canim benim cikmadik kandan umut kesilmez. o kadar cok ornek var ki adetini beklerken hamile oldugunu ogrenen vs. o yuzden moral bozmak yok hele hele senin gibi pozitif birisinin moral bozmasina asla gerek yokwalla canim cekilcek aci degil bu. nasil dayaniyorsun on bes gundur... benim genelde bu kadar erken baslamazdi sancilarim ama.. bana inat herhalde..
gec dollenme degildir, cunku ben ovulasyon gunumu tam olarak biliyorum. ovu testleri kullandim. tam 3 agustosta ovulasyon oldum. 4 agustos ta dollendi dollendi, yoksa zaten yumurta catlayip gidiyor. gunleri iyi degerlendirdik ama iste o zamanlar bile icimde bir his olmadi bu ay diye dusundum durdum. simdi niye stres oluorsam..
sanmiyorum, bence belli olurdu simdiye kadar. sabah erken gebelik testi yaptim. yuzde 80 dogru sonuc veriyor BAT a 4 gun kala gebeler icin.Çok fena sorma dizlerime kadar iniyor agrisiilk defa bu kadar uzun kasik agrisi cekiyorum sonu inşallah çektiğime değer
Stres olmamak elde degil cok iyi anliyorum seni ama dur bakalim belli mi olur belki sana sürpriz yapar ki inşallah öyledir de güzel haberi verirsin
ay sekerim bugun bir moralim dustu benim. sabahtan beri ne calisabildim, ne bisi yapabildim. deli deli internetten pozitif idrar testi orneklerine bakiyom. sanki neye benzedigini bilmeden.. bi de is yerinde yapiyorum, ne cesaretse!canim benim cikmadik kandan umut kesilmez. o kadar cok ornek var ki adetini beklerken hamile oldugunu ogrenen vs. o yuzden moral bozmak yok hele hele senin gibi pozitif birisinin moral bozmasina asla gerek yok
Benim bat 15 i henüz test yapmadim evde erken gebelik testi var bide internetten strip testlerden sipariş ettim normalde bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi tarin gelecek muhtemelen e zaten 1 gün kaliyor geriye eğer 15 i regl olmazsam ikisinden de yapacagim bakalimsanmiyorum, bence belli olurdu simdiye kadar. sabah erken gebelik testi yaptim. yuzde 80 dogru sonuc veriyor BAT a 4 gun kala gebeler icin.
senin kac gun kaldi BATa? test yaptin mi?
senin de az kalmis, hadi hayirlisi. insallah gebe oldugunu ogrenirsin canimBenim bat 15 i henüz test yapmadim evde erken gebelik testi var bide internetten strip testlerden sipariş ettim normalde bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi tarin gelecek muhtemelen e zaten 1 gün kaliyor geriye eğer 15 i regl olmazsam ikisinden de yapacagim bakalim
Heyecanla bekliyorum
İnşallah canim buradan paylasirim gelişmelerisenin de az kalmis, hadi hayirlisi. insallah gebe oldugunu ogrenirsin canim
cok normal canim boyle olman sonucta hormonal degisikliklerde modunumuzun dusmesinde etkili. Yani benim adetim yeni bitti bu ay dis tedavisi yuzunden hic calisma yapmicaz bile ama nerdeyse ben de tum gunu forumu okuyarak gecirdim o yuzden senin durumun cok normal. Ama sadece canini sikmasina izin verme. Hava guzel ya yagmur bitti en kotu kendimizi sushiye vurucaz olumlu tarafindan bakalim :)ay sekerim bugun bir moralim dustu benim. sabahtan beri ne calisabildim, ne bisi yapabildim. deli deli internetten pozitif idrar testi orneklerine bakiyom. sanki neye benzedigini bilmeden.. bi de is yerinde yapiyorum, ne cesaretse!
bugun ovulasyonu geceli 10 gun oldu. sabah first response early result tan yaptim bir tane. ama yine negatif cikti. bu ay da olmadi herhalde...
