- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
benim de 13 14 yada 15 adet günlerim. erken ya da geç gelebiliyor.benimde yada adet günlerim. gün erken ya da geç gelebiliyor.
Canim var mı bir gelismeBen de aynı umuda kapılmamaya çalışıyorum. Dayanamayıp daha adetime 9 gün varken test yaptım negatif çıktı. Şimdi 5 günüm var. 13'ünde hastalanmam lazım. Bekliyorum...
Canım geç döllenme olduğunda, adet geçilmesinden 10 gün sonra pozif çıkanlar oluyor,bekle bakalım, benim 7 aydır ,her ay 3,4 gün öne gelen adetin,24,30 arasında sayıyor,bende bekleyeceğım sabret canım,Kafam çok karışık. Ekte işaret koyduğum günler yumurtlamaya yakın gerçekleşen ilişki günleri. 10 ay oldu doğum kontrol hapını bırakalı ama bu süre zarfında eşim korundu ilk kez bu ay bebek için denedik. Ben kasık ve bel ağrısı ve halsizlik nedeniyle 4 Ağustosta gebelik testi yaptım eczaneden alıp ama negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba? Hamile olma ihtimalim var mı? Burada bazen reglinden 7-8 gün önce pozitif sonuç alanları görüyorum. Olsaydı kesinlikle çıkarmıydı? Yoksa 4 Ağustos erken bi tarih mi olmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Tatlım inofolic bir gıda takviyesi, inozitol ve folik asit var...sende pko varsa 6 ay düzenli kullanırsan bu düzensizliklerinde bitebilir. Makaleleri okudum, baya etkili olmuş.selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?
Tatlım bende de mthfcr 677t heterozigot bugün bir hematologa gidicem. Dr lar bişey kullanma demişti. Artık hematolog da ne derse ona göre hareket edeceğim.CMm genetik değerlerin nasıldı ben de 2 değer Heterozigot Dr bunlar herkeste Heterozigot dedi sana ne dedi Dr A1298c ve 4G&5G
Tatlım enfeksiyondan kurtul hakikaten o çok berbat bir illet bende biara baya çektim. Geçmiş olsun.Bugün çok ağrılı sancılı yoğun bir adetim var arkadaşlar... Sabah hastanede kan verdim hormon tahlilleri için... Doktor yüksek ihtimalle enfeksiyonun olduğu için spermler içeriye taşınamıyor dedi. 2 hafta sonra vajinal kültür alıp sonucuna göre ilaç yazıcak.
sağol canım inşallah bir an evvel kurtulurum da bebişime kavuşurum :)Tatlım inofolic bir gıda takviyesi, inozitol ve folik asit var...sende pko varsa 6 ay düzenli kullanırsan bu düzensizliklerinde bitebilir. Makaleleri okudum, baya etkili olmuş.
Tatlım nasılsın? İnofolic aldım ben. Pko olmadığı için günde iki kere kullanmaya karar verdim ve kullanıyorum. Sende ne var ne yok?
Tatlım bende de mthfcr 677t heterozigot bugün bir hematologa gidicem. Dr lar bişey kullanma demişti. Artık hematolog da ne derse ona göre hareket edeceğim.
Tatlım enfeksiyondan kurtul hakikaten o çok berbat bir illet bende biara baya çektim. Geçmiş olsun.
Svl2425 tatlım nasılsın? Ne var ne yok?
