Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar merhaba herkese
Ben buraya daha önceden de yazmıştım
Kasım ayında bir düşük yapmıştım
Ondan sonra nisan ayına kadar eşim korundu
Ve nisanda korunmayı bıraktık
Her ay bi ümitle adet tarihini bekliyorum bir ümitle ve çok istiyorum nolur dua edelim birbirimizè
Bebişlerimizé kavuşalim.

benim de hiç belirtim yok.ne hassaiyet ne akıntı ne kasık ağrısı.gerçi geçen ay fazlasıyla mevcuttu ama sonuç negatifti. salı bat .yumurtlamalar da kaçtı . ama neden ben hala kesin yoktur diyemiyorum.

Kızlar bnde adete 1 hafta klaa erken gebelik testi yaptm ama negatif cikti cok istiyrm bebegim olmasini; (

Kızlar bnde adete 1 hafta klaa erken gebelik testi yaptm ama negatif cikti cok istiyrm bebegim olmasini; (
acele etmişssin ama gebelik varsa da kendini göstermez ki kan tahlilinde belki görülebilir ama en temizi gününün geçmesi beklemek geçen ay ben de senin gibi aceleci davrandım 2 gün kala kan verdirdim sonuç olumsuz olunca insan çok üzülüyo benimde 2 gün var adetime sadece bekleyebiliyorum heyecan bile yok yani geçen ay ki hüsrandan sonra net bişey görmedikçe beynim de kabul etmiyo artık

Ilk bebegimi kaybettim eczane aldgim adetin 1 hafta kala belli olur dedi ama negatif olunca gene bi umut bekliyrum

Ilk bebegimi kaybettim eczane aldgim adetin 1 hafta kala belli olur dedi ama negatif olunca gene bi umut bekliyrum
çok üzüldüm canım inşallah dilediğin gibi olsun herşey ama dediğim gibi geçen ay kan testinden önce ben de erken gebelik testi kullandım o da negatif çıkmıştı zaten adetinden bir gün önce kullanabiliyormuşsun onu yada adet günün de ben bir hafta öncesini gösterecek testi ilk defa senden duydum sen gününü bekle bakalım nolacak

Merhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana

Ay inşallah öyledir canım idrar testinde de pozitif çıkmıştı ama değer düşük gbi geldi şüphe girdi icime
Yok canm pozitif ama daha kucuktur yani 1 2 haftalik cok dikkat et kendine hatta yat dinlen küçük gebelik düşük olabiliyor ben yaşadım çünkü Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…