Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bende kimyasal gebelikten sonra ara verdi çalışmalara sonra da zaten adet oldum. bugün 16 gün oldu. adetim bitsin başlıcam çalışmalara geçen ay ilk denemeydi malesef kötü sonuçlandı. İnşallah bu ay son deneme olur sağlıkla gelir bebişim. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan endişeliyim açıkçası. Ama bu ayda dikkat edicem ovu gününe aldım testimi bekliyorum. Bence bu ay hep birlikte bir daha dikkat edelim sonuçta herşey bebişlerimiz için

Ay inşallah bebişler gelir kendimi kasmamaya çalışacağım çocuk için değil de zevkine hadi kızlar @triton-x Lilyumas Svl2425 Eylemeylemce @Latinakis ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bu ay kimler hamiş müjdesini verecek bakalım

Sabah hormon tahlilleri icin kan verdim tsh, fsh, lh,prolaktin, t3,t4 normal degerler icinde ostrojen ve testesteron, progesteron, dhea so4 sonuclarida persembe cikacak. Drye sonuclar cikinca gidicem. Birde aranizda progesteron hormonu icin tahlil yaptiran oldu mu? Adetin 21. Gunu yapiliyormus ve yumurtanin olusup olusmadigi, kaliteli olup olmadigi konusunda fikir veriyormus bu hormon. 21. Gunde bunu yaptiricam.

Inşallah tahliller temiz çıkar
Canim ben daha hastalanmadim ama gelmek uzeredir ins gelmez ama beklemedeyim
ay bari bir tane gebelik haberi alalım

Tatlım işte bunu beynine nasıl anlatabiliyormusun? Bunun bir formülü varsa nolur banada söyleyin. Ben 1 aydır ovu testi kullandım bu ay 8 tabem kaldı bitsin birdaha almam.
Buarada hematologa gidip beynimi iyice karıştırdım varya...
tatlım bugün hematolog biraz kafamı karışturdı. İğneyi sadece yolculuk yaparsam önerdi...ekstra corasprin kullanıcam ve b12 vitamini kullanıcam. Görevsiz bir şekilde bu ayı tamamlamak dileğiyle

Cnm çok Kafanı karıştırma sadece coraspin kullananlar da var hele biz bir hamile kalalım Allah büyük

Canım onu bende bilmiyordum ve yaptırmadım. Benim ilk gebeliğimde düşük çıkmıştı ve dr progestana baslatmıştı...demekki yumurtam kalitesizmiş ve bebişim düşmüş:/

Çok saol canım. Bu ay olimpiyatlara hazırlanan sporcular gibi olucam. Zeki,çevik ve ahlaklı
Canım çok güldüm ya ilahi :) hatta güzel geçerse de çentik atarız :))
Cnm çok Kafanı karıştırma sadece coraspin kullananlar da var hele biz bir hamile kalalım Allah büyük
Canım işte hamile kalmadan kullan dedi, sence kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım corasprini:/

Canım çok güldüm ya ilahi :) hatta güzel geçerse de çentik atarız :))

Canım işte hamile kalmadan kullan dedi, sence kullanayımmı kullanmayımmı kararsız kaldım corasprini:/
Bana gebelik sonrası başlayacağız Demişti cnm pıhtılaşma nedeniyle bebeklerini kaybedenlerin topiği var bizim gibi genetik tahlilleri sorunlu kişiler var ben Arada takılıyorum ordan yardım alabilirsin istersen

Bana gebelik sonrası başlayacağız Demişti cnm pıhtılaşma nedeniyle bebeklerini kaybedenlerin topiği var bizim gibi genetik tahlilleri sorunlu kişiler var ben Arada takılıyorum ordan yardım alabilirsin istersen
Hadi ya bana bi linki atabilirmisin tatlım, birde onlara sorayım bakalım hayırlısı...zaten kararsız bir insanımdır limonlu su içmekte doğal yoldan kanı sulandırıtır aslında onumu yapsam son kararımı vermedim daha...

Bu doktorlar insani hastalikli yaparlar vallahi ya. Gunumuzde ole zor ki iyi konusabilecegin bir doktor bulmak. Allah yardimcimiz olsun kizlar. yeri geldi doktorun cevap verme geregi duymadigi seyi forum da ogrendim. Cok fazla kulak asmayalim bizi bole umutsuzluga iten bi neden de doktorlarin yaklasimlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…