adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

benim belirtilerimde uykusuzluk bel ağrısı ve akıntıydı birde hararet basardı.hakkında hayırlısı canım:Saruboceq:

günaydın kızlar beni hamiş listesine yazbilirsiniz çünki dün gece ögrendim hamileyimmmmmmmmmmm sanki rüyada gibiyim hemen gelince konu açtım ve belirtileri oraya yazdım kızlar gebelikte hayallerim gerçek oldu

sayfayı açtım inanamadım.ama ben sana demiştim değilmi.canım hayırlı olsun.çok sevindim.ağustos anneleri sayfasına ekledim seni yani listeye.tanıdık geldikçe sayfaya çok mutlu oluyorum.:sm_cool:

iyi akşamlar kızlar .adetime iki gün vardı ama dün gece yarısı agrıyla uyandım ve kötü son ,umudum yoktu zaten bu ay ama yinede agladım cok kötü oldum bu bi haftadır cok gergindim zaten.umutlarım bidahaki aya kaldı .dr. aradım günüm aralık 10 du ama 8 inde oldum neden diye aspirin kullandıgın için kanamalarında düzensizlik olması ve gününden önce olman normal dedi.sabırlı ol diyo bütün ailem gününü bekleme hesaplama herşeyi olacagına bırak diyo ama olmuyo işte.

kızlar beni de ekler misiniz listeye (11 aralık),
aylardır umutla bekliyorum ama hüsran artık heyecanımı bastırarak beklemeye çalışıyorum (olduğu kadar işte) umarım hepimiz dileklerimize sağlıkla beraber kavuşuruz.
iyi bayramlar

işallah olucak canım Allah hayırlısını versin :Saruboceq:

günaydın kızlar beni hamiş listesine yazbilirsiniz çünki dün gece ögrendim hamileyimmmmmmmmmmm sanki rüyada gibiyim hemen gelince konu açtım ve belirtileri oraya yazdım kızlar gebelikte hayallerim gerçek oldu
başakcım,tebrikler....inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsına.s.

kayracım,bi gözüktün kayboldun canım ya...tam içimi döküp dertleşcektim...neyse herhalde işin vardı canım...

kayracım,bi gözüktün kayboldun canım ya...tam içimi döküp dertleşcektim...neyse herhalde işin vardı canım...

kusura bakma bitanem.izmirdeyim ve çok fazla giremiyorum nete.hayırdır ne olducanın sıkkın...:çok üzgünüm::uhm:

kusura bakma bitanem.izmirdeyim ve çok fazla giremiyorum nete.hayırdır ne olducanın sıkkın...:çok üzgünüm::uhm:
canım,bu ay son adet bitiminden sonra şu ana kadar birtakım tatsızlıklardan dolayı bebek münasebetleri gerçekleşmedi.tam yumurtlama zamanıda sağolsun sevgili eşim abisi ve kız kardeşiyle Giresun a annesinin babasının yanına gitmesi icap etmiş ve de canım bunu ben bayramın ilk günü son anda emri vaki bir şekilde öğreniyorum.aslında bebek zaten nasipse olurda beni üzen bizimle birlikte bayramı geçirmemesi....ne bilim canım tatsız bir bayran benim için....

kızlar ben HAMİŞİM aralık ayının ilk hamişi olmak bana nasipmiş inşallah ayağım uğurlu gelir.idrardada cık tı kandada.kanda değerim326.94.dun adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.:)))
canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri gçstersin hayırlısıyla çok sevindim senin adına

canım çok tebrikler Allah sağlıklı kolay bi hamilelik ve sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu msjım başak 35 içindi ama alıntı yapmamışım yanlışlıkla kusura bakmayın
kızlar aralığa daha hızlı başladık bol hamişimiz olacak bu ay galiba dimi bütün bekleyenlerin yüzü güler inşallah amin

üzülme canını sıkma canım çünkü her ailede maalesefki oluyor böle tatsızlıklar herkes herşeyi çok bilio boşver gereksiz yere kendinide eşinide üzme önümüzdeki ay yoğun çalışırsınız:roflol: bu ay olmazsa inşallah da gerek kalmaz

slm kızlar son 5 gün listesine benide katın. gerçi erkende gelebilir ama neyse şimdi muhtemel tarih 15 aralık..

umutla ve sevgiyle..

nete pek takılmadım son günlerde ve herşeyden uzak kaldım sayfaları da oku oku bitmiyo be ne yazmışsınız o kadar.neyse özlemcim sen niye canıı sıktın bakim ben yokken allahtan kayrayla denk geliyosunuz da derdini öğreniyoz.ama valla inan kafana takıcak bişey değil varsın bi bayram da yanında olmasınlar boşverrr.bak bana ne ailem var yanımda ne kocam.dayamışlar eşime gün aşırı nöbeti kapımı çalan bile yok.bebişimle yalnızları oynuyoruz.varsın uzak olsunlar ama rabbim acılarını yaşatmasın.bu arada beraber olamadığınız içn de üzülme bebiş gelecekse inan hiç yumurtlama gününe ısıya falan bakmıyo o iş.Rabbim ol diyo ve oluyo sen orda o başka yerde olsa bile bak bana beni biliyosun ayda sadece bir şansım vardı hamile kalmak için ama artık bırakmıştım oluruna ve hoooooppp hamiş kalmışım.yani güzelim boşuna üzme tatlı canını sen herşeyden daha önemlisin.hadi iyi bayramlarr..

canım tebrikler ne güzel ya arka arkaya hamiş kalmak.rabbim listemizdeki herkese tez vakitte hayırlı zamanlarda hamiş kalmayı nasip etsin.canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

kızlar ben HAMİŞİM aralık ayının ilk hamişi olmak bana nasipmiş inşallah ayağım uğurlu gelir.idrardada cık tı kandada.kanda değerim326.94.dun adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.:)))

aralık ayımızın ilk hamişi tebrikler.hayırla ve sağlıkla da kucağına al inşallah.siftah senden bereket Allahtan bakalım kimleri arkandan daha sürükliceksin.bol hamiişli bir ay diliyorum.kızlar Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…