Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarındı canım bi kaç saat önce yaptım yaptım pek de umutlu değildim açıkçası sonucu görünce baya bi şaşırdım hala etkisindeyim :)
tebrik ederim allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benimkide 2 eylül... beklemedeyim yani

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 1 aylık bir vatan seyahatinden sonra yine aranizdayim. Bütün mesajları okudum ve bir çok yeni hamiş haberleri var. Çok sevindim Allah tamamına erdirsin ve analı babalı büyüsünler. Bana gelince , ben 16 ağustosta adet oldum ve 29 da yumurtlama günümdü. Bu günleri iyi değerlendirdik ama dünden beri göğüslerim de ve belim de aşırı bir ağrı var . Bu kadar erken göğüs ve bel ağrısı olabilirmi sizce ?

Birde sümüksü bir akıntım var . Hayırlısıyla bir bebeği Rabbinden çok istiyoruz , çocuklar deli oluyorlar inşallah bu sefer ise yarar. 1 yıldır olmuyor . Bu ayda olmazsa doktora gidicem. İki ay önce gitmiştim hersey çok güzel ve normal dedi. Demekki vakti zamanı değil , ne diyeyim

Merhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana
Sanirim bat tan önce test yaptırmışsin.5 ten yüksek olunca hamilelik var deniliyor ama önemli olan iki günde bir degerın ikiye Katlamasi inşallah hersey yolunda gider

Bat 30.08 di benim, 27isinde siyah akintim oldu ama bir kac damla sadece.bir pedi doldurmadi. 1-2 gün devam etti böyle ve kesildi. Iki gündür kasiklarimda batma var.

Sürekli adet olucakmisim gibi geliyor. Wcye gidiyorum tamam simdi adetim geldi diyorum ama yok.

Dün sag gögsümesede batma girdi..baska belirtide yok.
Test yapmak istiyorum ama negatifi görmekten korkuyorum..

Bir kac damla siyah kan gelmesi normalmi acaba?

Yerleşme kanaması olabilir ilk hamileligimde olmuştu kahverengi leke gibiydi.

Hamileyseniz yerleşme kanaması olabilir gebelik testi alıp yaparsanız en azından bi nebze de olsa kafanız rahatlardi

Ben yine dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım adetime 2 gun kaldi testi yaptıgım an ikinci cizgi hemen cıktı bariz bi sekilde gorundu ama 1 Dk sonra falan golge gibi oldu simdi hic yok iyice kafam karisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…