Yok cnm bnm aynıydı adetim bugün biter gibi, yarın öbür gün çalışmalara başlarız inş bakalım. İnş bu ay yüzünüze güler felek bakalım:)Aklımdan sen geçiyordun bildirim geldi :) bgn bitti Saçma bi adet dönemi geçirdim son iki gün ped bile kullanmadım bu istinaden yine Dayanamayıp test de Yaptım ama bişi yok :) sen de ne var ne yok :)
Yok cnm bnm aynıydı adetim bugün biter gibi, yarın öbür gün çalışmalara başlarız inş bakalım. İnş bu ay yüzünüze güler felek bakalım:)
Hayırlısı üzülme, bir dahaki sefere,bende senin gibi beklemedeyimAklımdan sen geçiyordun bildirim geldi :) bgn bitti Saçma bi adet dönemi geçirdim son iki gün ped bile kullanmadım bu istinaden yine Dayanamayıp test de Yaptım ama bişi yok :) sen de ne var ne yok :)
Ben bu ayda yapıcam ovu testi olmazsa bende salacam artık ya... Bu ay eşimle yanyana don ayımız çünküInsşallah inşşallah sağlıklı bebek olsun da ne zaman isterse o zaman olsun napalım :) bu ay takvimi ovulasyon testini unutuyorum olacağı varsa olur bu ay da böyle olsun :))
ben de bugün yarın başlarım Çalışmalara bir yanım diyor boşver sal gitsin diğer yanıp ovulasyon takibi yap garantile şimdilik kararsızım hematolog a neden gideceksin Dr Heterozigot için ne dedi sana iğne başlanacak mı hamile kalırsan bana sanırım Dr başlayacak bilmiyorum o iğne için de pek masum değil diyorlar kemik erimesi falan yapıyormuş Hakkımızda HayırlısıYok cnm bnm aynıydı adetim bugün biter gibi, yarın öbür gün çalışmalara başlarız inş bakalım. İnş bu ay yüzünüze güler felek bakalım:)
Arkadaşım tavsiye etti cnm hematologu, gittiğim 2 dr da bişey kullanmana gerek yok dedi. Ama aklımda yine aynı şeyleri yasarmıyım korkusu olduğu için hematologada iğne kullanıp kullanmamam gerektiğini sorucam. O da yok derse içim rahat edicek enazından...burada benim gibi tek heterezigot mutasyonu olup iğne kullananlar da var çünkü...bazen de diyorum ki çok mu pimpirikliyim. Rahat olan insanlara bişey olmuyor çünküBen de bugün
ben de bugün yarın başlarım Çalışmalara bir yanım diyor boşver sal gitsin diğer yanıp ovulasyon takibi yap garantile şimdilik kararsızım hematolog a neden gideceksin Dr Heterozigot için ne dedi sana iğne başlanacak mı hamile kalırsan bana sanırım Dr başlayacak bilmiyorum o iğne için de pek masum değil diyorlar kemik erimesi falan yapıyormuş Hakkımızda Hayırlısı
Bir tabir vardır doğmamış bebeğe don biçmek diye işte şimdi biz onu yapıyoruz sanırım :)) henüz ortada ne embriyo var ne de gebelik biz de bu pimpirikli durum vay halimize:)benim de iki Heterozigot bir hamile kalayım Dr ne diyecek bakalımArkadaşım tavsiye etti cnm hematologu, gittiğim 2 dr da bişey kullanmana gerek yok dedi. Ama aklımda yine aynı şeyleri yasarmıyım korkusu olduğu için hematologada iğne kullanıp kullanmamam gerektiğini sorucam. O da yok derse içim rahat edicek enazından...burada benim gibi tek heterezigot mutasyonu olup iğne kullananlar da var çünkü...bazen de diyorum ki çok mu pimpirikliyim. Rahat olan insanlara bişey olmuyor çünkü
Ynen cnm daha bi embriyo oluşturamadık ama işte çok şey geliyor aklıma ve mesleğim icabı çokta şey biliyorum neyazıkkiBir tabir vardır doğmamış bebeğe don biçmek diye işte şimdi biz onu yapıyoruz sanırım :)) henüz ortada ne embriyo var ne de gebelik biz de bu pimpirikli durum vay halimize:)benim de iki Heterozigot bir hamile kalayım Dr ne diyecek bakalım
Bir tabir vardır doğmamış bebeğe don biçmek diye işte şimdi biz onu yapıyoruz sanırım :)) henüz ortada ne embriyo var ne de gebelik biz de bu pimpirikli durum vay halimize:)benim de iki Heterozigot bir hamile kalayım Dr ne diyecek bakalım
Ynen cnm daha bi embriyo oluşturamadık ama işte çok şey geliyor aklıma ve mesleğim icabı çokta şey biliyorum neyazıkkikendimi tutuyum diyorum ama sonra bi bakıyorum düşünceler beynimi yemiş, ya ondansa ya bundansa diye diye... de
Ay hiç sorma cnm resmen göreve bağladık eşim nöbet usulü Çalışıyor düşün artık onun nöbetlerini bile ben ayarlıyorum bak bugün nöbet tut şu gün çalışma var falanBu ay rahat ayımız olsun ben iki ay ovulasyon kullandım tam zamanlarında çalışma yaptık yine sonuç yok bende bi süre sonra bu işi görev gibi görmeye başladım bu gece olması Lazım yarın Olması Lazım filan. aslında önemli olan eşimle mutlu olmamız Aramızdaki muhabbetimiz. bebek de nasibi olunca gelir bir Sürü mucize bebek var nefes alma zamanı geldi mi imkansız desek de bu iş olucak o Yüzden bu ay kasmıcam bebek yapmak için de uğraşmıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?