- 29 Ağustos 2015
- 142
- 110
- 23
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızlar gittim Dr a değer 536,72 çıktı gebelik kesinleşti ancak yeni olduğu için keseyi göremedik pztsi görücez inşallah.. 
Teşekkür ederim canım benim :)Hayırlı olsun canım tebrik ederim
Teşekkür ederim tatlım :)Rapunzel hayırli olsun canım:)
merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/
hayırlısı canım ama bende çok korkuorum test yapmaya , bir gün kaldı adetime ama inanılmaz korkuorum
hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıorum, 10 gün öncesinden kasıklarım ağrıdı, bir haftadır belim ağrıoHakkımızda hayırlısı olsun yineden
Arkadaşlar meraba bugün bütün cesaretimi toplayıp gebelik testi yaptım ve cok net silik bir silik ve birde köyü çizgi çıktı. Geçen hamileligim dış gebelik di çok korkuyorum buda ole olursa dienolur dua edin yol gösterin
Cnm çok saol gusel dileklerin için inşallah çünkü bi De 8 haftalik bebegimi kürtaj yapıldı yani bu 3uncu olucak Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla verircanım bat ne zaman? yarın ilk idrarla tekrar denemelisin. gönlünü ferah tut, kötüyü düşünme. geçen gebeliğin bitti bu yepyeni bir sayfa. inşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın
Kızlar ya aklıma bişi takıldı benim. Şimdi benim bu aya kadarki adet tarihlerim şöyle: 14 haziran-10 temmuz ve en son 11 ağustos. Ovulasyon testiyle 24 ağustosda çift çizgiyi gördüm yani 24 ağustostan 14 gün sonrası benim bat ım oluyor değil mi?? Kafamda deli sorular, yardımlarınızı bekliyorum
Kızlar ya aklıma bişi takıldı benim. Şimdi benim bu aya kadarki adet tarihlerim şöyle: 14 haziran-10 temmuz ve en son 11 ağustos. Ovulasyon testiyle 24 ağustosda çift çizgiyi gördüm yani 24 ağustostan 14 gün sonrası benim bat ım oluyor değil mi?? Kafamda deli sorular, yardımlarınızı bekliyorum
Yani adetin düzensizse 14 gün geçse bile 2 gün daha bekleyebilirsin 17. Gün gelmezse gerçek anlamda gecikmiş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?