Ay hiç sorma cnm resmen göreve bağladık eşim nöbet usulü Çalışıyor düşün artık onun nöbetlerini bile ben ayarlıyorum bak bugün nöbet tut şu gün çalışma var falanAteşle ovulasyon takibi yapıyorum 7 aydır bu ay da ölçmeme kararı aldım ama içim içimi yiyor acaba ateş kaç çıkacak diye merak ediyorum. bu ay eşimin nöbetlerine de karışmadım hangi günler nöbetin var diye sormadım bile sırf rahat olayım diye ama hiç de rahat Değilim içim içimi yiyor artık eşim ne zaman sokulursa o zaman bu ayda öyle olsun bakalım ne olacak
Ay inşallah bebişler gelir kendimi kasmamaya çalışacağım çocuk için değil de zevkine hadi kızlar @triton-xbende kimyasal gebelikten sonra ara verdi çalışmalara sonra da zaten adet oldum. bugün 16 gün oldu. adetim bitsin başlıcam çalışmalara geçen ay ilk denemeydi malesef kötü sonuçlandı. İnşallah bu ay son deneme olur sağlıkla gelir bebişim. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan endişeliyim açıkçası. Ama bu ayda dikkat edicem ovu gününe aldım testimi bekliyorum. Bence bu ay hep birlikte bir daha dikkat edelim sonuçta herşey bebişlerimiz için
Ay inşallah bebişler gelir kendimi kasmamaya çalışacağım çocuk için değil de zevkine hadi kızlar @triton-xLilyumas Svl2425 Eylemeylemce @Latinakis ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bu ay kimler hamiş müjdesini verecek bakalım
Cnm ilk sayfada sabit bir liste var artık benimki 30 Ağustos gibi herkes bat ı söylesinlisteyi günecelleyelim kızlar. Hayırlısı ile bu ay güzel haberler alırız inşallah. benim bat 6 eylül
Canim ben daha hastalanmadim ama gelmek uzeredir ins gelmez ama beklemedeyimCnm ilk sayfada sabit bir liste var artık benimki 30 Ağustos gibi herkes bat ı söylesinPOWERHACK düzenlesin artık
Inşallah tahliller temiz çıkarSabah hormon tahlilleri icin kan verdim tsh, fsh, lh,prolaktin, t3,t4 normal degerler icinde ostrojen ve testesteron, progesteron, dhea so4 sonuclarida persembe cikacak. Drye sonuclar cikinca gidicem. Birde aranizda progesteron hormonu icin tahlil yaptiran oldu mu? Adetin 21. Gunu yapiliyormus ve yumurtanin olusup olusmadigi, kaliteli olup olmadigi konusunda fikir veriyormus bu hormon. 21. Gunde bunu yaptiricam.
ay bari bir tane gebelik haberi alalımCanim ben daha hastalanmadim ama gelmek uzeredir ins gelmez ama beklemedeyim
Saol canım inşaallah olmadı artık öteki aya yine beraber beklerizInşallah tahliller temiz çıkar
ay bari bir tane gebelik haberi alalım
Tatlım işte bunu beynine nasıl anlatabiliyormusun? Bunun bir formülü varsa nolur banada söyleyin. Ben 1 aydır ovu testi kullandım bu ay 8 tabem kaldı bitsin birdaha almam.Bu ay rahat ayımız olsun ben iki ay ovulasyon kullandım tam zamanlarında çalışma yaptık yine sonuç yok bende bi süre sonra bu işi görev gibi görmeye başladım bu gece olması Lazım yarın Olması Lazım filan. aslında önemli olan eşimle mutlu olmamız Aramızdaki muhabbetimiz. bebek de nasibi olunca gelir bir Sürü mucize bebek var nefes alma zamanı geldi mi imkansız desek de bu iş olucak o Yüzden bu ay kasmıcam bebek yapmak için de uğraşmıcam :)
