Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)
Bence evham yapma kendine çünkü geç döllenme olmuş olabilir o yüzden düşük çıkmış olabilir şu an bebeğin seninle ya ona bak sen :) umarım değerlerinde günden güne kat kat artar seninde gönlün rahatlar stres yapma hiç :)

kızlar 15 gündür tatildeydim, evime bugün geldim , ve bebekmiş, hamilelikmiş hiç aklıma gelmedi. bugün bat günüm, ve daha gelen giden yok, daha önceden yığınla temin ettiğim gebelik testlerimden bir tanesini eve gelir gelmez yaptım, tabi ki ilk idrar değil sonuca ne dersiniz?

Cok silik bile ciksa gebelik var demek silik cikmasin sebep bebegin kucuk olmasindan dolayi yani 2 yada 3 haftalik

Son düzenleme:
Umarım hayırlı sonuçlar alırsın bebeğin seninle gibi görünüyor :)

Kızlar az önce test yaptım. Batım bugün. Geçmesini bekleyemedim. Çok silik bir çizgi çıktı ne yapsam bilemedim. Sizce hamile olabilir mym

mrb kızlar ben 6 haziranda adet olmuştum 6 temmuzda tekrar adetimi beklerken ancak progesteron hapı kullanarak 30 temmuzda adet olabildim adetin 21. günü yani 19 ağustosta progesteron testi yapıldı ve sonuç 0.1 çıktı yani yumurtlamamışım şimdi klomen ve progesteronu kullanabilmem için adetin 5. gününü bekliyorum ama yumurtlamayınca nasıl adet olacam ya da ne zaman olacam benim gibi geçmişi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim...bu arada 6 aydır gebe kalmayı cok istiyorum 6 hazirandan önce 25 günde bir düzenli adet geçmişim vardı.

Merhaba Arkadaşlar, BAT tarihim 3 eylül, 2 gün önce test yaptığımda negatif çıktı Kasıklarımda sürekli ağrı var, belidm de ağrıo ayrıca gögüslerimde çok hassaslaştı.
Bir düşük ve bir de dış gebelik hikayem var çok istiyorum Sizce erken yapmış olabilir miyim testi ?

Selam benim de BAT 3 eylül bugün test yaptım negatif çıktı.7 senedir bebiş için uğraşıyorum daha önce 2 bebişimide kaybettim kalpleri durdu 10 haftayı geçemediler.Senin belirtilerinin aynısı bende de var özellikle göğüslerimde ki acı çok acayip daha öncekiler gibi olunca şüphe ettim normalde adet günüm yaklaştığında ağrı oluyordu ama bu resmen uçlarına ateş tutmuşlar da yanıyor gibi acıyor ve benim ağrılarım adetime 2-3 gün kala başlardı anlardım hastalanıcağımı ama bu sefer 10 gün önceden başladı.Umarım bebiş isteyen herkese yüce Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…