Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım stresten olablir dedi, bende eczaneye gittim sordum, eczacı tatile filan gitmeyi mi düşünüyosunuz, adet geciktirici bu dedi ben de almadım
Cnm kullanma ilacı tahliller normal çıktıysa sorun yok herşey yolunda demektir bu hormonal ilaçlar maalesef insanın hormonal dengesini bozuyor havalardan dolayı böyle birşey yaşamılaındır yakında düzelir Endişe etme

canım muz iyi mi geliyo bende yedireyim

Super bi motivasyon canım Allah en kısa zamanda kısmet eder inşallah
Amin canım. Hepimize kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin. Bu ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. Yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm ama hormonlar maşallahın var diyor. Moral çok önemli. Olmayacak korkusu olunca olmuyor bunu anladım. O yuzden kocişimle tekrar balayı yaşamaya karar verdik.

Cnm hadi bakalım bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz benim bu aralar sinirlerim çok gergin en ufak şeye sinirleniyorum sanırım yumurtlamam yakındır bugün regl yeni bitti ama koca yok nöbette artık bu günü atladık hayırlısı

ben de senin gibi düşünüyorum , doktorda kullan demedi zaten kullanabilirsiniz dedi.

Ahh be canım inşallah. Hepimiz hamile olalım hepimiz.

Bende
canım maydonoz suyu neye iyi geliyo
Benim akıntı ve yoğun derecede iltahap vardı, ben sabah akşam edet bitimine üç gün kala,yarım demet maydanozu haşlayıp içtim,akşam aynı işlemi yine yaptım.tabi iki gün yaptım,adet bitince bıraktım.adetle beraber nevar ne yok temizledi rağimde. Veee kontrole gittim iltağap felan yok.tabi ilacımıda içtim.ama edetim kesik kesik gelirken maydanoz sayesinde şarkır şarkır geldi. Bir uyarı yapayım. sakın ama sakın adetten sonra yapma bunu!aman haaa düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi yapıyor.yalnızca adetliyken yap.

Son düzenleme:
canim fazla belirtilere kanma cunku okadar belirti yasadim ki Ve hep sonu negatif oldu

Kızlar bende adetimi bekliyorum yumurtlama günüm hafta sonuymuş bir tesadüf doktor kontrolüne öğrendim değerlendirmiştik ama yumurtlama günü OLDUĞUNU bilmeden bakalım artık hayırlısı beklemeler Başlıyor artık...

bat a 4 gün varrr zaman geçmiyorrrr :) 1,5 haftadır çok hafif te olsa sol kasığımda bir ağrı oluyor.. Test yapmak istiyorum ama bir yandan da beklemek istiyorumm.. adet belirtim de yok normalde göğüslerim şişerdi vücudum şişerdi ama yok bunlar da.. hep bi umut hep pozitif düşüncelerr ne olacak bizim halimizz :)

anladım canım eğer bebek olmazsa bu ay adet olduğumda yaparım

merhaba nasılsınız kızlar ben iki ay önce bi düşük yapmıştım şimdi yine denemelere başlayacağım dün doktora gittim hormon testi yaptırdım sonuç bugün çıkacak ama benim dr.um izinliydi başkasına muayene oldum mecburen.bakalım yine bana klomen tedavisi verecek mi ilk bebebğim klomen ve çat iğnesiyle olmuştu

Kızlar merhaba adet günüm yarın ama bugün test Yaptım çok silik çıktı bn gıbı görmek ıstedıgım için görüyorum Işığa tutunca görüyorum var yanı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…