- 24 Haziran 2015
- 235
- 241
- 18
canım bat a kaç kala öğrendin sonucu ben meraktan ölecem de
Yukarda mesajlarımda yazıyor ama heyecanını anlıyorum. Bat a 4 kala öğrendim canım. İnşallah hamilesindir.
inşallah canım teşekkür ederim benim bat a 6 gün var yarın falan test yapsam mı acaba bilemedim ki
Bence daha erken. P.tesi ye kadar bekle.
mrb cnm bunlari bnm icin yazdin sanirim sistit sikayeti icin tesekkur ederim
Bu belirtiler bende de mevcut. Kimyasal gebelik geçirmeden önce hissettiklerime benziyor ağrılarim. Adetime 11 gün kala adet ağrısına benzer ağrılar başladı. Bu ay umutluyum bakalım 8 gün var.Merhabalar,
Arkadaşlar 4 ay önce düşük yaptum buay tekrardan çocuk plnlamaya başladık.Doktor kontrolunde yumurtlama dönemimde yumurtamın çatladığı dönemde eşimle birlikte olduk yumurtlama dönemim tahmini 3 gün falan olmuştur biteli,hafif kasıklarımda ağrı,mide kazınmasıimide bulantısı,baş dönmelerim oluyor.Sizce gebelik belirmiş midir,psikolojik midir.Adetime 1 hafta var tam testleri yaptırsa doğru sonuç alırmıyımtecrubelerinizle bana yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1614730 kizlar ikisinide bugun yaptim sonuc cok karisik Rabbim yardim etsin napayim bana akil verin sat 29 temmuz
Lalsu hamile misin çok sevindimListe yapiyomuyuz kızlar Günaydın bu arada benim bat 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?