Kızlar öncelikle merhaba, adetime 1 gün var ve bugün yaptığım testte 3 4 saat sonra çok hafif bir 2. çizgi oluştu dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce bunun bir anlamı var mı?
Teşekkür ederim canım bakalım 10 Eylül diye düşüniyim ben en iyisi :)
Bugün sarı bi akıntım var dünde söylemesi ayıptır kahverengi lekeler aslında tam da leke denemez böyle kirlenmiş gibi leke gibi şeyler vardı. Bakalım göricez
Adetim 2 gün gecikti ama yeni bir test alıp yapmaya fırsat bulamadım.. Hala heyecanla bekliyorum
Teşekkür ederim canım bakalım 10 Eylül diye düşüniyim ben en iyisi :)
Bugün sarı bi akıntım var dünde söylemesi ayıptır kahverengi lekeler aslında tam da leke denemez böyle kirlenmiş gibi leke gibi şeyler vardı. Bakalım göricez
Nasıl fırsat bulamadın yaaa kesin hamilesin öğrenmek için daha ne bekliyosunnn
Ya aslında biraz da kardeşim şevkimi kırdı. Kendisi doktor, ona yolladım burda paylaştığım fotoğrafı çok hafif bi silik cizgi var ne bu sence diye, abla bu test negatif, pozitif olsa kapkalin 2. çizgi olurdu, 1 2 gün sonra adet olursun sen boşa heveslenme dedi. Benim de o öyle deyince bi daha test almayi canim istemedi. Bi yandan da internette fotolar var bazen silik te cikabiliyormuş. Hala adet olmayinca da bir umut devam ediyo tabi. Bilemiyorumbugün de olmazsam yarin yapicam sanirim tekrar
O doktor olabilir ama biz de anne aday adayıyız onun kadar biliyoruz bu işlerikaç tane örnek görüyoruz burda. bence derhal bi test daha alıp yapmalısın canım adetin geçmişşşşş
Yorumunuzu anneme okudum, aynen öyle dedi :)) Ya böyle umutlanmak çok güzel umarım sonu hayırlı olur. Yarın kesin alıyorum o zaman yeni bir test
Yarın değil bugüüüünnnnnnn
Canım ya bal damlıyo ağzından valla inşallah öyledir. Lekelenme denen şey böyle heralde resmen kirlenmiş gibi iç çamaşırım açık sarı açık kahverengi gibi.İmplantasyon kanaması olabilir canım 10 gün olmuş zamanıdır. İnşallah öyledir
9 eylülü bekle ben de onu bekliyorum beraber bekleyelim
Canım ya bal damlıyo ağzından valla inşallah öyledir. Lekelenme denen şey böyle heralde resmen kirlenmiş gibi iç çamaşırım açık sarı açık kahverengi gibi.
Yalnız psikolojik mi bilmiyorum 3 günden beri kasıklarımda ağrı bılantı falan var ama bugün ağrı az bilmiyorum ki
son 6Geri sayım başladı son 8 gün !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?