adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

bir kaç gün önce yazmıştım "beni de listeye alın" diye ama yazmamıştınız hem bugün adet oldum
e bari 6 ocak diye yazın da olsun bitsin bu iş di mi :)

selam kızlar burda birçok yazıştıgım arkadaşımla aynı zamanlarda hamile kalmak çok güzel kızlar dogum tarihlerimizde yakın olacak allahım herkese nasip etsin

slm kızlar geçmiş kurban bayramınız kutlu olsun hamiş arkadaşlar tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bize bebiş yolu bekleyenlere

slm kızlar geçmiş kurban bayramınız kutlu olsun hamiş arkadaşlar tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bize bebiş yolu bekleyenlere
kizz vesile canimm gecmis bayramin kutlu olsunn .. bende tamm cikmakk uzereydimm. eee ne yaptinn bayramda nerdydinncokacimcoookcokacimcoook

canım ardacım ve entelliyecim verdiğiniz destek ve moral beni gerçekten çok mutlu etti.ardacım biliyorum senin sürekli eşinden ayrı kaldığın zamanlar olabiliyor....allah gerçekten sana sabır veriyor.aslında varsın benim eşimde bazen yanımda olmayıversin ancak bunu gidiceği anda söylemesi beni şok etti.çünkü bayram adına başka planlarım vardı...neyse onun bu davranışı beni üzsede unutmaya başladım bile.yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin.sizleri seviyorum...

geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.bu gün bebişimi gördüm.kalp atışınıda duydum mutluluktan ağladım.ALLAH isteyen tüm kullarına sağlıklı bebişler nasip etsin.

kıyamam ben sana.ya kırılma olurmu bana...izmirdeydim dün akşam uçakla döndüm.ister istemez orada cevap yazamıyorsun uzun uzun...pc nin olduğu oda soğuk fazla kalınca o odada evdekiler kızıyordu.neyse şimdi evimdeyim..canım rabbim yumurtaya can vermiş bilirsin hamile kalmayı istediğim dönemlerde sadece rabbime sığındım ondan diledim.acımı dindirecek yüzümü güldürecek sadece oydu çünkü...rabbim senin ne kadar dürüsr yürekli merhametli olduğunu biliyor..ben ettiğin duaların ne kadar yürekten edildiğini biliyorum.
evet eşin yanlış yapmış damdan düşer gibi olmuş ama ne diyeceksin şaşar beşer.hangimiz 7 gün 24 saat dört dörtlüğüz.neler var.annemin bir lafı vardır çok severim derki herkesin tenceresi kapaklıdır.içinde dertmi pişer etmi pişer bilinmez...o hesap gel bizlerin içine gir.unutma kuzum hiçbirşey senden ve minik yavrundan daha değerli değil sakın ama sakın başını eğme dertler karşısında.hayatın seni alt etmesine izin verme.yüce rabbim yar ve yardımcın olsun.hep ama hep dualarımdasın....:Saruboceq:

geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.bu gün bebişimi gördüm.kalp atışınıda duydum mutluluktan ağladım.ALLAH isteyen tüm kullarına sağlıklı bebişler nasip etsin.

canım hayırlı olsun.darısı bizlerin başına inşallah.bende perşembe günü gideceğim ve bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum.bende kalp atışlarını duymak için gideceğim ve bazı testler yapılacak.dualarında benide unutma olurmu?

teşekkür ederim canıma.s..darısı başına:ecrin_bebek:::Saruboceq: çok güzel bi duygu dualarım hamişlere ve hamiş olmak isteyen herkese .:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar bugün doktora gittim.klomen kullandım 5 gün. doktor yumurtalarıma baktı. bir tanesi 11cm bir taneside 13cm imiş.pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı bakalım.18cm olduğunda iğne vuracağız dedi....

son 2 gün.. ayın 15inde adet olmam gerekiyor. ama dünden beri gögüzlerimde daha önce hiç olmayan bir ağrı var. yeri sürekli değişiyor. ama iki gögsümdede var. nokta gibi bir bölge. batma şeklinde başlıyor ama ağrımaya devam ediyor. hiç böyle olmazdım...hayırdır inşallah..

hayırdır hayırdır inşallah yerimseniben inşallah güzel olur canım sonucu:Saruboceq:

kızlar gögüslerimdeki ağrı ve sızlama aynı şekilde devam ediyor. Bu ağrı adet öncesindekinden farklı. önce uçlarda başladı. sonra halka şeklinde genişledi.şimdi tam çevresinde sızlama ile yanma arasında bişey oluyor.çok sabırsızlandım.test alıcam ama pazar oldu artık eczanelerde kapalı. pazartesiye kadar meraktan çatlayacağım. bu durumu yaşayıp hamile olan ya da olmayan arkadaşlar lütfen bilgi versin. sakın psikolojik demeyin psikolojik olamayacak kadar şiddetli üstelik psikolojik olsa ben bilirim psikologum çünkü :)

Psilokum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Söylediğin değişiklikler bana hamileliliği düşündürdü...
Ama benim henuz hiç bebek tecrubem yok ben de 5 aydır bekliyorum. Bu ay da beklıyorum ama hiç böyle degısıklığim yok.. Senın ki cok barız testının sonucunu paylaş bizimle.

sevgıler

canım inşallah güzel haberler veririm ama içimi korku kapladı. sabahları pek acımıyor öğleden sonra başlıyor akşamları şiddetli. dün gece yatmakta zorluk çektimç hiç böyle olmazdı. test alıp yapsaydım umutlanmazdım şimdi insan istemeden umutlanıyor..

merhaba benim adet günüm de yarın tam 10 aydır uğraşıyoruz bir sonuca varamadık.bu aydan da umudum yok,adet sancılarım şimdiden başladı ,inşallah sen başarırsın

KASIM: (kızlar meraktayız)
brnsrk...........................5 kasım
alacalak........................8 kasım
kalimerom...................15 kasım
görkemli......................15 kasım
zeyhat.........................15 kasım
beyz@........................17 kasım
MY.ANGEL..................18 kasım
huysuzprenses.............20 kasım
_BERAY_....................21 kasım
shinmina.....................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
Aybala42.....................26 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
sweetbaby................... 1 aralık
hamura..........................1aralık
Neskaya82....................1 aralık
biozard..........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
serdi............................ 4 aralık
krispi..............................4 aralık
chrıstına .........................4aralık
Defhne........................... 6 aralık
özge_844.......................8 aralık
madlen............................9 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
nisasum.........................11 aralık
papatyaaaa................... 12 aralık
zeynebim_48................ .12 aralık

61esra......................... .15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86....................... 16 aralık
tubayok......................... 16 aralık
ravzanur.........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
aymuel...........................19 aralık
eslemim.........................19 aralık
meleqq...........................20 aralık
prettyteacher83...............21 aralık
oozlem...........................24 aralık
esin123..........................24 aralık
şimal82........................ 26 aralık
benssenb.................... .27 aralık
ebrumu...................... .27 aralık

OCAK
funda216544..................1 ocak
BEYZA NUR.................1 ocak
bumuyani.....................3 ocak
hayat70........................4 ocak
gulsultan.......................5 ocak
burcusal.......................5 ocak
nesli.............................6 ocak

svlkbr............................??????

KASIM HAMİŞLERİ:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişşşşş:teytey::dance:
başak35::::::::::::::::::::::hamişşşşş:teytey::dance:

cnm beN HASTALANDIM ((((((
8 aralıktı 4 günlük bi geçikmeden sonra cuma hastalandım..
yeni tarih 10 ocak....
eklersniz dimi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…