kızlar benim dündü ama daha hastalanmadım.. felaket derecede bel ağrım var ve hiç gece uykusu uyamıyorum hep bölük bölük vucudumdada inanılmaz bi hassasiyet var.. hayırlısı inşallah ya..
bu arada herkese hayırlı bayramlar dilerim..
günaydın kızlar beni hamiş listesine yazbilirsiniz çünki dün gece ögrendim hamileyimmmmmmmmmmm sanki rüyada gibiyim hemen gelince konu açtım ve belirtileri oraya yazdım kızlar gebelikte hayallerim gerçek oldu
meraba canım. bayram güzel geçiyo da ah bi de şu yorgunluk olmasa. et telaşıydı, el öpmesiydi derken geçiyor işte.
bayramlarda bizim ellerimizi de öpen çocuklarımız olabilecekmi bi gün acaba.. bana sanki hayal gibi, çok uzakmış gibi geliyoo
canım, çok tebrikler....bebeğini sağlıkla kucağına al inşallaha.s.hepinize teşekkür ederim kızlar.tez zamanda sizde hamiş kalırsınız inşallah.beklemek cok zor gerçekten.dediğiniz gibi çifte bayram oldu bize.
başakcım,tebrikler....inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsına.s.günaydın kızlar beni hamiş listesine yazbilirsiniz çünki dün gece ögrendim hamileyimmmmmmmmmmm sanki rüyada gibiyim hemen gelince konu açtım ve belirtileri oraya yazdım kızlar gebelikte hayallerim gerçek oldu
özlem günaydın canım nasılsın
bu arada halen izmir de misin?özlem günaydın canım nasılsın
kayracım,bi gözüktün kayboldun canım ya...tam içimi döküp dertleşcektim...neyse herhalde işin vardı canım...
canım,bu ay son adet bitiminden sonra şu ana kadar birtakım tatsızlıklardan dolayı bebek münasebetleri gerçekleşmedi.tam yumurtlama zamanıda sağolsun sevgili eşim abisi ve kız kardeşiyle Giresun a annesinin babasının yanına gitmesi icap etmiş ve de canım bunu ben bayramın ilk günü son anda emri vaki bir şekilde öğreniyorum.aslında bebek zaten nasipse olurda beni üzen bizimle birlikte bayramı geçirmemesi....ne bilim canım tatsız bir bayran benim için....kusura bakma bitanem.izmirdeyim ve çok fazla giremiyorum nete.hayırdır ne olducanın sıkkın...:çok üzgünüm::uhm:
canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri gçstersin hayırlısıyla çok sevindim senin adınakızlar ben HAMİŞİM aralık ayının ilk hamişi olmak bana nasipmiş inşallah ayağım uğurlu gelir.idrardada cık tı kandada.kanda değerim326.94.dun adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.:)))
üzülme canını sıkma canım çünkü her ailede maalesefki oluyor böle tatsızlıklar herkes herşeyi çok bilio boşver gereksiz yere kendinide eşinide üzme önümüzdeki ay yoğun çalışırsınız:roflol: bu ay olmazsa inşallah da gerek kalmazcanım,bu ay son adet bitiminden sonra şu ana kadar birtakım tatsızlıklardan dolayı bebek münasebetleri gerçekleşmedi.tam yumurtlama zamanıda sağolsun sevgili eşim abisi ve kız kardeşiyle Giresun a annesinin babasının yanına gitmesi icap etmiş ve de canım bunu ben bayramın ilk günü son anda emri vaki bir şekilde öğreniyorum.aslında bebek zaten nasipse olurda beni üzen bizimle birlikte bayramı geçirmemesi....ne bilim canım tatsız bir bayran benim için....
nete pek takılmadım son günlerde ve herşeyden uzak kaldım sayfaları da oku oku bitmiyo be ne yazmışsınız o kadar.neyse özlemcim sen niye canıı sıktın bakim ben yokken allahtan kayrayla denk geliyosunuz da derdini öğreniyoz.ama valla inan kafana takıcak bişey değil varsın bi bayram da yanında olmasınlar boşverrr.bak bana ne ailem var yanımda ne kocam.dayamışlar eşime gün aşırı nöbeti kapımı çalan bile yok.bebişimle yalnızları oynuyoruz.varsın uzak olsunlar ama rabbim acılarını yaşatmasın.bu arada beraber olamadığınız içn de üzülme bebiş gelecekse inan hiç yumurtlama gününe ısıya falan bakmıyo o iş.Rabbim ol diyo ve oluyo sen orda o başka yerde olsa bile bak bana beni biliyosun ayda sadece bir şansım vardı hamile kalmak için ama artık bırakmıştım oluruna ve hoooooppp hamiş kalmışım.yani güzelim boşuna üzme tatlı canını sen herşeyden daha önemlisin.hadi iyi bayramlarr..canım,bu ay son adet bitiminden sonra şu ana kadar birtakım tatsızlıklardan dolayı bebek münasebetleri gerçekleşmedi.tam yumurtlama zamanıda sağolsun sevgili eşim abisi ve kız kardeşiyle Giresun a annesinin babasının yanına gitmesi icap etmiş ve de canım bunu ben bayramın ilk günü son anda emri vaki bir şekilde öğreniyorum.aslında bebek zaten nasipse olurda beni üzen bizimle birlikte bayramı geçirmemesi....ne bilim canım tatsız bir bayran benim için....
canım tebrikler ne güzel ya arka arkaya hamiş kalmak.rabbim listemizdeki herkese tez vakitte hayırlı zamanlarda hamiş kalmayı nasip etsin.canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.günaydın kızlar beni hamiş listesine yazbilirsiniz çünki dün gece ögrendim hamileyimmmmmmmmmmm sanki rüyada gibiyim hemen gelince konu açtım ve belirtileri oraya yazdım kızlar gebelikte hayallerim gerçek oldu
kızlar ben HAMİŞİM aralık ayının ilk hamişi olmak bana nasipmiş inşallah ayağım uğurlu gelir.idrardada cık tı kandada.kanda değerim326.94.dun adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?