Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugun rüyamda hamileymişim 3 haftalık ama kesin değil diyorum arada kalmışım sonra doktora gidiyorum varmış inşallah gerçek olur

Kizlar benimde bat ima 4 gün var (15.08.15) içimdeki umudu hic kaybetmeden bekliyorum ve kendimi kandirmadan gerçekten belirtilerimi dinliyorum gaz sancisi,bel agrisi,kasik agrisi,göğüs agrisi,ara sira metalik tad,gözlerimde segirme,kabus görme,kisaca adet belirtilerinin yaninda bu güne kadar var olmayan şeylerde var,hepsi bi tesadüf mu yoksa minik bir misafir mi var hepsi battan sonra belli olacak inşallah ve iyice emin olmak için bati bekleyecegim,kismet ve hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun,Allah isteyen herkese versin inşallah

kızlar tahlil sonuçlarımı aladım turp gibiymişim :) bir ilaç verdi doktor kahverengi akıntıyı kesmek için ama kullanmayı düşünmüyorum açıkçası düzenimi bence bozmaya hiç gerek yok bence siz ne dersiniz?

Canım iki gün sabah akşam maydanoz suyu iç bişey kalmaz.Çünkü doktorun dediği ilişkiden 9 gün önce içilen ilaçların bile etkisi olurmuş, ya hep ya hiç yanı.Döllenme sırasında tutunamaz adetle atılırmış. İçme bencede ilacı

Kullan bence ne için verdiğini soylemedi mi yada o leke neymiş

Benimde hormon tahlillerim normal çıktı. Regli itibariyle 21. Gun progesteron tekrar vericem yumurtlama olup olmadigini gorebilmek icin. Bu arada bunlari dr istemedi. Ben kafama göre hepsine baktirdim. Anormal bir durum olsaydi gidecektim doktora. Simdilik hersey kontrol altinda. Regli bitince calismalara basliyoruz son surat. Benim eşim keçiboynuzu yemeye başladı bile. Bide adını doğru soyleyebilse deve boynu diyor. Sabahlarida bir tane muz yiyor. Aksamada findik fıstık. Hazirliklar hizla devam ediyor. Bu mac bizim olacak baska yolu yok

Pcos olupta doktor tedavisiz çocuğu olan var mı acaba.kilolu değilim ama bana kilo vermem gerektiğini söyledi doktor.

Super bi motivasyon canım Allah en kısa zamanda kısmet eder inşallah

canım maydonoz suyu neye iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…