Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım ben böyle bi şey yaşamadım ama burda çok yazı okudum testte negatif görüp kanda pozitif çıkan bence bi kan testi yaptır madem 5 günde gecikme var inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :)

Merhaba benimde adetinin ilk günü silik bi çizgi cikmisti emin olamamistim tekrar test yaptım bu sefer valrligi yokluğu bir gbi zor görünen çizgi cikmisti ertesi gün hemen kan testi yaptırdım öyle emin oldum bence sizde kan testi yaptırın en kesin sonuç o en azından içiniz rahat eder

Hem silik çizgi çıkması olmadığı anlamına gelmez gebeliğin henüz çok erken olduğunu gösterir zaman geçtikçe o çizgi koyulaşır

Yarın tekrar idrar testi yapıp adet gecikmesi devam ederse önümüzdeki hafta kan testi yaptırıcam. Bir de bu ay böyle düşünmemi sağlayan belirtiler de var. Örneğin yaklaşık 1 haftadir göğüslerim şiş ve ağrılı, kasiklarimda minik minik sizlamalar ve seğirmeler oluyor ve şişkinlik var. 10 12 gün önce de kahverengi lekelenmeler olmuştu çok hafif. Tüm bunlar tabi ki farklı bir durumdan da olabilir. Kafam o kadar karışık ki, umarım hepimiz için hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde olsun gebelik durumu ve bebek bekleyen arkadaşlar da sağlıcakla kavuşsun yavrularına

nasıl geçer bu 6 gün hiç bilmiyorum

Ben 8 gün önce dayanamayip erken gebelik testlerinden yapmıştım ama testin üzerinde en erken 4gün kala yapin diyodu, onda da 2. çizginin yeri beyaz bi sekilde belliydi ben onu da negatif diye direkt bekletmeden çöpe attim. Eğer işine yarayacaksa clearblue plus ti markasi ama fiyati biraz fazla digerlerine göre, ben 15 tl ye aldim. Ama yine de alirsan benim gibi aceleci olma en erken 4 hatta 3 gün kala yap

bu erken geç olayına istatistiksel bir yanıt veriyorum

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-09-03 21.32.37.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
bu daha anlaşılır bi grafik

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-09-03 21.35.55.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım ayın 10u çok değil mi? Çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçmiş bile. Bence 15-16 gün olunca test yaptırmalısın
Canım doktor adet olmazsan gel test yapıcaz dedi belki test yapsam pozitif çıkar iğneden dolayı iğnenşn etkisi kandan ne zaman gidiyor bilmiyorum ama 7 sinde olmazsam test yapayom diyorum mehatif çıkacak diye korkuyorum bu ay şansımda yüksekti 2 yumurtam gelişmişti ama bakalım çalışıyorum vallahi düşünmekten işe adapte olamıyorum

canım ben böyle bi şey yaşamadım ama burda çok yazı okudum testte negatif görüp kanda pozitif çıkan bence bi kan testi yaptır madem 5 günde gecikme var inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :)
insallah hyirli haberler alirim. Kan testi yaptirmaya korkuyorum :) 1 bucuk sene egatif olunca hep oyle olacak diye dusunuyorum artik.

Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08

canım hcg 5 üzeri olunca hamilesin demektir şu an hamile gibi görünyo test sonucu ama yeni sanırım bi doktora görünsen ii olur

Şu durumda kese gözükmezmiş zaten. Yani doktorda bir şey diyemeyecek tek yapabileceğim beklemek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…