Cnm kullanma ilacı tahliller normal çıktıysa sorun yok herşey yolunda demektir bu hormonal ilaçlar maalesef insanın hormonal dengesini bozuyor havalardan dolayı böyle birşey yaşamılaındır yakında düzelir Endişe etmecanım stresten olablir dedi, bende eczaneye gittim sordum, eczacı tatile filan gitmeyi mi düşünüyosunuz, adet geciktirici bu dedi ben de almadım
canım muz iyi mi geliyo bende yedireyimBenimde hormon tahlillerim normal çıktı. Regli itibariyle 21. Gun progesteron tekrar vericem yumurtlama olup olmadigini gorebilmek icin. Bu arada bunlari dr istemedi. Ben kafama göre hepsine baktirdim. Anormal bir durum olsaydi gidecektim doktora. Simdilik hersey kontrol altinda. Regli bitince calismalara basliyoruz son surat. Benim eşim keçiboynuzu yemeye başladı bile. Bide adını doğru soyleyebilse deve boynu diyor. Sabahlarida bir tane muz yiyor. Aksamada findik fıstık. Hazirliklar hizla devam ediyor. Bu mac bizim olacak baska yolu yok
Amin canım. Hepimize kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin. Bu ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. Yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm ama hormonlar maşallahın var diyor. Moral çok önemli. Olmayacak korkusu olunca olmuyor bunu anladım. O yuzden kocişimle tekrar balayı yaşamaya karar verdik.Super bi motivasyon canım Allah en kısa zamanda kısmet eder inşallah
Evet canım öyleymiş. İnternetten okudum. Beraberlikten önce ılık hatta soğuk duş ve şekersiz Türk kahvesi. Ohhh miscanım muz iyi mi geliyo bende yedireyim
Cnm hadi bakalım bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz benim bu aralar sinirlerim çok gergin en ufak şeye sinirleniyorum sanırım yumurtlamam yakındır bugün regl yeni bitti ama koca yok nöbette artık bu günü atladık hayırlısıBenimde hormon tahlillerim normal çıktı. Regli itibariyle 21. Gun progesteron tekrar vericem yumurtlama olup olmadigini gorebilmek icin. Bu arada bunlari dr istemedi. Ben kafama göre hepsine baktirdim. Anormal bir durum olsaydi gidecektim doktora. Simdilik hersey kontrol altinda. Regli bitince calismalara basliyoruz son surat. Benim eşim keçiboynuzu yemeye başladı bile. Bide adını doğru soyleyebilse deve boynu diyor. Sabahlarida bir tane muz yiyor. Aksamada findik fıstık. Hazirliklar hizla devam ediyor. Bu mac bizim olacak baska yolu yok
ben de senin gibi düşünüyorum , doktorda kullan demedi zaten kullanabilirsiniz dedi.Cnm kullanma ilacı tahliller normal çıktıysa sorun yok herşey yolunda demektir bu hormonal ilaçlar maalesef insanın hormonal dengesini bozuyor havalardan dolayı böyle birşey yaşamılaındır yakında düzelir Endişe etme
Ahh be canım inşallah. Hepimiz hamile olalım hepimiz.Cnm hadi bakalım bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz benim bu aralar sinirlerim çok gergin en ufak şeye sinirleniyorum sanırım yumurtlamam yakındır bugün regl yeni bitti ama koca yok nöbette artık bu günü atladık hayırlısı
Benim akıntı ve yoğun derecede iltahap vardı, ben sabah akşam edet bitimine üç gün kala,yarım demet maydanozu haşlayıp içtim,akşam aynı işlemi yine yaptım.tabi iki gün yaptım,adet bitince bıraktım.adetle beraber nevar ne yok temizledi rağimde. Veee kontrole gittim iltağap felan yok.tabi ilacımıda içtim.ama edetim kesik kesik gelirken maydanoz sayesinde şarkır şarkır geldi. Bir uyarı yapayım. sakın ama sakın adetten sonra yapma bunu!aman haaa düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi yapıyor.yalnızca adetliyken yap.canım maydonoz suyu neye iyi geliyo
Ben hasta oldum canım,4,5 gün oldu biteli, kısa sureli depresyona girip çıkıp gldim :)kızlar kimler regl oldu başka biliyorsanız yazalım bat larını söylemeyenlere nazar boncuğu koyuyorum
canim fazla belirtilere kanma cunku okadar belirti yasadim ki Ve hep sonu negatif olduKizlar benimde bat ima 4 gün var (15.08.15) içimdeki umudu hic kaybetmeden bekliyorum ve kendimi kandirmadan gerçekten belirtilerimi dinliyorum gaz sancisi,bel agrisi,kasik agrisi,göğüs agrisi,ara sira metalik tad,gözlerimde segirme,kabus görme,kisaca adet belirtilerinin yaninda bu güne kadar var olmayan şeylerde var,hepsi bi tesadüf mu yoksa minik bir misafir mi var hepsi battan sonra belli olacak inşallah ve iyice emin olmak için bati bekleyecegim,kismet ve hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun,Allah isteyen herkese versin inşallah
Evet Canim çok fazla umitlenmemeye cslisiyorum ama inşallah sonuç pozitif olurcanim fazla belirtilere kanma cunku okadar belirti yasadim ki Ve hep sonu negatif oldu
anladım canım eğer bebek olmazsa bu ay adet olduğumda yaparımBende
Benim akıntı ve yoğun derecede iltahap vardı, ben sabah akşam edet bitimine üç gün kala,yarım demet maydanozu haşlayıp içtim,akşam aynı işlemi yine yaptım.tabi iki gün yaptım,adet bitince bıraktım.adetle beraber nevar ne yok temizledi rağimde. Veee kontrole gittim iltağap felan yok.tabi ilacımıda içtim.ama edetim kesik kesik gelirken maydanoz sayesinde şarkır şarkır geldi. Bir uyarı yapayım. sakın ama sakın adetten sonra yapma bunu!aman haaa düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi yapıyor.yalnızca adetliyken yap.
canım maydonoz suyu neye iyi geliyo
Adetin bitmesine 3gün kala yapma ama bırak,rahim toparlansın,anladım canım eğer bebek olmazsa bu ay adet olduğumda yaparım
fotoğraf koysana canım bekliyorummKızlar merhaba adet günüm yarın ama bugün test Yaptım çok silik çıktı bn gıbı görmek ıstedıgım için görüyorum Işığa tutunca görüyorum var yanı sizce
Attım cnmfotoğraf koysana canım bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?