Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ahahahah cok alemsiniz yaaa :)) sen 14 ay bekle, ise giderken aceleyle abooo bebek geliyor olsun...

ayy hayat ne acayip yaaa... planlarimiz hic tutmuyor. biz kendi kendimizi kandiriyoruz aslinda. bende bebek ayakkabasi aldim. kendi ayakkabi kutuma koydum, wc de sakladim. olursa ogrenirsem onu alip goturecegim esime. ama o sevincle unutmasam iyi

Tatlım bol dua inşallah. Sıkma vücudunu stresle. 3 aydır eşimle tartışmalı geçiyodu. Ha bire strestim. Bu ay rastgele girdik ilişkiye. Misafirler olunca yatılı aksadı yumurtlama günlerim. Baktımki aksayınca sırf içimden gelerek birlikte oluyorum. Öbür türlü bugün yumurtlama günü illa birliktelik kafasındaydım :) aksadı gitti. Koyverdim bende. Aman ya dedim. Sende sal. Tüm hatunların dediği doğru imiş. Birlikte olmayı kendin için iste. İnşallah sende güzel haberler verceksin bize tatlım.

Hiihihiii ne güzel. Son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz kaç haftalık olduğunu?
Öyle ama ben geç döllenme olduğumdan 1 hafta geriden geliyorum Dr bi sorun olmaz sadece doğum tarihin 1 hafta sonra olur dedi :) 8+4 olmam lazım ama 7+4 üm ultrasonda kese görününce haftası yazio o zamana kadar son adet tarihine göre hesapla canım :)

Ben kk'da 5. Hafta görünüyorum. Başka yerlerde 4. hafta diye çıkıyor. Hemen hesaplatayım dedim eklemiş sanırım takvimi profilime :) 11 temmuzdu benim sat.

Ben kk'da 5. Hafta görünüyorum. Başka yerlerde 4. hafta diye çıkıyor. Hemen hesaplatayım dedim eklemiş sanırım takvimi profilime :) 11 temmuzdu benim sat.
4 haftayı bir kaç gün geçtiysen 5. haftanın içinde oluyorsun ya kk onu gösteriyor sen son adet tarihine göre 4+3 sün :)

. Merhaba benim idrar yolları problemim var sürekli nükseden ilaç alıyom ne zamn olsam şimdi bebek olabilir diyeniçmk istemiyom senin gibi sarınıp terlesem işe yarar mı ki

. Merhaba benim idrar yolları problemim var sürekli nükseden ilaç alıyom ne zamn olsam şimdi bebek olabilir diyeniçmk istemiyom senin gibi sarınıp terlesem işe yarar mı ki
Eğer sistit olduysan cnm bol bol su iç en az 3 litre ve ayaklarını sıcak tut ben de ramazanda susuzluktan sistit olmuştum çok feci idrar yaparken yanma oluyordu bol su içtim de öyle geçti

Canım, Veson un dediği gibi bol bol su iç. Ben de yarın doktora gideyim diyorum ama bat a 5 gün kaldı. Doktor ilaç vermez. Hamilelik olup olmadığı kesinleşsin öyle gideyim dedim eşime. Yapılacak en güzel şey bol su içip, idrarla mikropların dışarı atılmasını sağlamak. İdrarın rengi koyuysa zaten vücut susuz kalmış demektir.
Benim yaptığım anlık bişey. Artık bol su içiyorum. Hala geçmedi ama dünkü kadar değil. İkimize de geçmiş olsun...

sağol cnm suyu fazla içmeyide sevmiyorum ondan mı ikidebir nüksediyordur nedir. İçelim bakalım yine

Merhaba Hanımlar;
Aslında çok da düşünmek ve de yazmak istemiyordum ama insan kendini tutamıyor bu ay 13 ağustosta adet olmam lazımdı o gün test aldım yaptım negatif çıktı ...sonra gece bel aprısı karın ağrısı tamam dedim bir gün gecikecek heralde yarın ya sabah ya da gece adet olurum sabah kalktım yok adet olmamışım silindim çok az kahverengi leke bunun öncesinde halsizlik uyku hali var ama havadan dedim iki gündür çok belim ağrıyor daha da başka belirti yok yarın 4 gün gecikmiş olacak kan tahlili yaptıracağım umutlansam mı umutlanmasam mı ne diyorsunuz

Cnm her zaman umut vardır.birçok insan idrarda çift çizgiyi göremeden kan tahlilinde pozitifi Görüyor.hiç belli olmaz yani.senin için Hayırlısı olur inşallah.unarım hamilesindir

canım ben idrarda negatif gördüm 2 gün sonra kanda pozitif çıktı. bugün kontrol var değerim 154 idi yükselişe geçiyor mu diye bakacak sanırım. Yani demek o ki umudu hep taşıyoruz, 7 günden fazla gecikirse kan ver derim.

Canım araya hafta sonu girdi giremedim foruma şimdi gördüm yazdıklarını.. Aynı şeyler bizim gibi bekleyen herkes için geçerli.. Ben daha 2 aydır deniyorum ama heyecanım ve stresim oldukça fazla.. Ne olacak ya da olacak mı diye merak etmeden duramıyorum.. Bu arada bir başka doktora gittim.. Kisti nerden çıkardın yumurtan çatlamış iki tarafta da dedi.. Biraz içim rahatladı.. Günüm dündü ama hastalanmadım yine.. Bakalım ne zaman hasta olup yeniden denemelere başlıycamm.. Aslında adetimden sonraki 2 yada 3 hafta çok rahat oluyorum.. Rabbim hayırlısıysa verir diyorum ama son hafta başlıyor tatlı bir telaş ve stress.. Şimdilik yine bekliycez.. İnşallah yakın zamanda alırız beklediğimiz güzel haberleri..

İnşallah canım.. Henüz hastalanmadım ama bu ay beklemiyorum artık.. Ben aslında çok rahatım.. Yumurtlama günü bile hesaplamıyorum.. Son hafta strese giriyorum.. Acaba hamilemiyim falan diye.. Bu ay biraz da kasık sancım olunca biraz daha fazla heyecan yaptım sanırım.. Ona üzüldüm aslında ben.. Bol dua ederek hayırlısını isteyerek beklemek gerekiyor şimdi..

bugün 4. gündü kan verdim yarın çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…