- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
canım ben böyle bi şey yaşamadım ama burda çok yazı okudum testte negatif görüp kanda pozitif çıkan bence bi kan testi yaptır madem 5 günde gecikme var inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :)Merhaba kızlar bugün adet gecikmemin 5. günü. Hemen hemen bazı belirtiler var. Ateş basıyor bazen üşüyorum. kasıklarıma iğne batarmış gibi ani batmalar oluyor. İlişkiye girince af edersiniz sanki kasıklarım itleniyomuş gibi patlıcakmış gibi hissediyorum. bazen de göğüslerimde hafif sızlama ve çekilme gibi his var. Şimdi test yap biz nerden bilelim diceksiniz haklısınız :) idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz. Her ay hüsran diye doktora da gitmek istemiyorum açıkçası. siz negatif olup sonradan pozitifi gördünüz mü ?
Merhaba benimde adetinin ilk günü silik bi çizgi cikmisti emin olamamistim tekrar test yaptım bu sefer valrligi yokluğu bir gbi zor görünen çizgi cikmisti ertesi gün hemen kan testi yaptırdım öyle emin oldum bence sizde kan testi yaptırın en kesin sonuç o en azından içiniz rahat ederYa aslında biraz da kardeşim şevkimi kırdı. Kendisi doktor, ona yolladım burda paylaştığım fotoğrafı çok hafif bi silik cizgi var ne bu sence diye, abla bu test negatif, pozitif olsa kapkalin 2. çizgi olurdu, 1 2 gün sonra adet olursun sen boşa heveslenme dedi. Benim de o öyle deyince bi daha test almayi canim istemedi. Bi yandan da internette fotolar var bazen silik te cikabiliyormuş. Hala adet olmayinca da bir umut devam ediyo tabi. Bilemiyorumbugün de olmazsam yarin yapicam sanirim tekrar
nasıl geçer bu 6 gün hiç bilmiyorum
Ben 8 gün önce dayanamayip erken gebelik testlerinden yapmıştım ama testin üzerinde en erken 4gün kala yapin diyodu, onda da 2. çizginin yeri beyaz bi sekilde belliydi ben onu da negatif diye direkt bekletmeden çöpe attim. Eğer işine yarayacaksa clearblue plus ti markasi ama fiyati biraz fazla digerlerine göre, ben 15 tl ye aldim. Ama yine de alirsan benim gibi aceleci olma en erken 4 hatta 3 gün kala yap
Canım doktor adet olmazsan gel test yapıcaz dedi belki test yapsam pozitif çıkar iğneden dolayı iğnenşn etkisi kandan ne zaman gidiyor bilmiyorum ama 7 sinde olmazsam test yapayom diyorum mehatif çıkacak diye korkuyorum bu ay şansımda yüksekti 2 yumurtam gelişmişti ama bakalım çalışıyorum vallahi düşünmekten işe adapte olamıyorumCanım ayın 10u çok değil mi? Çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçmiş bile. Bence 15-16 gün olunca test yaptırmalısın
insallah hyirli haberler alirim. Kan testi yaptirmaya korkuyorum :) 1 bucuk sene egatif olunca hep oyle olacak diye dusunuyorum artik.canım ben böyle bi şey yaşamadım ama burda çok yazı okudum testte negatif görüp kanda pozitif çıkan bence bi kan testi yaptır madem 5 günde gecikme var inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize :)
canım noldu var mı güzel haberlerYorumları okudukça bol bol dua ediyorum zaten. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepimiz bebiş haberleriyle sevinelim
Selam Kızlar. Aslında ben gebelik düşünmyorum 1.5 yaşında bir oğlum var. bebeği seneye düşünüyordum ama adetim 2 gün geçti. karnım aynı adet olmuşum gibi agrıyor. gecen hafta bikaç gün boyunca bulantım oldu. bacaklarım dizlerim agrıyor sızlıyor ama bunlar dışında hiçbir belirtim yok. Geçen hafta 2 kez test yaptım önce bişey çıkmadı yarım saaat 1 saat sonra silik çizgi çıktı. kafayı yicem acaba hamile miyimdi
Canım hangi testi kullandın bilmiyorum ama yarım saat diyosun bunlarda genelde yazar ne kadar beklemen gerektiği normal gebelik testlerinde 40 sn içinde test sonucu belli olur en fazla da 4 dk bekleniyor diye biliyorum yarım saat demişsin yarım saat lik sonuçlar ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum Allah gönlüne göre versin
Rapunzel hayırli olsun canım:)
canım noldu var mı güzel haberler
canım hcg 5 üzeri olunca hamilesin demektir şu an hamile gibi görünyo test sonucu ama yeni sanırım bi doktora görünsen ii olurArkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08
en azından hcg ölçümü yaptır yine canım artma var mı diyeŞu durumda kese gözükmezmiş zaten. Yani doktorda bir şey diyemeyecektek yapabileceğim beklemek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?