Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ilk bebek hemen olmuş muydu acaba?rahim tembelleşmesi oluyor diyorlar ya doğru mu acaba?

Bu belirtiler bende de mevcut. Kimyasal gebelik geçirmeden önce hissettiklerime benziyor ağrılarim. Adetime 11 gün kala adet ağrısına benzer ağrılar başladı. Bu ay umutluyum bakalım 8 gün var.
cnm ben bugun dayanamadım idrar yaptım günlermiz yakınmış ya sana yazayım dedim silik ikinci çzgi çıktı ama silik

Benimde bata 3 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Test yaptım ama bebetime yaptım ve herkes bebetimeye yanlış diyor arada adet sancısı gibi karnım ağrıyor bacağıma vuruyor bazen hatta. Diğer şeyleride psikolojik olabilir diye söylemeyim :)

ilk bebek hemen olmuş muydu acaba?rahim tembelleşmesi oluyor diyorlar ya doğru mu acaba?
Ilk bebegimde yani kizimda bu tedaviyle 2. Ayda hamile kaldim. Ama bu tedaviyi bulana kadar 1.5 yil ugrastik tabi duzensiz regl ve yumurtlamama sorunu yuzunden. Klomen de kullandim asilama da oldum. Ama hic biri fayda etmedi ..

Zaten idrarda çok silik oluyor. Benim ilk hamileligimde de çok silik ti. Hatta günüm geçince umutsuz gitmiştim kan vermeye. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu ay da bekliyorum bakalım stres olmadan zaman dolduruyorum :)

Kızlaaarrr müjdeli haberim var bugün adet günüm az önce test yaptım yarın sabahı bekleyemedim silikte olsa 2. Çizgiyi gördüm :)

Kızlar mujdemi isterim kan testi sonucu 75.77 darısı sizlerin basina

Ikinizide hayirli ugurlu olsun :)
Darisi bekleyenlerin basina

Benim daha dört günüm vardi ama kirmizilar bugün geldi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…