adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

merhaba hayat paylaşmak istedim bebişim 1 ay 18 günlük oldu doğum tarihimiz belli oldu 7 ağustos ve kalp atışlarımızı duydum senağlama dün allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah dileğim bu..hakkımıza hayırlısı inşallah canım:Saruboceq:

benim kanlı akıntım başladı sanırım adet olacağım moralim çok bozukkk.

canım benim keşke elimden daha fazlası gelsede senin için yapsam.sana yazdığım herşey sevgim ve samimiyetimle tabiki...canım ben bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür arda pazartesi gidecek.hatun hiç nete girmiyor aramasam tık yok zatende neyse iyi olsunda önemli değil.özlemciğim çok problemli geçiriyorum hamileliğimi.sarı bir akıntı başladı sanırım idrar yolları enfeksiyonum başladı yine başımın belası.kasık ağrılarım var.çok korkuyorumsenağlama.doktorum kızıyor bu stresle olmaz diye ama her an arıyorum düşükmü yapacağım bu ağrı bu akıntı ne diye adam verem oldu.en son benimle baş edemedi progestan verdi düşük ilacı.ama yaşadıklarımdan sonra kolay olmasa gerek.
bu korku beni sürekli ağlatıyor ,çok mutsuz,huzursuzum:çok üzgünüm:yine tüm çaresizliğimle rabbime sığındım sen kuzumu koru diye.:Saruboceq:bu sayfadaki birçok arkadaş yeni sana bakıp çıkıyorum ama yoksun.çokta merak etmiştim.lütfen başını kaldırıp gökyüzüne bak minik mucizen sana bakıyor oradan allahın yanından.ve dualarımızla biliyorumki en kısa zamanda önce güzel yüreğini sonra karamsar gözlerini sonra göbişini en sonda kollarını dolduracak.ben hergün sanan,aybalaya,ve isteyen tüm arkadaşlara nacizane dualarımı ediyorum.:Saruboceq:

ne güzel canım rabbim kucağına almayıda nasip eder inşl. darısı bizim başımızaaaa:CüvCüv::Saruboceq:

KASIM: (çalışmalara devam)
_BERAY_....................21 kasım
shinmina.....................22 kasım
tahmina38...................22 kasım
Aybala42.....................26 kasım
PARLAYANYILDIZ........30 kasım

ARALIK
sweetbaby......................1 aralık
hamura...........................1aralık
biozard...........................1 aralık
burcusal.........................3 aralık
serdi.............................. 4 aralık
krispi..............................4 aralık
chrıstına .........................4aralık
Defhne........................... 6 aralık
margot_fonteyn.............. 10 aralık
smurfie81...................... 10 aralık
nbm2358....................... 11 aralık
nisasum.........................11 aralık
61esra............................15 aralık
iremiss...........................16aralık
reyyan86........................16 aralık
ravzanur..........................18 aralik
gülbahçesi......................18 aralık
aymuel...........................19 aralık
eslemim..........................19 aralık
meleqq............................20 aralık

prettyteacher83................21 aralık
burko..............................21 aralık
kdr_44............................23 aralık
oozlem...........................24 aralık
esin123...........................24 aralık
candy5............................25 aralık
şimal82...........................26 aralık
benssenb........................27 aralık
ebrumu...........................27 aralık
BFG...............................28 aralık
Neskaya82......................31 aralık

OCAK
funda216544....................1 ocak
BEYZA NUR....................1 ocak
madlen............................2 ocak
bumuyani........................3 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
hayat70..........................4 ocak
34semra21.....................5 ocak
gulsultan.........................5 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
papatyaaaa....................9 ocak
zeynebim_48..................9 ocak
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak

KASIM HAMİŞLERİ:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
1-TUANNA01:::::::::::::::::::hamişş
2-asyacan7::::::::::::::::::::::hamişş
3-meltemkilic:::::::::::::::::::hamişş
4-dicco::::::::::::::::::::::::::::hamişş
5-sakaleynmaster::::::::::::::hamişş
6-sıla84:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
7-arda_:::::::::::::::::::::::::::::hamişş
8-kayra42::::::::::::::::::::::::::hamişş
9_entelliye :::::::::::::::::::::::hamişş
10-istiridyem_incimsin ::::::hamişş
11-Elamis ::::::::::::::::::::::::hamişş

ARALIK HAMİŞLERİ
gelgit:::::::::::::::::::::::::::hamişşşşş
başak35::::::::::::::::::::::hamişşşşş

kayracığım yaşadıklarından sonra endişelenmen doğal fakat mümkün mertebe kendni stresten uzak tutmanda şart neyseki doktorun ilaç vermiş düşüğü önleyici ilaç o verdiği biraz için rahatlar en azından senin duaların yeterli bize canım bebişinin kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı ardaya inşallah

canım benim çok ince çok düşüncelisin çok sağol.rabbim tez zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün çok sağol.dualarım her zaman sizlerle.ne zaman hangi sayfaya yazsam mutlaka senin cevabın geliyor.yüreğin çok güzel.rabbim yüreğine göre versin....:Saruboceq:

kızlar ben hastalandım iki gün gecikmişti normalde günü gününe olurum moralim çok bozuk yeni tarihim 18 ocak

slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum dün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım karnımda ağrımıo yarın test yapsam çıkar mı sizce

Merhaba benide listeye ekleyin geçen ay 15 gün geçmişti çok düzenli reglim vardır aslında. Geçen ay çocuk düşünmüyorduk ama küçükte olsa itimal vardır diye beklemiştim. Bu ay artık karar verdik inşallah çok gecikmeden olur. 25 Aralık regl tarihim. Gene pek beklemiyorum çünklü bu ay eşimin doğru düzgün yanında değildim bayram tatilindeydim

ben de 5 aydır istiyorum, bu ay umutluydum çünkü korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşmişti 2aydır düzenli oluyo ama hamilelik belirtisi yok , bişey sorcam bi de bu ay ben geç yumurtladım adetim gecikirmi geç yumurtladım diye ??

onu bilecicem canım ama zannetmiyorum.geç yumurtladığını nerden anlıyorsun?bi yazarmısın merak ediyorum

Ben geç yumurtlama yada yumurta çatlaması yüüzünden daha geç regl olunduğunu biliyorum emin olmamakla beraber. Çünkü yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra reglin geliyor adet döngüsünde. Yumurta ne kadar geç çatlarsa reglde o kadar geç gelir tahminimce.

onu bilecicem canım ama zannetmiyorum.geç yumurtladığını nerden anlıyorsun?bi yazarmısın merak ediyorum

ay çok ayıp ama sormuşsun yazayım, yumurtladığın zaman akıntının miktarı ve şekli değişiyor akıntın yumurta akı kıvamında ise yumurtladığını gösterirmiş. int. den araştırmıştım ..a.s

o zaman ben bu ay geç yumurtlamış olbilirim.adetten sonraki 14.cü gün ilşkiyi bıraktım yanlış yaptım galiba gerçi akıntıyada baktım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…