem idrarı hem kanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…