Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yok canım yarın gitçem doktora. bugün kan vercem yarın da sabahtan doktora gitçem. bu gece bana uyku yok :)
altan muayene oldumu başkasına yazmıştım adetin 3. günü hormon testi için gittiğimde alttan da muayene etmişti diye.
yarın tam 4 hafta olacak. kese 5. haftada görünürmüş. kalp atışı da 7. haftada görünürmüş.
aslında öylesine gitçem doktora ama gitmezsem çatlarım :)

test yaptığımda eşim evdeydi. ben de işe geç kalıcaktım çok saçma bi şekilde söyledim ama olsun ikimiz de romantik tipler değiliz zaten. "- ohaa şuna baak - aboooo " falan şeklinde öğrendi :)

olsun hele bi iyice kesinleşsin güzel bi yemek yeriz. kutlarız. ayy yerimde duramıyorum. işleri de birbirine soktum bugün

Benim şiddetli kasik agrilarim başlamış bulunmakta sanirim bugün yarin kirmizi karti göreceğimiz zaten batim da yarin bu ay değilmiş demek ki kismet

arkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.

arkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.
aaa sen de mi ogrendin gebeligini? masallah ne bereketli bir gun. 3 tane haber ben aldim.

seni de cok tebrik ederim canim benim. saglikla huzurla kucagina alirsin insallah :)

ben de sizi tebrik ederim canım çok sevindim.
valla biz kalp atışına kadar inanamıycaz heralde. bizim durum çok farklı bizim doğal yoldan olma imkanı çok küçüktü ve çok uzun süre bekledik. hala şaşkınız :)

aaa sen de mi ogrendin gebeligini? masallah ne bereketli bir gun. 3 tane haber ben aldim.

seni de cok tebrik ederim canim benim. saglikla huzurla kucagina alirsin insallah :)
maşallah hakkaten.bende diğer arkadaşı okuyunca çok sevindim. Allah razı olsun

aynı şeyi bende diyorum. alttan baktılar, bişey görünmüyor demişti. kan tahlilinden dedi gebesin diye. Kalp atışı ne zaman duyuluyor acaba. duyana kadar, hatta doğana kadar insan korkuyor demekki.ben öyleyim çünkü

canım 5. haftada kese görünüyormuş 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş.
yarın bende de alttan bakınca bişey görmicek mi acaba? yarın tam 4+0 olcak benim

canım 5. haftada kese görünüyormuş 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş.
yarın bende de alttan bakınca bişey görmicek mi acaba? yarın tam 4+0 olcak benim
Bende hemen önce bi alttan baktı. Bebek varmı demişim ben :) görünmüyor demişti. Ben daha kaç haftalığım onu bile bilmiyorum ki yaaa senin kan testindeki değer neydi?

Bende hemen önce bi alttan baktı. Bebek varmı demişim ben :) görünmüyor demişti. Ben daha kaç haftalığım onu bile bilmiyorum ki yaaa senin kan testindeki değer neydi?
Canım ben daha doktora gitmedim yarın gitcem kanı da daha vermedim. Yarın yazarım sana. Ben de kaç haftalığım bilmiyom son adete göre hesapladım şimdilik

Canım çok tebrik ederim bu gün 7+4 'um ben kalp atışlarını duyduk ilk defa o kadar mükemmel bir duygu ki Rabbim sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah :)

Canım ben daha doktora gitmedim yarın gitcem kanı da daha vermedim. Yarın yazarım sana. Ben de kaç haftalığım bilmiyom son adete göre hesapladım şimdilik
Sana ne diyecek bakalım. Bekliyorum haberlerini söyle mutlaka banada. :) ay çok heycanlııı. Son adet tarihin ne idi?

uzulme sekerim, olacagi olunca onune engel koysanda oluyor. olmayacaksa da napsan olmuyor iste.

ben de ayniyim bu ay. artik umutlar obur aya kaldi. napalim. kendimizi uzup yipratmak sonuc vermiyor ki. hic bir ise yaramiyor. en iyisi moral bozmadan deriiin deriiin nefes alarak, gelecek ay yasayabilecegimz sevinci dusunelim. hadi yilmaz erdogan diyor ya ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim diye. biz de oyle bizim bebegin bize gelebilme ihtimalini sevelim.

bu arada kizim sana soyluyorum gelinim sen anla. bu yazdiklarimi sana mi yaziyorum kendime mi yaziyorum belli degil...

Canım çok tebrik ederim bu gün 7+4 'um ben kalp atışlarını duyduk ilk defa o kadar mükemmel bir duygu ki Rabbim sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah :)
Allahıııımmm MAŞALLAHHHH. Bende mi 7. Haftada duycam yaniiii. Yaaaa nasıl atıyo kalbiiii. Çok güzell bu duygu yaaa. Hoiiiyhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…