- 29 Ağustos 2015
- 142
- 110
- 23
Kızlar iki gün önce yazmıştım yarın adetimin ilk günü dayanamadım üçbsaat önce test yaptım sizce hamile miyim :uhm
Canımm çok güzel iki çizgi var hamilesin bence hemen kan testi yaptır :) hayırlı olsunKızlar iki gün önce yazmıştım yarın adetimin ilk günü dayanamadım üçbsaat önce test yaptım sizce hamile miyim :uhm
Yarın sabah bi test daha yapıcam canım sonrasında Dr a gideceğiz çok şaşkın ve mutluyumm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Canımm çok güzel iki çizgi var hamilesin bence hemen kan testi yaptır :) hayırlı olsun
Amin canım hayırlı haberlerle bekliyoruz seni :)Yarın sabah bi test daha yapıcam canım sonrasında Dr a gideceğiz çok şaşkın ve mutluyumm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Yarındı canım bi kaç saat önce yaptım yaptım pek de umutlu değildim açıkçası sonucu görünce baya bi şaşırdım hala etkisindeyim :)hayırlı olsun
bat ne zaman canım
tebrik ederim allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Yarındı canım bi kaç saat önce yaptım yaptım pek de umutlu değildim açıkçası sonucu görünce baya bi şaşırdım hala etkisindeyim :)
yumurtlama günün ne zamandı hatırlıyor musun?Kızlar iki gün önce yazmıştım yarın adetimin ilk günü dayanamadım üçbsaat önce test yaptım sizce hamile miyim :uhm
Yarın sabah bi test daha yapıcam canım sonrasında Dr a gideceğiz çok şaşkın ve mutluyumm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Amin canım tüm isteyenlere inşAllahHayırlı olsun canım.Darısı bizimde başımıza
Hayırlı olsun Hamilesindir.
Sanirim bat tan önce test yaptırmışsin.5 ten yüksek olunca hamilelik var deniliyor ama önemli olan iki günde bir degerın ikiye Katlamasi inşallah hersey yolunda giderMerhaba arkadaşlar perşembe günü kan verdim cuma internetten sonucuma baktım beta değerin 35 çıkmış düşük gbi geldi bana
Yerleşme kanaması olabilir ilk hamileligimde olmuştu kahverengi leke gibiydi.Bat 30.08 di benim, 27isinde siyah akintim oldu ama bir kac damla sadece.bir pedi doldurmadi. 1-2 gün devam etti böyle ve kesildi. Iki gündür kasiklarimda batma var.
Sürekli adet olucakmisim gibi geliyor. Wcye gidiyorum tamam simdi adetim geldi diyorum ama yok.
Dün sag gögsümesede batma girdi..baska belirtide yok.
Test yapmak istiyorum ama negatifi görmekten korkuyorum..
Bir kac damla siyah kan gelmesi normalmi acaba?
Hamileyseniz yerleşme kanaması olabilir gebelik testi alıp yaparsanız en azından bi nebze de olsa kafanız rahatlardiBat 30.08 di benim, 27isinde siyah akintim oldu ama bir kac damla sadece.bir pedi doldurmadi. 1-2 gün devam etti böyle ve kesildi. Iki gündür kasiklarimda batma var.
Sürekli adet olucakmisim gibi geliyor. Wcye gidiyorum tamam simdi adetim geldi diyorum ama yok.
Dün sag gögsümesede batma girdi..baska belirtide yok.
Test yapmak istiyorum ama negatifi görmekten korkuyorum..
Bir kac damla siyah kan gelmesi normalmi acaba?
Yerleşme kanaması olabilir ilk hamileligimde olmuştu kahverengi leke gibiydi.
Yarinlarda test yapayim ozaman.tesekkürlerHamileyseniz yerleşme kanaması olabilir gebelik testi alıp yaparsanız en azından bi nebze de olsa kafanız rahatlardi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) bizi de haberdar edin :)Yarinlarda test yapayim ozaman.tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?