- 2 Nisan 2015
- 66
- 25
- 8
- 36
Canım naptin kan verdin micnm ben bugun dayanamadım idrar yaptım günlermiz yakınmış ya sana yazayım dedim silik ikinci çzgi çıktı ama silik
acele etmişssin ama gebelik varsa da kendini göstermez ki kan tahlilinde belki görülebilir ama en temizi gününün geçmesi beklemek geçen ay ben de senin gibi aceleci davrandım 2 gün kala kan verdirdim sonuç olumsuz olunca insan çok üzülüyo benimde 2 gün var adetime sadece bekleyebiliyorum heyecan bile yok yani geçen ay ki hüsrandan sonra net bişey görmedikçe beynim de kabul etmiyo artıkKızlar bnde adete 1 hafta klaa erken gebelik testi yaptm ama negatif cikti cok istiyrm bebegim olmasini; (
çok üzüldüm canım inşallah dilediğin gibi olsun herşey ama dediğim gibi geçen ay kan testinden önce ben de erken gebelik testi kullandım o da negatif çıkmıştı zaten adetinden bir gün önce kullanabiliyormuşsun onu yada adet günün de ben bir hafta öncesini gösterecek testi ilk defa senden duydumIlk bebegimi kaybettim eczane aldgim adetin 1 hafta kala belli olur dedi ama negatif olunca gene bi umut bekliyrum
aminnn inşallahhInss herkese Allah saglikli evlat nasip etsin kimseeyi evlat acisi ile sinamasin
Hayiir canm 5 ten sonrasi gebelik var demek hayirli olsunMerhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana
Ay inşallah öyledir canım idrar testinde de pozitif çıkmıştı ama değer düşük gbi geldi şüphe girdi icimeHayiir canm 5 ten sonrasi gebelik var demek hayirli olsun
Yok canm pozitif ama daha kucuktur yani 1 2 haftalik cok dikkat et kendine hatta yat dinlen küçük gebelik düşük olabiliyor ben yaşadım çünkü Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAy inşallah öyledir canım idrar testinde de pozitif çıkmıştı ama değer düşük gbi geldi şüphe girdi icime
Sağol canım Allah olmayan herkese nasip etsin insallahYok canm pozitif ama daha kucuktur yani 1 2 haftalik cok dikkat et kendine hatta yat dinlen küçük gebelik düşük olabiliyor ben yaşadım çünkü Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin bende bu ay istiyor dum adettime 7 gun kala erken gebelik testi yaptim ama negatif ciktiSağol canım Allah olmayan herkese nasip etsin insallah
Bende 6gün kala normal test yapmistim negatif çıkmıştı adet gününde ogrenebildim bence sende umutla bekle inşallah pozitif cikarAmin bende bu ay istiyor dum adettime 7 gun kala erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti
Ins canimm inssBende 6gün kala normal test yapmistim negatif çıkmıştı adet gününde ogrenebildim bence sende umutla bekle inşallah pozitif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?