kizz vesile canimm gecmis bayramin kutlu olsunn .. bende tamm cikmakk uzereydimm. eee ne yaptinn bayramda nerdydinncokacimcoookcokacimcoookslm kızlar geçmiş kurban bayramınız kutlu olsun hamiş arkadaşlar tebrikler allah tamamına erdirsin darısı bize bebiş yolu bekleyenlere
kizz vesile canimm gecmis bayramin kutlu olsunn .. bende tamm cikmakk uzereydimm. eee ne yaptinn bayramda nerdydinncokacimcoookcokacimcoook
canım,bu ay son adet bitiminden sonra şu ana kadar birtakım tatsızlıklardan dolayı bebek münasebetleri gerçekleşmedi.tam yumurtlama zamanıda sağolsun sevgili eşim abisi ve kız kardeşiyle Giresun a annesinin babasının yanına gitmesi icap etmiş ve de canım bunu ben bayramın ilk günü son anda emri vaki bir şekilde öğreniyorum.aslında bebek zaten nasipse olurda beni üzen bizimle birlikte bayramı geçirmemesi....ne bilim canım tatsız bir bayran benim için....
geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.bu gün bebişimi gördüm.kalp atışınıda duydum mutluluktan ağladım.ALLAH isteyen tüm kullarına sağlıklı bebişler nasip etsin.
canım hayırlı olsun.darısı bizlerin başına inşallah.bende perşembe günü gideceğim ve bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum.bende kalp atışlarını duymak için gideceğim ve bazı testler yapılacak.dualarında benide unutma olurmu?
son 2 gün.. ayın 15inde adet olmam gerekiyor. ama dünden beri gögüzlerimde daha önce hiç olmayan bir ağrı var. yeri sürekli değişiyor. ama iki gögsümdede var. nokta gibi bir bölge. batma şeklinde başlıyor ama ağrımaya devam ediyor. hiç böyle olmazdım...hayırdır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?