Evet bu gidişle sushi göründü. Adet bitiminde hava güzelse Calypso da yapılabilir. Bütün yaz calypsoya gitmedim atlamayayim ziplamayayim diye.cok normal canim boyle olman sonucta hormonal degisikliklerde modunumuzun dusmesinde etkili. Yani benim adetim yeni bitti bu ay dis tedavisi yuzunden hic calisma yapmicaz bile ama nerdeyse ben de tum gunu forumu okuyarak gecirdim o yuzden senin durumun cok normal. Ama sadece canini sikmasina izin verme. Hava guzel ya yagmur bitti en kotu kendimizi sushiye vurucaz olumlu tarafindan bakalim :)
Çok çabuk demorilize oluyoruz hepimizde, anlayabiliyorum seni. Kendime moral verici sözlerim kalmadı artık benimde. Her seferinde bi sonraki adım umut oluyor. Adet olmayalım, kasığım ağrıdı acaba var mı? belim ağrıyor, göğsüm şişti neden acaba? geç döllenme olabilir, üzerine görüyorumdur, yerleşme kanamasıdır....uzayıp gdiyor. Nolacak bu halimizKizlar ovulasyondan sonra ki 10. gunum. BAT 17 temmuz. 4 gun kaldi, ben deliriyorum. bugun niyeyse iyice moralimi bozdum. adet sancilari cekiyorum. sabah idrar testi yaptim negatif cikti. buyuk ihtimal adet olacagim.
yani bu demek oluyor ki 4 gun bu adetten 35 gun bir sonrakindan, daha 40 gun bekleyecegim.. bu da en erken ihtimal. ooofff
Canim bende ayni senin gibi kasiklarima birden sanci giriyo ve cok yorgun hissediyodun goslerimde siş ve arada sanci oluyo 2 defa sari akintim oldu ve sonra zaten beyaz akintim dewam etti ve idrara normalinde daha fazla cikmaya başladim ve idrarim koyu boyle ve bel agrisida var biraz son 2 gundur bunlar var belirti olarak bide ben adet duzenliyici kulaniyorum (duphaston) beklicem ilaçim bitti gecen seferde 7 gun sonra oldum bakalim bu ay hamilemiyimBen sanırım bugün doktora gidicem. Durup durup saplanıyor karnıma kasıklarıma belime bi ağrı. Tırsmaya başladım.
Her belirtiyi hamileliğe çekiyorumbi ağrı giriyor wc gidiyorum bişi yok.. Ayıptır sölemesi wc de iken acayip bi basınç giibi bişey orama vuruyor sancı şeklinde.
Çok çabuk demorilize oluyoruz hepimizde, anlayabiliyorum seni. Kendime moral verici sözlerim kalmadı artık benimde. Her seferinde bi sonraki adım umut oluyor. Adet olmayalım, kasığım ağrıdı acaba var mı? belim ağrıyor, göğsüm şişti neden acaba? geç döllenme olabilir, üzerine görüyorumdur, yerleşme kanamasıdır....uzayıp gdiyor. Nolacak bu halimiz
Merhaba kızlar, geri sayıma devam ediyorum 8 günüm kaldı. Bu arada çocukluğumdan beri idrar yolları rahatsızlığım var. Ne zaman üşütsem idrarda yanma olur. 2 gündür idrar sonrası feci oluyorum. İlaç kullanmak da istemiyorum. Bol su içmem lazım, çok su içen biri de değilim... Şu yaz sıcağında ayağımda yünlü dizime kadar çorap, polar mont, üstüne pikeAşırı terliyorum ama yanma hissi geçsin diye bunu yapmam gerek. Resmen wc ye gitmeye korkuyorum.
Bu arada @Jade9291 testini tekrarla hatta farklı marka al canım. İnşallah gördüğümüz gibidir. Hayırlı haberlerini yaz mutlaka...
ben en son 5 gün sonrasında olmuştum. Bu seferde 5. gündeyim halen bekliyorum. öğleden sonra çıkacak ortaya. Bu sonuç kesin olur artık benim için. varsa ne güzel. Ama yok derse umutla yeşerecek bir dal kalmaz kafamda bu ay için.Canim bende ayni senin gibi kasiklarima birden sanci giriyo ve cok yorgun hissediyodun goslerimde siş ve arada sanci oluyo 2 defa sari akintim oldu ve sonra zaten beyaz akintim dewam etti ve idrara normalinde daha fazla cikmaya başladim ve idrarim koyu boyle ve bel agrisida var biraz son 2 gundur bunlar var belirti olarak bide ben adet duzenliyici kulaniyorum (duphaston) beklicem ilaçim bitti gecen seferde 7 gun sonra oldum bakalim bu ay hamilemiyim
Canım tebrik ederim, Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Sonrasında da sağlıcakla kucağına almayı... Darısı bize inşallah...Günaydın kızlar. Ve özelliklemiranda_1986
Çift çizgiyi gördüm.Sanırım hamileyim.
