- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
yok canım yarın gitçem doktora. bugün kan vercem yarın da sabahtan doktora gitçem. bu gece bana uyku yok :)
altan muayene oldumu başkasına yazmıştım adetin 3. günü hormon testi için gittiğimde alttan da muayene etmişti diye.
yarın tam 4 hafta olacak. kese 5. haftada görünürmüş. kalp atışı da 7. haftada görünürmüş.
aslında öylesine gitçem doktora ama gitmezsem çatlarım :)
test yaptığımda eşim evdeydi. ben de işe geç kalıcaktım çok saçma bi şekilde söyledim ama olsun ikimiz de romantik tipler değiliz zaten. "- ohaa şuna baak - aboooo " falan şeklinde öğrendi :)
olsun hele bi iyice kesinleşsin güzel bi yemek yeriz. kutlarız. ayy yerimde duramıyorum. işleri de birbirine soktum bugün
Tatlım bol dua inşallah. Sıkma vücudunu stresle. 3 aydır eşimle tartışmalı geçiyodu. Ha bire strestim. Bu ay rastgele girdik ilişkiye. Misafirler olunca yatılı aksadı yumurtlama günlerim. Baktımki aksayınca sırf içimden gelerek birlikte oluyorum. Öbür türlü bugün yumurtlama günü illa birliktelik kafasındaydım :) aksadı gitti. Koyverdim bende. Aman ya dedim. Sende sal. Tüm hatunların dediği doğru imiş. Birlikte olmayı kendin için iste. İnşallah sende güzel haberler verceksin bize tatlım.kızlar benim kan testim negatif çıktı.. kasıklarımdaki ağrılar da patlamış küçük bir kist olabilirmiş.. çok net konuşmadı doktor.. adet söktürücü verdi gecikirsem diye.. üzülmedim desem tabiki yalan olur.. çok üzüldüm sanırım.. ilk defa böyle değişiklikler olunca hamileyim sandım.. şimdi en kısa zamanda adamakıllı bir doktora gidip derin bir kontrol yaptırmakk.. hayırlısı buymuş şimdilik.. inşallah rabbim tüm bekleyenleri mutlu eder..
Hiihihiiiİnanılmaz güzeldi hiç bitmesin istedim :)
Öyle ama ben geç döllenme olduğumdan 1 hafta geriden geliyorum Dr bi sorun olmaz sadece doğum tarihin 1 hafta sonra olur dedi :) 8+4 olmam lazım ama 7+4 üm ultrasonda kese görününce haftası yazio o zamana kadar son adet tarihine göre hesapla canım :)Hiihihiiine güzel. Son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz kaç haftalık olduğunu?
Ben kk'da 5. Hafta görünüyorum. Başka yerlerde 4. hafta diye çıkıyor. Hemen hesaplatayım dedim eklemiş sanırım takvimi profilime :) 11 temmuzdu benim sat.Öyle ama ben geç döllenme olduğumdan 1 hafta geriden geliyorum Dr bi sorun olmaz sadece doğum tarihin 1 hafta sonra olur dedi :) 8+4 olmam lazım ama 7+4 üm ultrasonda kese görününce haftası yazio o zamana kadar son adet tarihine göre hesapla canım :)
4 haftayı bir kaç gün geçtiysen 5. haftanın içinde oluyorsun ya kk onu gösteriyor sen son adet tarihine göre 4+3 sün :)Ben kk'da 5. Hafta görünüyorum. Başka yerlerde 4. hafta diye çıkıyor. Hemen hesaplatayım dedim eklemiş sanırım takvimi profilime :) 11 temmuzdu benim sat.
Ayyy canım çok sevindim daha bu sabah geç Döllenme falandır diye konuşuyorduk Valla. kucağına almak da nasip olur inşallahHiihihiiine güzel. Son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz kaç haftalık olduğunu?
He yaaa :) sabahda çok değişik duygularla yazmıştım buraya. Öğleden sonraya aldım haberi. Şükürler olsun. :)Ayyy canım çok sevindim daha bu sabah geç Döllenme falandır diye konuşuyorduk Valla. kucağına almak da nasip olur inşallah
. Merhaba benim idrar yolları problemim var sürekli nükseden ilaç alıyom ne zamn olsam şimdi bebek olabilir diyeniçmk istemiyom senin gibi sarınıp terlesem işe yarar mı kiMerhaba kızlar, geri sayıma devam ediyorum 8 günüm kaldı. Bu arada çocukluğumdan beri idrar yolları rahatsızlığım var. Ne zaman üşütsem idrarda yanma olur. 2 gündür idrar sonrası feci oluyorum. İlaç kullanmak da istemiyorum. Bol su içmem lazım, çok su içen biri de değilim... Şu yaz sıcağında ayağımda yünlü dizime kadar çorap, polar mont, üstüne pikeAşırı terliyorum ama yanma hissi geçsin diye bunu yapmam gerek. Resmen wc ye gitmeye korkuyorum.
Bu arada @Jade9291 testini tekrarla hatta farklı marka al canım. İnşallah gördüğümüz gibidir. Hayırlı haberlerini yaz mutlaka...