tatlım bugün hematolog biraz kafamı karışturdı. İğneyi sadece yolculuk yaparsam önerdi...ekstra corasprin kullanıcam ve b12 vitamini kullanıcam. Görevsiz bir şekilde bu ayı tamamlamak dileğiyleAy hiç sorma cnm resmen göreve bağladık eşim nöbet usulü Çalışıyor düşün artık onun nöbetlerini bile ben ayarlıyorum bak bugün nöbet tut şu gün çalışma var falanAteşle ovulasyon takibi yapıyorum 7 aydır bu ay da ölçmeme kararı aldım ama içim içimi yiyor acaba ateş kaç çıkacak diye merak ediyorum. bu ay eşimin nöbetlerine de karışmadım hangi günler nöbetin var diye sormadım bile sırf rahat olayım diye ama hiç de rahat Değilim içim içimi yiyor artık eşim ne zaman sokulursa o zaman bu ayda öyle olsun bakalım ne olacak
Çok saol canım. Bu ay olimpiyatlara hazırlanan sporcular gibi olucam. Zeki,çevik ve ahlaklıInşallah tahliller temiz çıkar
ay bari bir tane gebelik haberi alalım
Cnm çok Kafanı karıştırma sadece coraspin kullananlar da var hele biz bir hamile kalalım Allah büyükTatlım işte bunu beynine nasıl anlatabiliyormusun? Bunun bir formülü varsa nolur banada söyleyin. Ben 1 aydır ovu testi kullandım bu ay 8 tabem kaldı bitsin birdaha almam.
Buarada hematologa gidip beynimi iyice karıştırdım varya...
tatlım bugün hematolog biraz kafamı karışturdı. İğneyi sadece yolculuk yaparsam önerdi...ekstra corasprin kullanıcam ve b12 vitamini kullanıcam. Görevsiz bir şekilde bu ayı tamamlamak dileğiyle
Aynı zamanda romantik arzulu ve relaxÇok saol canım. Bu ay olimpiyatlara hazırlanan sporcular gibi olucam. Zeki,çevik ve ahlaklı
Canım onu bende bilmiyordum ve yaptırmadım. Benim ilk gebeliğimde düşük çıkmıştı ve dr progestana baslatmıştı...demekki yumurtam kalitesizmiş ve bebişim düşmüş:/Sabah hormon tahlilleri icin kan verdim tsh, fsh, lh,prolaktin, t3,t4 normal degerler icinde ostrojen ve testesteron, progesteron, dhea so4 sonuclarida persembe cikacak. Drye sonuclar cikinca gidicem. Birde aranizda progesteron hormonu icin tahlil yaptiran oldu mu? Adetin 21. Gunu yapiliyormus ve yumurtanin olusup olusmadigi, kaliteli olup olmadigi konusunda fikir veriyormus bu hormon. 21. Gunde bunu yaptiricam.
Canım çok güldüm ya ilahi :) hatta güzel geçerse de çentik atarız :))Çok saol canım. Bu ay olimpiyatlara hazırlanan sporcular gibi olucam. Zeki,çevik ve ahlaklı
Canım işte hamile kalmadan kullan dedi, sence kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım corasprini:/Cnm çok Kafanı karıştırma sadece coraspin kullananlar da var hele biz bir hamile kalalım Allah büyük
Bana gebelik sonrası başlayacağız Demişti cnm pıhtılaşma nedeniyle bebeklerini kaybedenlerin topiği var bizim gibi genetik tahlilleri sorunlu kişiler var ben Arada takılıyorum ordan yardım alabilirsin istersenCanım çok güldüm ya ilahi :) hatta güzel geçerse de çentik atarız :))
Canım işte hamile kalmadan kullan dedi, sence kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım corasprini:/
Hadi ya bana bi linki atabilirmisin tatlım, birde onlara sorayım bakalım hayırlısı...zaten kararsız bir insanımdırBana gebelik sonrası başlayacağız Demişti cnm pıhtılaşma nedeniyle bebeklerini kaybedenlerin topiği var bizim gibi genetik tahlilleri sorunlu kişiler var ben Arada takılıyorum ordan yardım alabilirsin istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/Hadi ya bana bi linki atabilirmisin tatlım, birde onlara sorayım bakalım hayırlısı...zaten kararsız bir insanımdırlimonlu su içmekte doğal yoldan kanı sulandırıtır aslında onumu yapsam son kararımı vermedim daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?