- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)Merhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana
kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?
inşallah canım yarın sabah için randevu aldım gidicem doktora.Cok silik bile ciksa gebelik var demek silik cikmasin sebep bebegin kucuk olmasindan dolayi yani 2 yada 3 haftalik
hiçbirşey anlamadım inan , sadece 1 hafta önce 3-4 gün süren yoğun bir akıntım oldu, yumurtlamadır dedim, ama o zaman hamile kalmam imkansız, çünkü ben memleketimdeydim, eşim yanımda değildi.Hiç belirti yokmuydu anlamadin mi
Dmek gitmeden olnus hayirli olsn canmhiçbirşey anlamadım inan , sadece 1 hafta önce 3-4 gün süren yoğun bir akıntım oldu, yumurtlamadır dedim, ama o zaman hamile kalmam imkansız, çünkü ben memleketimdeydim, eşim yanımda değildi.
sağol canım, yarın doktora gidicem bakalım o kesin birşey söyleyecektir.Dmek gitmeden olnus hayirli olsn canm
Umarım hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin seninle gibi görünüyor :)kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?
Eger o silik cizgiyi gorebiliyorsan tebrikler hamilesin :)Kızlar az önce test yaptım. Batım bugün. Geçmesini bekleyemedim. Çok silik bir çizgi çıktı ne yapsam bilemedim. Sizce hamile olabilir mym
Merhaba Arkadaşlar, BAT tarihim 3 eylül, 2 gün önce test yaptığımda negatif çıktıKasıklarımda sürekli ağrı var, belidm de ağrıo ayrıca gögüslerimde çok hassaslaştı.
Bir düşük ve bir de dış gebelik hikayem var çok istiyorumSizce erken yapmış olabilir miyim testi ?
Canımm hayırlı olsun :)
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?