Merhaba bizde ikinci bebis icin ugrasiyoruz 8 aya yakin denedik olmayinca doktora gittik yumurtlama olmuyordu. Seker ilavina basladik hemen. Reglnin 2. Gunu hormon testleri yapildi hersey normal di 4. Gjnu femaraya basladim 6 gun ictim.13.gun iki yumurtalikda 1 er tane olgun yumurta vardi. Pazar gunu 4 de catlatma ignemi vuruldum. Doktor yumurtalar igneden 10 saat sorada catlayabilir pzt oglen de catlayabilir dedi cunku biri 21.5 biri 19.5 du. Simdi bende beklemedeyim 8 eylulde kan testi dedi bat 10 eylul .. iste boyle yani bende beklemedeyim. .
Kim için yazdınız?hayrlı olsun hamilesiniz
Hoşgeldin canım inşallah burası hepimize uğurlu gelir bu aykızlar aranıza yeni katıldım mrb herkes hamile kalmış hepinizinkini okuyunca ne kadar mutlu oldum allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamişler dualrınızda biizi de unutmayın benimde bat 10 eylül 1 senedir olmuyo bakalım adetim gelirse doktoru arıycam bitincede hemen hsg çekces dedi inşallah filme gerek kalmaz da hamileyimdir ayın 15 i evlilik yıldönümümz o zaman süpriz yapmak istiyorum yaa inşallah olur dua edin
merhabalar kızlar. son adet tarihim 4 ağustostu 11 ağustosta kadın doğum doktoruna gittim 14 mm çapında iki yumurtam olduğunu ve 5-6 güne çatlayacağını söyledi. 26 ağustostada kan testi yaptırdım sonuç 0.1di. dün regl olmam gerekiyordu olmadım idrarda yaptığım testte de negatif çıktı. hiç regl belirtilerimde yok bel ağrısı haricinde. hamile olma ihtimalim var mıdır ki?
Hoşgeldin canım inşallah burası hepimize uğurlu gelir bu ay
Ben varım. Durum buKızlaaaaarrr hadi kimi bekliyoruz en yakın bat kimin??? Test yapan, olumlu sonuç alan, belirtisi olannnnnn???
ateş ölçmeyi ve ovulasyon testini hiç denemedim ama bazen üşüyorum bazende ateşim çıkıyor gibi geliyor bana. eğer olsa şimdiye kadar idrar testinde çıkmış olması gerekirdi değilmiİhtimalin tabi ki var canım. Ovulasyon testin varsa onu bi yap bakalım, onunla öğrenen de çok hamileliğini. Gebelik testinden çok önce gösteriyo . Bi de ateşini ölçtün mü mesela bu sabah kaçtı?
benimde bat 15 eylül daha cok var pekde umutlu degilim zaten olmuyo :))Kızlaaaaarrr hadi kimi bekliyoruz en yakın bat kimin??? Test yapan, olumlu sonuç alan, belirtisi olannnnnn???
Ama daha 1 gün geçti demiştin sanırım çıkmayabilir testte daha. Bazılarının geç çıkıyo idrardaateş ölçmeyi ve ovulasyon testini hiç denemedim ama bazen üşüyorum bazende ateşim çıkıyor gibi geliyor bana. eğer olsa şimdiye kadar idrar testinde çıkmış olması gerekirdi değilmi
Ben varım. Durum bu
Arkadaşlar son aylarda adetlerim pek düzenli değil. 28 günle 33 gün arası falan değişiyor. Bugün kan testi yaptırdım 32. gündeyim beta 11.73 çıktı sizce anlamı nedir? Ne olur cevap verin çok heyecanlıyım. Bu arada son adet tarihim 03,08
benimde bat 15 eylül daha cok var pekde umutlu degilim zaten olmuyo :))
Ben hamileyim diyemiyorum maalesef Değerim çok düşük başka bi şey de olabilir. Ah şu zaman çabuk geçseBenim durumumda olan var mıdır acabaAnlamı şudur tatlım hamilesiiiiiinnnn2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artmış olacaktır. Hayırlı olsun
Benden tavsiye adetin 1 hafta geçmeden kan testi yaptırma çok stres yaratiyorMerhaba arkadaslar bende yeniyim aranizda regl günüm bugun ve ben dayanamadim dun test yaptim negatif çıktıama hicbirbelirti yok beyaz akıntı ve seffaf akıntı geliyor belimde cok ağrıyo neler oluyor vucudumda sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?