Yakında uzman oluruz:))Bu doktorlar insani hastalikli yaparlar vallahi ya. Gunumuzde ole zor ki iyi konusabilecegin bir doktor bulmak. Allah yardimcimiz olsun kizlar. yeri geldi doktorun cevap verme geregi duymadigi seyi forum da ogrendim. Cok fazla kulak asmayalim bizi bole umutsuzluga iten bi neden de doktorlarin yaklasimlari.
Benim yaklaşık 40. Günüm bugün
Sabah test Yaptım negatifboşuna umutlandım
Canım çok sıkıldı ya
Adet dongum kac gunde bir canim? Normal de gecikmen olur muydu?
Tatlım istersen bir kan testi yaptir32 - 33 gün
Hiç böyle olmamıştı
Ilk defa bu kadar gecikti
Adet ağrısı gibi bir ağrımda var sürekli ama adet yok
32 - 33 gün
Hiç böyle olmamıştı
Ilk defa bu kadar gecikti
Adet ağrısı gibi bir ağrımda var sürekli ama adet yok
Tatlım istersen bir kan testi yaptir
Cnm bende ve @triton-x de genetik sorun var yani pıhtılaşma sorunu bu Yüzden kan pıhtılaşıyor ve bebeğe yeterli kan gitmiyor bu yüzden kalbi duruyor yada düşükle sonuçlanıyor.bu nedenle Dr aspirin kullanmamız gerektiğini söylüyor bu neden dışında birçok düşük nedeni var bilinçsiz aspirin kullanmak asla doğru değil.işte bu genetik tahlilin birçok çeşidi var ve maalesef bir çok dr farklı tedaviler sunuyor kimisi sadece aspirin yeter diyor kimisi ona bile gerek duymuyor hatta aspirin yanında kan sulandırıcı ilaç kullananlar bile var bu Yüzden kafamız Karışık sakın hiçbir arkadaş Dr dan habersiz düşük yapıyorum diye aspirin kullanmaya kalkmasınhttp://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Kizlar bu linke bakin isterseniz. Ben okudum gercekligi ne kadar var bilmiorum ama gayet aciklayici sekilde yazmis.
Inşallah benimkide Öyledir 40 a gelince çok heveslenmiştimBazen stres mevsimsel falan da olabilio canim. Ama Forumda okumustum hamile olan bi arkadasin idrar testleri negatif cikmisti kan testinde ogrenmisti gebelik sonucunu.
Cnm bende ve @triton-x de genetik sorun var yani pıhtılaşma sorunu bu Yüzden kan pıhtılaşıyor ve bebeğe yeterli kan gitmiyor bu yüzden kalbi duruyor yada düşükle sonuçlanıyor.bu nedenle Dr aspirin kullanmamız gerektiğini söylüyor bu neden dışında birçok düşük nedeni var bilinçsiz aspirin kullanmak asla doğru değil.işte bu genetik tahlilin birçok çeşidi var ve maalesef bir çok dr farklı tedaviler sunuyor kimisi sadece aspirin yeter diyor kimisi ona bile gerek duymuyor hatta aspirin yanında kan sulandırıcı ilaç kullananlar bile var bu Yüzden kafamız Karışık sakın hiçbir arkadaş Dr dan habersiz düşük yapıyorum diye aspirin kullanmaya kalkmasın
Hepimiz kırmızıları gördük çalışmalar için hazırlık yapıyoruz:)) sen ne yaptın başladın mı Fındık Fıstık ne durumda hala havada uçuşuyor muKizlarr ben geldimm :) naptiniz nasil gidiyor ?
Sağolun kızlar buralardan faydalanacağım.http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Kizlar bu linke bakin isterseniz. Ben okudum gercekligi ne kadar var bilmiorum ama gayet aciklayici sekilde yazmis.
Bana hematoloh demesine ragmen şuan karar vermedim daha, o linkteki arkadaslarada sırayım kullanıyum yada kullanmayım off beynimi karışturdım geldim kendime kızıyorum şimdiCnm bende ve @triton-x de genetik sorun var yani pıhtılaşma sorunu bu Yüzden kan pıhtılaşıyor ve bebeğe yeterli kan gitmiyor bu yüzden kalbi duruyor yada düşükle sonuçlanıyor.bu nedenle Dr aspirin kullanmamız gerektiğini söylüyor bu neden dışında birçok düşük nedeni var bilinçsiz aspirin kullanmak asla doğru değil.işte bu genetik tahlilin birçok çeşidi var ve maalesef bir çok dr farklı tedaviler sunuyor kimisi sadece aspirin yeter diyor kimisi ona bile gerek duymuyor hatta aspirin yanında kan sulandırıcı ilaç kullananlar bile var bu Yüzden kafamız Karışık sakın hiçbir arkadaş Dr dan habersiz düşük yapıyorum diye aspirin kullanmaya kalkmasın
Canım normalde kaç gün sonra bitiyor hastalığın, birde korunmayı bırakınca vücut değişime uğrar, benim mesela iki gün gelir diğer üç gün lele leke.korunmayı bıraktığımız dan beri.olmadı doktora görün canım vakit kaybetmedenkızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S
Sıkma canını tatlım hepimiz kırmızıları gördük, aramızda hamile olan çok az kişi var...benim adetten önce 5 gün lekelenmem oldu, hatta dra gittim. Havalardan veya stresten olmuştur dedi. Kist göremedi. Bence seninde bundan olabilir ama için rahat etmezse git istersen dr akızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S
canım normalde 6-7 günde tamamen biter, ama bu kez hep lekelenme şeklinde devam ediyor :SCanım normalde kaç gün sonra bitiyor hastalığın, birde korunmayı bırakınca vücut değişime uğrar, benim mesela iki gün gelir diğer üç gün lele leke.korunmayı bıraktığımız dan beri.olmadı doktora görün canım vakit kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?