adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

tebrikler karazeytin, Allah kucağına almayı nasip etsin.. ben hala yeni listelerde gezinip duruyorum.. maalesef değişen bir şey yok.. hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et olmaz mı?

tebrikler karazeytin, Allah kucağına almayı nasip etsin.. ben hala yeni listelerde gezinip duruyorum.. maalesef değişen bir şey yok.. hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et olmaz mı?

saol canım.canım ya benim de üçüncü denemem de olmuştu ben de o duyguları bilirim
ama emin ol yüce rabbim zamanı biliyor emin ol zamanı gelince allah herkese nasip edeceğine inanıyorum.dualarım tüm anne olmak isteyenlere canım
inşallah kısa zamanda güsel haberlerini duyarız
çalışmalara devam

Kızlar bundan 1yıl önce bu zmanlar ben de bu topikteydim.5.ayımda çift çizgiyi gördüm tam ümidimi kesmişken.kasım ayında babamı kaybettim ve Aralık ayında bebeğim geldi yani asla ümidinizi kesmeyin ve stres yapmadan çalışmalara devam edin şimdi sekiz aylık bir oğlum olacak Allah nasip ederse.Umarım çok beklemeden bebeklerinize kavuşursunuz.

selam arkadaşlar nasılsınız burdaki arkadaşlar bilirler benim bebeğim olmuyor diye nasıl telaşlandığımı aslında bir yılık evliyim ve evlilik yıldönümünde hamile kaldım daha 3 cü ayımda hamile kalamıyorum diye telaşa kapıldığımda burdaki arkadaşlar acele etme demişlerdi gerçekden de çok haklılarmış hepsine kucak dolu sewgilerimi iletiyorum umarım rabbim isteyen herkeze nasip eder saygılarımla ......beyaz 34 melekden herkeze sewgiler......

çok şükür 3 ayımı doldurdum düşük tehlilesini yendim çok mutluyum rabbim hayırlısıyla dünyaya gelmeyi nasip eder ....

selam kızlar ben de bu topiği ilk açtığımda hamile kalamıyor ve gittikçe ümitsizliğe kapılıyordum.tam 11 ay denemeden sonra artık olursa olur olmazsa da olmaz deyip herşeyi boşladığım bir zamanda hamile olduğumu öğrendim.ve şimdi bebişimi kucağıma aldım.kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın herşeyin bir zamanı var ve rabbim o zamanda dualarınızı kabul edecek.bu güzel duyguyu isteyen herkesin tatmasını diliyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba kızlar a.s. Benimde 8 Ekim'e kadar hastalanmam gerek ama inşallah hayırlısı olsun :Saruboceq:

bende kk ya ilk üye olduğumda bu başlıkta bekledim bebeğimi.3 liste sonra hamile kaldım ve şimdi kuzum kollarımda çok şükür.darısı başınıza....

kızlar önceki aylarda atesimi ölçerdim son bir kac aydır ölçmüyorum bugün atesim 36,9 3 gündür kasıklarımda acayip batma ve bel ağrısı var gecmeyen. gögüslerim için ağrı varda cok değil hatta arada bir göğüslerim sanki elektrik veriyorsun gibi ağrıyor. ama sattan sonraki 26 cı günüm 30 günde bir olurum. acaba gidip bugün kan versemmi erken mi bu belirtileride yasayınca bir an önce sonucu öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…