Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım 1 ağustosata adet oldum , ama hala bitmedi :S yani kahverengi lekelenmler yaşıyorum..

adetim yarın ama bekleyemiyorum... yapmam gereken birsürü iş var ama yapamıyorum... testler negatif diye üzülücem üzülemiyorum...

Kendinizi kandırarak değil, objektif bir şekilde dinleyin!
Bu tecrübeyle bunu öğrendim. Son regl tarihim 12 Temmuz. Ben de günlerce burda hamile olabilir miyim diye sorup durdum. kasığımda batmalar, halsizlik, varla yok arası bulantı, iştah artışı, ve ateş! ateşim 37.2 nin altına hiç düşmedi ilişkiden sonra. Ve dayanamayıp ayın 4 ünde idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Tamamen umudumu kaybettim o gün ve herhalde psikolojikmiş benimde diye düşündüm. Ama ayın 8 inde iş yerinde çalışırken içimden bi ses hamilesin sen diyip duruyordu. Hala reglime 4-5 gün olmasına rağmen kendime yenilip 5 dk ya dönücem diye koşarak çıktım eczaneye gidip yeni bi test aldım ve hiç beklemeden yaptım. Silik ikinci çizgiyi görünce gidip kan verdim ve 24.06 çıktı BETA HCG sonucum. Yani hamileydim ve adetimden 4 gün önce öğrendim.

Size tavsiyem şu olur ki kendinizi dinlerken gerçek belirtileri gözden kaçırabilirsiniz. Vücudunuzu sessizce dinleyin. O size fısıldıyor.

Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah en kısa zamanda, herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,bana bu ay pkos teşhisi koydu doktor ama çok kötü gögüslerim ağrıyor 1 haftadır iki güne regl olmam gerekiyor.başka hiç bi belirti yok hamişlik var mıdır acaba

Benimde 3 gün kaldı en belirgin belirtim göğüs uçlarım şişti ve acıyor cok fazla daha önce bu kadr acımamıstı bel ağrım var sankı koca gun ayakta durmusta yorulmusum gibi yumurtlamadan beri bel agrım hep var ve ara ara gelen kasık sancısı bakalım inşallah gönlümüzdekini verir rabbim

Veson suratimi sivilce basti ama yiyorum yine de esim de her gun keciboynuzuna devam. Ayrica ilaclarimizi da tam kullaniyoruz. Kismet yaa :)

Kızlar adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Sizce hala umu varmı. Hemşire gebe olsaydın çıkardı dedi.

Çooook sevindim, vallaha benim korunmayı bıraktığımız dan beri, hiç bu kadar belirtilerim olmadı. Oğlumda hissettiğim seyirme bile oldu.hayırlısıysa versin rabbim .hayırlı değilse vemesin diye dua ediyorum.günüme 10 gün var benim.ilişki üzerindende 11 gün geçti bugün

Cnm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı da bize inşallah maşallah diyelim

Kızlar adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Sizce hala umu varmı. Hemşire gebe olsaydın çıkardı dedi.
Cnm ovulasyon tarihi ile ilgili birşey eğer geç yumurtladıysan hala şansın var ama ovulasyondan 9-10 gün sonra kan testinde olsa çıkardı ovulasyon tarihin ne zamandı

Merhaba arkadaşlar,bana bu ay pkos teşhisi koydu doktor ama çok kötü gögüslerim ağrıyor 1 haftadır iki güne regl olmam gerekiyor.başka hiç bi belirti yok hamişlik var mıdır acaba
Cnm Göğüs hassasiyeti hamileliğin en belirgin ve ilk belirtilerinden birisi inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…