Ne ilacı cnmVeson suratimi sivilce basti ama yiyorum yine de esim de her gun keciboynuzuna devam. Ayrica ilaclarimizi da tam kullaniyoruz. Kismet yaa :)
Tahmini ovulasyon dan sonra tam 10 gun geçti.Cnm ovulasyon tarihi ile ilgili birşey eğer geç yumurtladıysan hala şansın var ama ovulasyondan 9-10 gün sonra kan testinde olsa çıkardı ovulasyon tarihin ne zamandı
Cnm Göğüs hassasiyeti hamileliğin en belirgin ve ilk belirtilerinden birisi inşallah gebesindir
hayırlısı olsun cnm ya sen yine de morelini bozma bu insan Vücuduna akıl sır ermez belki de geç Döllenme oldu senin için Hayırlısı olsun cnmTahmini ovulasyon dan sonra tam 10 gun geçti.
Benim de 16. Ay oldu Rabbim ne zaman verecek bakalım benim regl yeni bitti Çalışmalara başlamadık henüzİnşallah canım ya 1 yıldır deniyoruz kısmet bu aya inşallah
Vitamin destek cnm.Ne ilacı cnm
Canım iki gün sabah akşam maydanoz suyu iç bişey kalmaz.Çünkü doktorun dediği ilişkiden 9 gün önce içilen ilaçların bile etkisi olurmuş, ya hep ya hiç yanı.Döllenme sırasında tutunamaz adetle atılırmış. İçme bencede ilacıkızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?
Kullan bence ne için verdiğini soylemedi mi yada o leke neymişkızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?
Moral sıfırbu ay için daha ümidim kalmadı. Kirmizilar vaktinde gelse bari
Super bi motivasyon canım Allah en kısa zamanda kısmet eder inşallahBenimde hormon tahlillerim normal çıktı. Regli itibariyle 21. Gun progesteron tekrar vericem yumurtlama olup olmadigini gorebilmek icin. Bu arada bunlari dr istemedi. Ben kafama göre hepsine baktirdim. Anormal bir durum olsaydi gidecektim doktora. Simdilik hersey kontrol altinda. Regli bitince calismalara basliyoruz son surat. Benim eşim keçiboynuzu yemeye başladı bile. Bide adını doğru soyleyebilse deve boynu diyor. Sabahlarida bir tane muz yiyor. Aksamada findik fıstık. Hazirliklar hizla devam ediyor. Bu mac bizim olacak baska yolu yok
canım stresten olablir dedi, bende eczaneye gittim sordum, eczacı tatile filan gitmeyi mi düşünüyosunuz, adet geciktirici bu dedi ben de almadımKullan bence ne için verdiğini soylemedi mi yada o leke neymiş
canım maydonoz suyu neye iyi geliyoCanım iki gün sabah akşam maydanoz suyu iç bişey kalmaz.Çünkü doktorun dediği ilişkiden 9 gün önce içilen ilaçların bile etkisi olurmuş, ya hep ya hiç yanı.Döllenme sırasında tutunamaz adetle atılırmış. İçme bencede ilacı
O zaman iyiki almamışsıncanım stresten olablir dedi, bende eczaneye gittim sordum, eczacı tatile filan gitmeyi mi düşünüyosunuz, adet geciktirici bu dedi ben de almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?