Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar öncelikle merhaba, adetime 1 gün var ve bugün yaptığım testte 3 4 saat sonra çok hafif bir 2. çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce bunun bir anlamı var mı?

Adetim 2 gün gecikti ama yeni bir test alıp yapmaya fırsat bulamadım.. Hala heyecanla bekliyorum

İmplantasyon kanaması olabilir canım 10 gün olmuş zamanıdır. İnşallah öyledir

9 eylülü bekle ben de onu bekliyorum beraber bekleyelim

Nasıl fırsat bulamadın yaaa kesin hamilesin öğrenmek için daha ne bekliyosunnn

Ya aslında biraz da kardeşim şevkimi kırdı. Kendisi doktor, ona yolladım burda paylaştığım fotoğrafı çok hafif bi silik cizgi var ne bu sence diye, abla bu test negatif, pozitif olsa kapkalin 2. çizgi olurdu, 1 2 gün sonra adet olursun sen boşa heveslenme dedi. Benim de o öyle deyince bi daha test almayi canim istemedi. Bi yandan da internette fotolar var bazen silik te cikabiliyormuş. Hala adet olmayinca da bir umut devam ediyo tabi. Bilemiyorum bugün de olmazsam yarin yapicam sanirim tekrar

O doktor olabilir ama biz de anne aday adayıyız onun kadar biliyoruz bu işleri kaç tane örnek görüyoruz burda. bence derhal bi test daha alıp yapmalısın canım adetin geçmişşşşş

O doktor olabilir ama biz de anne aday adayıyız onun kadar biliyoruz bu işleri kaç tane örnek görüyoruz burda. bence derhal bi test daha alıp yapmalısın canım adetin geçmişşşşş

Yorumunuzu anneme okudum, aynen öyle dedi :)) Ya böyle umutlanmak çok güzel umarım sonu hayırlı olur. Yarın kesin alıyorum o zaman yeni bir test

İmplantasyon kanaması olabilir canım 10 gün olmuş zamanıdır. İnşallah öyledir
Canım ya bal damlıyo ağzından valla inşallah öyledir. Lekelenme denen şey böyle heralde resmen kirlenmiş gibi iç çamaşırım açık sarı açık kahverengi gibi.

Canım ya bal damlıyo ağzından valla inşallah öyledir. Lekelenme denen şey böyle heralde resmen kirlenmiş gibi iç çamaşırım açık sarı açık kahverengi gibi.

Yani bende hiç olmadığından bilemicem tam olarak neye benziyo ama daha önce olmayan bişeyse sendeki implantasyon kanaması olabilir. Bence zaman ve anlattıkların tarife uyuyo. Neden olmasın

Arkadaşlar merhaba, bende 21 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum, 10eylülü bekleyeceğim umarım bekleyebilirim

Yalnız psikolojik mi bilmiyorum 3 günden beri kasıklarımda ağrı bılantı falan var ama bugün ağrı az bilmiyorum ki

Yumurtlama gününde ilişki oldu ve iki gün sonra göğüs ve kopacak gibi belim ağrıyor bilemedim nedir bu

Merhaba kızlar bugün adet gecikmemin 5. günü. Hemen hemen bazı belirtiler var. Ateş basıyor bazen üşüyorum. kasıklarıma iğne batarmış gibi ani batmalar oluyor. İlişkiye girince af edersiniz sanki kasıklarım itleniyomuş gibi patlıcakmış gibi hissediyorum. bazen de göğüslerimde hafif sızlama ve çekilme gibi his var. Şimdi test yap biz nerden bilelim diceksiniz haklısınız :) idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz. Her ay hüsran diye doktora da gitmek istemiyorum açıkçası. siz negatif olup sonradan pozitifi gördünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…