- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
ay kuzum silik milik degil, gayet net cikmis. senin dorduncu haftan herhalde.. bence cok normal.. simdi okudum mesajlarini alttan kontrol oldum demissin, kese gorunmemistir herhalde degil mi? gorununce bes haftalik falan oluyor cunku. ay haftaya keseni goreceksinnn, obur haftaya kalp atislarini duyacaksinnn!! heyecanlan tabi, sevincini doya doya yasa. ama atlayip ziplama :))
esine soyledin mi? adam cildirmistir sevincten :)) ay ne guzel bi gun bugun!! :)
arkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.Canım resmi koydum ama biraz silik.
adetim 4 gün geçmişti yani 4. günün sabahı yaptım testi. silik çıktı biraz. akşam da kana gitçez. yarın da doktora. ay çok heycanlıyım anlatamam sana.
Allah sana da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
aaa sen de mi ogrendin gebeligini? masallah ne bereketli bir gun. 3 tane haber ben aldim.arkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.
ben de sizi tebrik ederim canım çok sevindim.arkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.
maşallah hakkaten.bende diğer arkadaşı okuyunca çok sevindim. Allah razı olsunaaa sen de mi ogrendin gebeligini? masallah ne bereketli bir gun. 3 tane haber ben aldim.
seni de cok tebrik ederim canim benim. saglikla huzurla kucagina alirsin insallah :)
Canim çok tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallaharkadaşım canı gönülden tebrik ederim. bende bugün aldım güzel haberi. Ağlaya ağlaya hastanede. eşim şaşkın ben şaşkın. Allah herkese nasip etsin.
aynı şeyi bende diyorum. alttan baktılar, bişey görünmüyor demişti. kan tahlilinden dedi gebesin diye. Kalp atışı ne zaman duyuluyor acaba. duyana kadar, hatta doğana kadar insan korkuyor demekki.ben öyleyim çünküben de sizi tebrik ederim canım çok sevindim.
valla biz kalp atışına kadar inanamıycaz heralde. bizim durum çok farklı bizim doğal yoldan olma imkanı çok küçüktü ve çok uzun süre bekledik. hala şaşkınız :)
Amin Allah razı olsun canım. inşallah 2 gün sonra gel dedi o zaman sıkıntı çıkmaz. sağlıkla geçer inşallah tüm arkadaşlarımında. Allah herkese nasip etsin.Canim çok tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
canım 5. haftada kese görünüyormuş 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş.aynı şeyi bende diyorum. alttan baktılar, bişey görünmüyor demişti. kan tahlilinden dedi gebesin diye. Kalp atışı ne zaman duyuluyor acaba. duyana kadar, hatta doğana kadar insan korkuyor demekki.ben öyleyim çünkü
Bende hemen önce bi alttan baktı. Bebek varmı demişim ben :) görünmüyor demişti. Ben daha kaç haftalığım onu bile bilmiyorum ki yaaacanım 5. haftada kese görünüyormuş 7. haftada kalp atışı duyuluyormuş.
yarın bende de alttan bakınca bişey görmicek mi acaba? yarın tam 4+0 olcak benim
Aminn çok teşekkür ederimm. Çok saolunMorusevenanne tebrik ederim canım, çok mutlu oldum senin adına... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canım ben daha doktora gitmedim yarın gitcem kanı da daha vermedim. Yarın yazarım sana. Ben de kaç haftalığım bilmiyom son adete göre hesapladım şimdilikBende hemen önce bi alttan baktı. Bebek varmı demişim ben :) görünmüyor demişti. Ben daha kaç haftalığım onu bile bilmiyorum ki yaaasenin kan testindeki değer neydi?
Canım çok tebrik ederim bu gün 7+4 'um ben kalp atışlarını duyduk ilk defa o kadar mükemmel bir duygu ki Rabbim sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah :)yok canım yarın gitçem doktora. bugün kan vercem yarın da sabahtan doktora gitçem. bu gece bana uyku yok :)
altan muayene oldumu başkasına yazmıştım adetin 3. günü hormon testi için gittiğimde alttan da muayene etmişti diye.
yarın tam 4 hafta olacak. kese 5. haftada görünürmüş. kalp atışı da 7. haftada görünürmüş.
aslında öylesine gitçem doktora ama gitmezsem çatlarım :)
test yaptığımda eşim evdeydi. ben de işe geç kalıcaktım çok saçma bi şekilde söyledim ama olsun ikimiz de romantik tipler değiliz zaten. "- ohaa şuna baak - aboooo " falan şeklinde öğrendi :)
olsun hele bi iyice kesinleşsin güzel bi yemek yeriz. kutlarız. ayy yerimde duramıyorum. işleri de birbirine soktum bugün
Sana ne diyecek bakalım. Bekliyorum haberlerini söyle mutlaka banada. :) ay çok heycanlııı. Son adet tarihin ne idi?Canım ben daha doktora gitmedim yarın gitcem kanı da daha vermedim. Yarın yazarım sana. Ben de kaç haftalığım bilmiyom son adete göre hesapladım şimdilik
uzulme sekerim, olacagi olunca onune engel koysanda oluyor. olmayacaksa da napsan olmuyor iste.kızlar benim kan testim negatif çıktı.. kasıklarımdaki ağrılar da patlamış küçük bir kist olabilirmiş.. çok net konuşmadı doktor.. adet söktürücü verdi gecikirsem diye.. üzülmedim desem tabiki yalan olur.. çok üzüldüm sanırım.. ilk defa böyle değişiklikler olunca hamileyim sandım.. şimdi en kısa zamanda adamakıllı bir doktora gidip derin bir kontrol yaptırmakk.. hayırlısı buymuş şimdilik.. inşallah rabbim tüm bekleyenleri mutlu eder..
Allahıııımmm MAŞALLAHHHH. Bende mi 7. Haftada duycam yaniiii. Yaaaa nasıl atıyo kalbiiii. Çok güzell bu duygu yaaa. HoiiiyhhhCanım çok tebrik ederim bu gün 7+4 'um ben kalp atışlarını duyduk ilk defa o kadar mükemmel bir duygu ki Rabbim sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah :)
Ben bu gün duydum tatlım 7+4 :)aynı şeyi bende diyorum. alttan baktılar, bişey görünmüyor demişti. kan tahlilinden dedi gebesin diye. Kalp atışı ne zaman duyuluyor acaba. duyana kadar, hatta doğana kadar insan korkuyor demekki.ben öyleyim çünkü
İnanılmaz güzeldi hiç bitmesin istedim :)Allahıııımmm MAŞALLAHHHH. Bende mi 7. Haftada duycam yaniiii. Yaaaa nasıl atıyo kalbiiii. Çok güzell bu duygu yaaa. Hoiiiyhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?