Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

mrb cnm bunlari bnm icin yazdin sanirim sistit sikayeti icin tesekkur ederim

evet sana yazmıştım canım.. kesin çözüm bu çünkü.. ben çok çektim zamanında kullanmadığım ilaç kalmadı en sonunda pancar ile bitti tüm şikayetlerim.. hala dolabımda bulundururum ve ara ara salata yapar yerım.. inşallah sana da faydası olurr..

Hadin kizlar yeni ay yeni umutlar:
Gecen ay yapildigi gibi tekrar bir liste yapalim.

benim pek bir belirtim yok ama yinede ümitliyim. gecen gün bir iki kere migdem bulandi et kokusunu duyunca. Birde kasiklarimda batma vardi..

Benim bat: 30. Augustos

Merhabalar,
Arkadaşlar 4 ay önce düşük yaptum buay tekrardan çocuk plnlamaya başladık.Doktor kontrolunde yumurtlama dönemimde yumurtamın çatladığı dönemde eşimle birlikte olduk yumurtlama dönemim tahmini 3 gün falan olmuştur biteli,hafif kasıklarımda ağrı,mide kazınmasıimide bulantısı,baş dönmelerim oluyor.Sizce gebelik belirmiş midir,psikolojik midir.Adetime 1 hafta var tam testleri yaptırsa doğru sonuç alırmıyımtecrubelerinizle bana yardım eder misiniz?

Bu belirtiler bende de mevcut. Kimyasal gebelik geçirmeden önce hissettiklerime benziyor ağrılarim. Adetime 11 gün kala adet ağrısına benzer ağrılar başladı. Bu ay umutluyum bakalım 8 gün var.

Merhaba kızlar,

Bat 28 çıldırıcam meraktan. Kasıklarım sanki yırtılıyorsunuz gibi bir Ağrı oluyor. Göğüslerimde daha doğrusu vucudumda bir hassaslık var. Nasıl geçecek 4 gun. Acaba psikolojik mi diyorum.

Benim bat 27 diyorum ama sanki olucam sabaha öyle hissediyorum zaten hamilelik içinde bi belirti yok bi bacagima yayılan hafif ağrı offff bu ay olsun çok istiyodumm

Merhaba bizde ikinci bebis icin ugrasiyoruz 8 aya yakin denedik olmayinca doktora gittik yumurtlama olmuyordu. Seker ilavina basladik hemen. Reglnin 2. Gunu hormon testleri yapildi hersey normal di 4. Gjnu femaraya basladim 6 gun ictim.13.gun iki yumurtalikda 1 er tane olgun yumurta vardi. Pazar gunu 4 de catlatma ignemi vuruldum. Doktor yumurtalar igneden 10 saat sorada catlayabilir pzt oglen de catlayabilir dedi cunku biri 21.5 biri 19.5 du. Simdi bende beklemedeyim 8 eylulde kan testi dedi bat 10 eylul .. iste boyle yani bende beklemedeyim. .

kızlar bana da yardm edın bugun adet olmam lazım aslında ama gelen yok.benım adete yakın goguslerm agrırdı ama bu ay agrımıyor hıc damarlar cok bellı ve benım hıc akıntım yok kasıklarımda agrı var bugun sizce hamıle olabılır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…