Haber vereyim dedim. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Gerçi hala şoktayım
Senin daha kötüymüş canım , Rabbim şifa versin. Benimki sistit değil o daha beter sancı yapıyormuş . Tez zamanda iyileşirsin/iyileşiriz inşallah. Hakkında hayırlısı umarım güzel haberlerle dönersin...aynı sorun bendede var hatta şu an hastaneden geliyorumm.. Pazar günü hastalanmam gerek yani benim için son iki gün.. Gece saat 4 te uyandım sistit sancısından bidahada uyutmadı hastaneye gittim üşütmekten iltihap olmuş.. Kan testi de yaptırdım gitmişken ama henüz çıkmadı.. Öğleden sonra kadın doğuma gidicem ultrason ile bakıcakk.. Umarım olumlu bir haber alırım.. Gerçi hiç bir belirtim yok ne hastalanmaya ne de gebeliğe..
ben en son 5 gün sonrasında olmuştum. Bu seferde 5. gündeyim halen bekliyorum. öğleden sonra çıkacak ortaya. Bu sonuç kesin olur artık benim için. varsa ne güzel. Ama yok derse umutla yeşerecek bir dal kalmaz kafamda bu ay için.
Hayirlisi canim sonucu bizede paylaşmayi unutma insallah hamişizdir ben agir işler yaptim ama neyse oluca varsa olur zatenben en son 5 gün sonrasında olmuştum. Bu seferde 5. gündeyim halen bekliyorum. öğleden sonra çıkacak ortaya. Bu sonuç kesin olur artık benim için. varsa ne güzel. Ama yok derse umutla yeşerecek bir dal kalmaz kafamda bu ay için.
Ben sanırım bugün doktora gidicem. Durup durup saplanıyor karnıma kasıklarıma belime bi ağrı. Tırsmaya başladım.
Her belirtiyi hamileliğe çekiyorumbi ağrı giriyor wc gidiyorum bişi yok.. Ayıptır sölemesi wc de iken acayip bi basınç giibi bişey orama vuruyor sancı şeklinde.
Çok çabuk demorilize oluyoruz hepimizde, anlayabiliyorum seni. Kendime moral verici sözlerim kalmadı artık benimde. Her seferinde bi sonraki adım umut oluyor. Adet olmayalım, kasığım ağrıdı acaba var mı? belim ağrıyor, göğsüm şişti neden acaba? geç döllenme olabilir, üzerine görüyorumdur, yerleşme kanamasıdır....uzayıp gdiyor. Nolacak bu halimiz
Günaydın kızlar. Ve özelliklemiranda_1986
Çift çizgiyi gördüm.Sanırım hamileyim.
Haber vereyim dedim. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Gerçi hala şoktayım
Canım resmi koydum ama biraz silik.anaaaaaaaaa tommbikimin tombiki oluyormussssssssss!
ay nasil sevindimmmmmmm inanamazsinnnnn.. insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin.
gondersene fotosunu testinin? senin ikinci cizgin bayagi koyudur herhalde, adetin bir kac gun gecmisti degil mi senin?
ay wallahi carsamba K kup sekeri m sevindirdi beni, dun moral bozuklugu yasadim. bugun de sen sevindirdin beni tommbik! :) hep boyle guzel hamilelik haberleri alalim insallah!!
Canım resmi koydum ama biraz silik.
adetim 4 gün geçmişti yani 4. günün sabahı yaptım testi. silik çıktı biraz. akşam da kana gitçez. yarın da doktora. ay çok heycanlıyım anlatamam sana.
Allah sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?