ilk bebek hemen olmuş muydu acaba?rahim tembelleşmesi oluyor diyorlar ya doğru mu acaba?Merhaba bizde ikinci bebis icin ugrasiyoruz 8 aya yakin denedik olmayinca doktora gittik yumurtlama olmuyordu. Seker ilavina basladik hemen. Reglnin 2. Gunu hormon testleri yapildi hersey normal di 4. Gjnu femaraya basladim 6 gun ictim.13.gun iki yumurtalikda 1 er tane olgun yumurta vardi. Pazar gunu 4 de catlatma ignemi vuruldum. Doktor yumurtalar igneden 10 saat sorada catlayabilir pzt oglen de catlayabilir dedi cunku biri 21.5 biri 19.5 du. Simdi bende beklemedeyim 8 eylulde kan testi dedi bat 10 eylul .. iste boyle yani bende beklemedeyim. .
cnm ben bugun dayanamadım idrar yaptım günlermiz yakınmış ya sana yazayım dedim silik ikinci çzgi çıktı ama silikBu belirtiler bende de mevcut. Kimyasal gebelik geçirmeden önce hissettiklerime benziyor ağrılarim. Adetime 11 gün kala adet ağrısına benzer ağrılar başladı. Bu ay umutluyum bakalım 8 gün var.
bat 29.08.2015
Ilk bebegimde yani kizimda bu tedaviyle 2. Ayda hamile kaldim. Ama bu tedaviyi bulana kadar 1.5 yil ugrastik tabi duzensiz regl ve yumurtlamama sorunu yuzunden. Klomen de kullandim asilama da oldum. Ama hic biri fayda etmedi ..ilk bebek hemen olmuş muydu acaba?rahim tembelleşmesi oluyor diyorlar ya doğru mu acaba?
aman canım 4 gözle bekleme geliverir maazallahBakalım bugün adetin gelecek mi dört gözle beklemedeyim
benide ekleyebılır mısınz listeye benım dun adet olmam lazımdı
hayırlı uğurlu olsun tatlım :)Kızlaaarrr müjdeli haberim var bugün adet günüm az önce test yaptım yarın sabahı bekleyemedim silikte olsa 2. Çizgiyi gördüm :)
Teşekkür ederim :)hayırlı uğurlu olsun tatlım :)
Kızlaaarrr müjdeli haberim var bugün adet günüm az önce test yaptım yarın sabahı bekleyemedim silikte olsa 2. Çizgiyi gördüm :)
Kızlar mujdemi isterim kan testi sonucu 75.77 darısı sizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?