Eğer sistit olduysan cnm bol bol su iç en az 3 litre ve ayaklarını sıcak tut ben de ramazanda susuzluktan sistit olmuştum çok feci idrar yaparken yanma oluyordu bol su içtim de öyle geçti. Merhaba benim idrar yolları problemim var sürekli nükseden ilaç alıyom ne zamn olsam şimdi bebek olabilir diyeniçmk istemiyom senin gibi sarınıp terlesem işe yarar mı ki
Canım,. Merhaba benim idrar yolları problemim var sürekli nükseden ilaç alıyom ne zamn olsam şimdi bebek olabilir diyeniçmk istemiyom senin gibi sarınıp terlesem işe yarar mı ki
sağol cnm suyu fazla içmeyide sevmiyorum ondan mı ikidebir nüksediyordur nedir. İçelim bakalım yineCanım,Veson un dediği gibi bol bol su iç. Ben de yarın doktora gideyim diyorum ama bat a 5 gün kaldı. Doktor ilaç vermez. Hamilelik olup olmadığı kesinleşsin öyle gideyim dedim eşime. Yapılacak en güzel şey bol su içip, idrarla mikropların dışarı atılmasını sağlamak. İdrarın rengi koyuysa zaten vücut susuz kalmış demektir.
Benim yaptığım anlık bişey. Artık bol su içiyorum. Hala geçmedi ama dünkü kadar değil. İkimize de geçmiş olsun...
Cnm her zaman umut vardır.birçok insan idrarda çift çizgiyi göremeden kan tahlilinde pozitifi Görüyor.hiç belli olmaz yani.senin için Hayırlısı olur inşallah.unarım hamilesindirMerhaba Hanımlar;
Aslında çok da düşünmek ve de yazmak istemiyordum ama insan kendini tutamıyor bu ay 13 ağustosta adet olmam lazımdı o gün test aldım yaptım negatif çıktı ...sonra gece bel aprısı karın ağrısı tamam dedim bir gün gecikecek heralde yarın ya sabah ya da gece adet olurum sabah kalktım yok adet olmamışım silindim çok az kahverengi leke bunun öncesinde halsizlik uyku hali var ama havadan dedim iki gündür çok belim ağrıyor daha da başka belirti yok yarın 4 gün gecikmiş olacak kan tahlili yaptıracağım umutlansam mı umutlanmasam mı ne diyorsunuz
canım ben idrarda negatif gördüm 2 gün sonra kanda pozitif çıktı. bugün kontrol var değerim 154 idi yükselişe geçiyor mu diye bakacak sanırım. Yani demek o ki umudu hep taşıyoruz, 7 günden fazla gecikirse kan ver derim.Merhaba Hanımlar;
Aslında çok da düşünmek ve de yazmak istemiyordum ama insan kendini tutamıyor bu ay 13 ağustosta adet olmam lazımdı o gün test aldım yaptım negatif çıktı ...sonra gece bel aprısı karın ağrısı tamam dedim bir gün gecikecek heralde yarın ya sabah ya da gece adet olurum sabah kalktım yok adet olmamışım silindim çok az kahverengi leke bunun öncesinde halsizlik uyku hali var ama havadan dedim iki gündür çok belim ağrıyor daha da başka belirti yok yarın 4 gün gecikmiş olacak kan tahlili yaptıracağım umutlansam mı umutlanmasam mı ne diyorsunuz
uzulme sekerim, olacagi olunca onune engel koysanda oluyor. olmayacaksa da napsan olmuyor iste.
ben de ayniyim bu ay. artik umutlar obur aya kaldi. napalim. kendimizi uzup yipratmak sonuc vermiyor ki. hic bir ise yaramiyor. en iyisi moral bozmadan deriiin deriiin nefes alarak, gelecek ay yasayabilecegimz sevinci dusunelim. hadi yilmaz erdogan diyor ya ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim diye. biz de oyle bizim bebegin bize gelebilme ihtimalini sevelim.
bu arada kizim sana soyluyorum gelinim sen anla. bu yazdiklarimi sana mi yaziyorum kendime mi yaziyorum belli degil...
Tatlım bol dua inşallah. Sıkma vücudunu stresle. 3 aydır eşimle tartışmalı geçiyodu. Ha bire strestim. Bu ay rastgele girdik ilişkiye. Misafirler olunca yatılı aksadı yumurtlama günlerim. Baktımki aksayınca sırf içimden gelerek birlikte oluyorum. Öbür türlü bugün yumurtlama günü illa birliktelik kafasındaydım :) aksadı gitti. Koyverdim bende. Aman ya dedim. Sende sal. Tüm hatunların dediği doğru imiş. Birlikte olmayı kendin için iste. İnşallah sende güzel haberler verceksin bize tatlım.
bugün 4. gündü kan verdim yarın çıkacakcanım ben idrarda negatif gördüm 2 gün sonra kanda pozitif çıktı. bugün kontrol var değerim 154 idi yükselişe geçiyor mu diye bakacak sanırım. Yani demek o ki umudu hep taşıyoruz, 7 günden fazla gecikirse kan ver derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?