Cnm belirtilere pek takılma kendini dinlememeye çalış çünkü bu belirtileri yaşamış ama hamile kalamamış birçok arkadaşın mesajını okudum maalesef vücudumuz bizimle resmen oyun oynuyor belirtilerin ÇOĞU regl belirtisi ile aynı oluyor ve bizi yanıltıyor lütfen kendini çok kaptırma ve istersen yarın test yap ovulasyondan 12 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindirKızlar ilişkinin üzerinden 11 gün geçti ve ben çoğu belirtileri hissediyorum, ağrılarım üç gün önce geçmişti.yalnızca sıcak basması oluyordu.ama dün altım çıkacak sandım.afedersiniz vajinanın içi karsılıyordu.ve iki gündür baş ağrısı sıcak basması yaşıyorum,bugünde sağ kasığımda ağrı var
Cnm hava Değişimi ve stres regl düzenini çok etkiliyor bir ay diğer Ay'ı tutmuyor bir bakmışsın yoğun bir bakmışsın leke bunlarla Kafanı yorma ama çok aklına takılıyorsa bir Dr a danışcanım normalde 6-7 günde tamamen biter, ama bu kez hep lekelenme şeklinde devam ediyor :S
Cnm belirtilere pek takılma kendini dinlememeye çalış çünkü bu belirtileri yaşamış ama hamile kalamamış birçok arkadaşın mesajını okudum maalesef vücudumuz bizimle resmen oyun oynuyor belirtilerin ÇOĞU regl belirtisi ile aynı oluyor ve bizi yanıltıyor lütfen kendini çok kaptırma ve istersen yarın test yap ovulasyondan 12 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindir
canım normalde 6-7 günde tamamen biter, ama bu kez hep lekelenme şeklinde devam ediyor :S[/QUOTE geçen ay adetin bu kadar yoğun değil ve az geldiyse!normaldir diğer ay tamamen temizleniyormuş.benimde zift gibi geldiydi leke leke.doktor bir önceki ay vücudun atamadığın için dedi.bir doktora git canım
Sağol canım ne bileyim haklısında.Ben oğlumdaki seyirmeyi .7 aydır ilk bu ay yaşadım hem sağ hem sol.inanılmaz baş ağrısı,enseme buz koydum biraz önce. Kahvaltı yaptım ve anında çıkardım.ve sağ kasığımda balkonu yıkayınca biraz önce sancıdı.Ama işte insan umutlanıyor, 7 aynı ilk defa bu belirtilerin hepsini bir arada yaşıyorum.Dediğin gibi yarın cesaretim olursa test yapıcamCnm belirtilere pek takılma kendini dinlememeye çalış çünkü bu belirtileri yaşamış ama hamile kalamamış birçok arkadaşın mesajını okudum maalesef vücudumuz bizimle resmen oyun oynuyor belirtilerin ÇOĞU regl belirtisi ile aynı oluyor ve bizi yanıltıyor lütfen kendini çok kaptırma ve istersen yarın test yap ovulasyondan 12 gün sonra idrarda çıkar inşallah hamilesindir
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.canım doktordayım şu an haber vericem sizlere de
Aslında hamilelik oluşurmuş ,belirtiler verirmiş ama döllenme sürecinde düşer ve adetle atarmış vücut,Ben de dün kan testi yaptırdım sonuç negatif maalesef....
Sanırım belirtilere takılmamak gerekiyor, sonradan insan cok üzülüyor....
Cnm ovulasyon Günü'nden kesin emin isen kanda çıkardı HayırlısıKesinlikle katılıyorum, belirtiler çok yanıltıyor insanı..
Bir şey sormak istiyorum; ben mide ilacı kullanmak zorundayım reflümden dolayı. Çocuk da istediğimiz için ovulasyondan 10 gün sonra bat dan ise 8 gün önce yani dün kan tahlili verdim hamile isem ilacı kullanmamak için ama sonuç negatif...
Ben hamile olmadığımı düşünüyorum, ihtiyaten yaptırmıştım ama öğrenmek için soruyorum ovulasyondan 10 gün sonra yaptırılan test doğru sonuç vermez mi??
İnşallah hamilesindir cnm ya yine de sen kendini kaptırma çünkü sonra hayal kırıklığı çok fazla oluyor.ne ümitlen ne de ümidini yitir Herşeyin Hayırlısı test sonucunu kesinlikle buraya yazSağol canım ne bileyim haklısında.Ben oğlumdaki seyirmeyi .7 aydır ilk bu ay yaşadım hem sağ hem sol.inanılmaz baş ağrısı,enseme buz koydum biraz önce. Kahvaltı yaptım ve anında çıkardım.ve sağ kasığımda balkonu yıkayınca biraz önce sancıdı.Ama işte insan umutlanıyor, 7 aynı ilk defa bu belirtilerin hepsini bir arada yaşıyorum.Dediğin gibi yarın cesaretim olursa test yapıcam
Sıkma canını canım ,hayırlısı herşeyinkızlar doktora gittim, ultrasonla baktı karnımdan , birşey görünmüyor ,stresten olabilir , ama kan tahlili yapalım dedi, kan verdimm saat üç buçukta sonuçları almaya gideceğim.
Canım benim adetim tamamen bitti öyle ilişkimizin oldu.yani yedi gün sonra olmuştu,bazılarında erken bazılarında geç oluyor yumurtlama, sen çalışmalara devam et.Ovülasyon Testti bu ayın 7 sini gösteriyordu yumurtlamam,ama ben birinde birlikte oldum,yani eğer benimde tutursa bu ay,ovülasyon testine güvenmicem, Çünkü 7 aydır ovülasyonu uyguluyordum tık yok.Merhaba kızlar, artık beklemedeyim. Yumurtlama gününü sanırım kaçırdım ama bilemiyorum yine de... Haftaya test yaparım. Çok ümitlenmek de istemiyorum. İlk sayfaya baktım hala hamile yok, bildirim yapan olmadı mı?
Canım ovu testi kullanmadım , tahmini yorumda bulundum. Geçen ay kullanmıştım ama tek ilişki olmuştu , eşim şehir dışına gittiği için zaten günü de kaçırmıştık.Canım benim adetim tamamen bitti öyle ilişkimizin oldu.yani yedi gün sonra olmuştu,bazılarında erken bazılarında geç oluyor yumurtlama, sen çalışmalara devam et.Ovülasyon Testti bu ayın 7 sini gösteriyordu yumurtlamam,ama ben birinde birlikte oldum,yani eğer benimde tutursa bu ay,ovülasyon testine güvenmicem, Çünkü 7 aydır ovülasyonu uyguluyordum tık yok.
Canım allah gönlüne göre versin.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.beta hcg de bakacak , ya bu bebek istemek ne kadar değişik bir duyguymuş :) beta hcg bakalım dedi yanındaki hemşireye , içim kıpırdadı o an resmen :) allahım ne olur tüm hamile olmak isteyenleri bekletme üzme :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?