Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar selam,

Bende Ağustosun 24 ünde çift çizgiyi yakaladım ovulasyon testinde. Yumurtladığımı varsayarsak 14 gün sonra yani 8 Eylül batım. Bakalım bekliyoruz, inşallah regl olmam da iyi haberler veririm burdan

Kızlar öncelikle merhaba, adetime 1 gün var ve bugün yaptığım testte 3 4 saat sonra çok hafif bir 2. çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce bunun bir anlamı var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-01-19-03-22.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
arkadaşlar geçen ay son bir haftamı burada sizlerle beklemiştim. herzamanki gibi sonu hüsrandı. şimdi yine buradayım. gördüğüm kadarıyla birsürü hamiş olmuş. bu ay darısı bizim de başımıza inşallah. benim bat 9 eylül. hepimize bol şans

Kızlar öncelikle merhaba, adetime 1 gün var ve bugün yaptığım testte 3 4 saat sonra çok hafif bir 2. çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce bunun bir anlamı var mı?

ben çizgiyi görüyorum sanki yarın tekrarlarsan netleşecek bence

Kızlar gittim Dr a değer 536,72 çıktı gebelik kesinleşti ancak yeni olduğu için keseyi göremedik pztsi görücez inşallah.. 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…