Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım gördüm gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İki gün sonra tekrar yap yada kana git derim. Beklenen adet tarihin ne zaman?

Merhaba kızlar, geri sayıma devam ediyorum 8 günüm kaldı. Bu arada çocukluğumdan beri idrar yolları rahatsızlığım var. Ne zaman üşütsem idrarda yanma olur. 2 gündür idrar sonrası feci oluyorum. İlaç kullanmak da istemiyorum. Bol su içmem lazım, çok su içen biri de değilim... Şu yaz sıcağında ayağımda yünlü dizime kadar çorap, polar mont, üstüne pike Aşırı terliyorum ama yanma hissi geçsin diye bunu yapmam gerek. Resmen wc ye gitmeye korkuyorum.
Bu arada J Jade9291 testini tekrarla hatta farklı marka al canım. İnşallah gördüğümüz gibidir. Hayırlı haberlerini yaz mutlaka...

Yaw benim adet günüm hangi gün bilmiyorum artıkkk! 32. gün 33. gün 35. gün olarak gidiyo. git gide geciken günlerde oldu 3 aydır. normalde 28-30 gün dedi mi olurdu adetim. şimdi 35'e çekti ya. bu 4. ayımız ve şimdide 34.gün oldu halen yok bişi. o değil insan hamile sanıyor kendini yea yarında olmazsam test yapıcam. 32.gün yapmıştım negatifti. 2 gündede pozitif olmayacağına göre. bu ayda....

Cnm bu testi kullanıp senin gibi silik çizgiyi gören ama hamile olmayan bir kaç kişinin mesajını okumuştum predictor mü nedir yada ona benzer bir ismi var bu testle ilgili topik bile açılmış şu 3-5 liralık testler bile bazen daha Güvenilir olabiliyor Hayırlısı cnm ya

Belli olmaz cnm ya bekle iki gün sonra tekrar yap geç Döllenme falandır belki

Belli olmaz cnm ya bekle iki gün sonra tekrar yap geç Döllenme falandır belki
Yani inşallah tek öyle olsun.. sürekli umut ediyorum dua ediyorum. en son 35. günde olmuştum. yarın 35. gün. bakalım olmazsam tekrarlıcam testi.

Ya kızlar benim kasıklarım çok sancıyor. 34.gün ve adetim olmadı halen. Hiç böle sancımazdı garip bi sızı sürekli sızlıyo garip bişi. Sağ tarafta daha yoğun gibi. Napsam acabaa evde şuan napabilirimkii. Testte yok evde. 2 gn önce test negatifdi zaten. Durup durup bi giriyo karnıma kasıklarıma ağlayasım var yaaaa. İnşallahda güzel şeyler oluyodur içimde biyerlerde. Eşimde yazık garibim hevesleniyor bişi olmasın diye ayağa bile kaldırmıyo. Yemek bile yiyemedik. İşten geldim yemek yapamadım. Menemen yapacak şimdi eşim. Kalkmaya canım istemiyo zaten. Ağlamak istiyom sadece.

Canim yarin bi test alip ysp istersen belki geç döllenme olmuştur 2 gün önce o yüzden cukmamis olabilir,ya da direk Jan testi yaptir kaçan rahat olsun en azindan ve tabiki insallahhh hamissindir

Canim yarin bi test alip ysp istersen belki geç döllenme olmuştur 2 gün önce o yüzden cukmamis olabilir,ya da direk Jan testi yaptir kaçan rahat olsun en azindan ve tabiki insallahhh hamissindir
İnşallahhhh.. Testi yarın alıcam. Yine negatif çıkarsa doktora giderim belki. En geç 35 oldu şimdiye kadar. 35.günü aşmamıştı. Yarın'dan korkuyorum ya olursam adet diye. Tek çizgidende korkuyorum. Üfffff Allahım isteyen herkese nasip et kurban olduğum Mevlam

Off kızlar yardım.!! Agustos 8 inde reglim başladı 11 ağustosta bitti. 12 agustosta birliktelik oldu. Birliktelikten sonra hafif pembemsi bir akıntı oldu. Devam etmedi. Bugün gündüz ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Ama şimdi yapışkan akıntım başladı ama kahverengi gibi. Bu ymurtlama akıntısı mı? Yumurtlamam 10. Gün oluyor normalde daha erken. Ama buda neyin nesi? İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Fikri olan var mı? Huzursuz oldum şimdi...

6 mayıs 6 haziran 30 temmuz adet tarihlerimdi son ay fazlasıyla gecikince nette yumurtlama günümü hesaplatamıyorum yardmcı olursanız cok sevınırım arkadaslar...

Kizlar ovulasyondan sonra ki 10. gunum. BAT 17 temmuz. 4 gun kaldi, ben deliriyorum. bugun niyeyse iyice moralimi bozdum. adet sancilari cekiyorum. sabah idrar testi yaptim negatif cikti. buyuk ihtimal adet olacagim.

yani bu demek oluyor ki 4 gun bu adetten 35 gun bir sonrakindan, daha 40 gun bekleyecegim.. bu da en erken ihtimal. ooofff

Ben o adet sancilarini 15 gündür cekiyorum canim benim ya benimde bat 15 i dun gece kasik agrisindan uyuyamadim her tuvalete gittiğimde tamam bu sefer oldum galiba diye gidiyorum ama çok şükür kirmizi kart görmedim henüz insallahta gormem ya off geçmiyor günler,sende ümitsizliğe kapilma daha 4 gün varmis batina belki geç döllenme olmuştur

walla canim cekilcek aci degil bu. nasil dayaniyorsun on bes gundur... benim genelde bu kadar erken baslamazdi sancilarim ama.. bana inat herhalde..

gec dollenme degildir, cunku ben ovulasyon gunumu tam olarak biliyorum. ovu testleri kullandim. tam 3 agustosta ovulasyon oldum. 4 agustos ta dollendi dollendi, yoksa zaten yumurta catlayip gidiyor. gunleri iyi degerlendirdik ama iste o zamanlar bile icimde bir his olmadi bu ay diye dusundum durdum. simdi niye stres oluorsam..

Çok fena sorma dizlerime kadar iniyor agrisi ilk defa bu kadar uzun kasik agrisi cekiyorum sonu inşallah çektiğime değer

Stres olmamak elde degil cok iyi anliyorum seni ama dur bakalim belli mi olur belki sana sürpriz yapar ki inşallah öyledir de güzel haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…