- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
ben de gördüm canım hayırlı olsunAttım cnm
Gördünmü gerçekten sende ALLAHım inşALLAH vardır RABBIM İisteyen herkese nasıp etsın hayrlısyla tez zamanda RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN bu ay bu tesbihatı çok çektim ALLAHIM sana Şükürler olsunben de gördüm canım hayırlı olsun
Canım gördüm gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İki gün sonra tekrar yap yada kana git derim. Beklenen adet tarihin ne zaman?Gördünmü gerçekten sende ALLAHım inşALLAH vardır RABBIM İisteyen herkese nasıp etsın hayrlısyla tez zamanda RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN bu ay bu tesbihatı çok çektim ALLAHIM sana Şükürler olsun
canım yerleşme falan olmasın ilaç alma sakın.Hastalandım kızlar inanmıyorum yha bu saat önce ne kadar mutluydum AALLAHım hayırlısını bılır
Hastalandım kızlar inanmıyorum yha bu saat önce ne kadar mutluydum AALLAHım hayırlısını bılır
Sanmıyorum canım yhaa sancım var çok nasıl ümitlenmiştimcanım yerleşme falan olmasın ilaç alma sakın.
ben çok emindim gördüğüme çizgiyi ya üzüldüm şimdi
Cnm bu testi kullanıp senin gibi silik çizgiyi gören ama hamile olmayan bir kaç kişinin mesajını okumuştum predictor mü nedir yada ona benzer bir ismi var bu testle ilgili topik bile açılmış şu 3-5 liralık testler bile bazen daha Güvenilir olabiliyor Hayırlısı cnm yaAttım cnm
Belli olmaz cnm ya bekle iki gün sonra tekrar yap geç Döllenme falandır belkiYaw benim adet günüm hangi gün bilmiyorum artıkkk! 32. gün 33. gün 35. gün olarak gidiyo. git gide geciken günlerde oldu 3 aydır. normalde 28-30 gün dedi mi olurdu adetim. şimdi 35'e çekti ya. bu 4. ayımız ve şimdide 34.gün oldu halen yok bişi. o değil insan hamile sanıyor kendini yeayarında olmazsam test yapıcam. 32.gün yapmıştım negatifti. 2 gündede pozitif olmayacağına göre. bu ayda....
Yani inşallah tek öyle olsun.. sürekli umut ediyorum dua ediyorum. en son 35. günde olmuştum. yarın 35. gün. bakalım olmazsam tekrarlıcam testi.Belli olmaz cnm ya bekle iki gün sonra tekrar yap geç Döllenme falandır belki
Canim yarin bi test alip ysp istersen belki geç döllenme olmuştur 2 gün önce o yüzden cukmamis olabilir,ya da direk Jan testi yaptir kaçan rahat olsun en azindan ve tabiki insallahhh hamissindirYa kızlar benim kasıklarım çok sancıyor. 34.gün ve adetim olmadı halen. Hiç böle sancımazdı garip bi sızı sürekli sızlıyo garip bişi. Sağ tarafta daha yoğun gibi. Napsam acabaaevde şuan napabilirimkii. Testte yok evde. 2 gn önce test negatifdi zaten. Durup durup bi giriyo karnıma kasıklarıma ağlayasım var yaaaa. İnşallahda güzel şeyler oluyodur içimde biyerlerde.
İnşallahhhh.. Testi yarın alıcam. Yine negatif çıkarsa doktora giderim belki. En geç 35 oldu şimdiye kadar. 35.günü aşmamıştı. Yarın'dan korkuyorum ya olursam adet diye. Tek çizgidende korkuyorum. ÜfffffCanim yarin bi test alip ysp istersen belki geç döllenme olmuştur 2 gün önce o yüzden cukmamis olabilir,ya da direk Jan testi yaptir kaçan rahat olsun en azindan ve tabiki insallahhh hamissindir
Ben o adet sancilarini 15 gündür cekiyorum canim benim ya benimde bat 15 i dun gece kasik agrisindan uyuyamadim her tuvalete gittiğimde tamam bu sefer oldum galiba diye gidiyorum ama çok şükür kirmizi kart görmedim henüz insallahta gormem ya off geçmiyor günler,sende ümitsizliğe kapilma daha 4 gün varmis batina belki geç döllenme olmuşturKizlar ovulasyondan sonra ki 10. gunum. BAT 17 temmuz. 4 gun kaldi, ben deliriyorum. bugun niyeyse iyice moralimi bozdum. adet sancilari cekiyorum. sabah idrar testi yaptim negatif cikti. buyuk ihtimal adet olacagim.
yani bu demek oluyor ki 4 gun bu adetten 35 gun bir sonrakindan, daha 40 gun bekleyecegim.. bu da en erken ihtimal. ooofff
walla canim cekilcek aci degil bu. nasil dayaniyorsun on bes gundur... benim genelde bu kadar erken baslamazdi sancilarim ama.. bana inat herhalde..Ben o adet sancilarini 15 gündür cekiyorum canim benim ya benimde bat 15 i dun gece kasik agrisindan uyuyamadim her tuvalete gittiğimde tamam bu sefer oldum galiba diye gidiyorum ama çok şükür kirmizi kart görmedim henüz insallahta gormem ya off geçmiyor günler,sende ümitsizliğe kapilma daha 4 gün varmis batina belki geç döllenme olmuştur
Çok fena sorma dizlerime kadar iniyor agrisiwalla canim cekilcek aci degil bu. nasil dayaniyorsun on bes gundur... benim genelde bu kadar erken baslamazdi sancilarim ama.. bana inat herhalde..
gec dollenme degildir, cunku ben ovulasyon gunumu tam olarak biliyorum. ovu testleri kullandim. tam 3 agustosta ovulasyon oldum. 4 agustos ta dollendi dollendi, yoksa zaten yumurta catlayip gidiyor. gunleri iyi degerlendirdik ama iste o zamanlar bile icimde bir his olmadi bu ay diye dusundum durdum. simdi niye stres oluorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?