cümlemiz hayırlısıyla hamile kalır hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlarımız olur bizde sağlıklı bir şekilde başlarında oluruz inş aminCnm her zaman umut vardır.birçok insan idrarda çift çizgiyi göremeden kan tahlilinde pozitifi Görüyor.hiç belli olmaz yani.senin için Hayırlısı olur inşallah.unarım hamilesindir
hayırlı olsun canım Allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin, seni kk da görüyordum, çok sevindim. topikteki tüm arkadaşlarınla beraber hamileliğiniz tamamına ersin inşallah kucaklarınıza alırsınız, hamile kalmak isteyen evlat sahibi olmak isteyen herkese de rabbim nasip etsin. bir zamanlar bizde bu topikte takılırdık,Canım ben daha doktora gitmedim yarın gitcem kanı da daha vermedim. Yarın yazarım sana. Ben de kaç haftalığım bilmiyom son adete göre hesapladım şimdilik
canım çok geçmiş olsun.ilaç filan verdi mi?dikkat et soğuk alma,rabbim acil şifalar versin ve soora da bi bebiş inşallahhhhKızlar geceyi hastanede geçirdim,sebebi ise yoğun derece iltahap,ve belirtilerin yarısı gebelik belirtileriyle aynıydı, meğerse iltahap belirtileriymiş.Neyse Rabbimin bildiği varki vermiyor bebek
aaa tebrik ederim canım..bize de dua et çok çok..hamilelerin duaları çabuk olurmuş.Bebeğin sana sımsıkı tutunsun bırakmasın inşallahKızlar merhaba, liste başında ismim var. Buraya yazıyordum. Çok şükür testim pozitif. Nisan annesi oluyorum inşallah. Darısı bekleyen herkese... Dualarımız sizinle. Allah a emanet olun...
bat 23.08 miş erken mi öğrendin canım,nasıl oldu anlatsana :)aaa tebrik ederim canım..bize de dua et çok çok..hamilelerin duaları çabuk olurmuş.Bebeğin sana sımsıkı tutunsun bırakmasın inşallah
bat 23.08 miş erken mi öğrendin canım,nasıl oldu anlatsana :)
Amin insallahCanım aslında bat 21 ağustos. Son iki aydır düzensizdi. O sebeple iki gün ileri tarih verdim. P.tesi günü (4 gün kala) test yaptım, silik çizgi çıktı. Bugün yine tekrarladım net belliydi. Göğsümde öncesinden ağrı oluyordu ama esas belirtiler p.tesi akşamı başladı. Kasıklarda batma oldu. Birden emin oldum yani. Nasip işte.
İnşallah sıra sizdedir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
bata yani adete 5 gün kala hamileliğiniz belli mi oldu yani? benim de 5 gün var ,kan versem çıkar mı ??Canım, @Veson un dediği gibi bol bol su iç. Ben de yarın doktora gideyim diyorum ama bat a 5 gün kaldı. Doktor ilaç vermez. Hamilelik olup olmadığı kesinleşsin öyle gideyim dedim eşime. Yapılacak en güzel şey bol su içip, idrarla mikropların dışarı atılmasını sağlamak. İdrarın rengi koyuysa zaten vücut susuz kalmış demektir.
Benim yaptığım anlık bişey. Artık bol su içiyorum. Hala geçmedi ama dünkü kadar değil. İkimize de geçmiş olsun...
bata yani adete 5 gün kala hamileliğiniz belli mi oldu yani? benim de 5 gün var ,kan versem çıkar mı ??
ayyy belki benim de çıkarCanım 4 gün kala silik çizgi çıktı. Eğer geç döllenme yoksa 2 gün daha bekle bence. Garanti olsun. İnşallah hamilesindir.
mrb cnm bunlari bnm icin yazdin sanirim sistit sikayeti icin tesekkur ederimCanım kırmızı pancar tüketmen gerekiyor.. Aynı sorun bende de oluyor arada bir en son kurtulmuştum ama dikkat etmedim kendime yine tekrarı oldu.. Her gün bir pancarı rendele sirke limon ve zeytinyağı ekleyip salata gibi tüket.. Bir iki seferde çözülüyor hemen.. İlaç kullanmak çözüm değil zaten.. Ben yıllarca her türlü ilacı kullandım geçirmedi.. Pancar sayesinde kurtuldum..
ne zamandir deniyordun cnm tebrik ederim insallah hersey gonlunce ilerlerKızlar merhaba, liste başında ismim var. Buraya yazıyordum. Çok şükür testim pozitif. Nisan annesi oluyorum inşallah. Darısı bekleyen herkese... Dualarımız sizinle. Allah a emanet olun...
ne zamandir deniyordun cnm tebrik ederim insallah hersey gonlunce ilerler
Canım teşekkür ederim, aslında 2 aydır korunmuyorduk ama ilişki zamanları denk gelmedi. Olmayacağını bile bile belki mucize olur diye ümitlendim. Geçen tek ilişki olmuştu, o da yumurtlamadan 4-5 gün önce olmuş.
Bu ay daha düzenli oldu her şey. Ne yalan söyleyim bekliyordum. Ayrıca vücut kendini hamileliğe hazırlamış, o yüzden korunmayı bırakınca hemen olmayabilir.
İnşallah dileyen herkese Rabbim nasip eder. Arkamdan gelmeyi unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?