herkese günaydın....canım kayracım yazını okudum.o kadar mutlu oldum ki ve tüm samimiyetinle yazdığını bildiğim için çok duygulandım.bayramdan beri ruh halim pek hoş değildi.gerçi halen de öğle ama kafama takmamaya çalışıyorum.eşim memleketten geldi ama aramız limoni.kayracım, ardacım bebekleriniz nasıl kalp atışlarını duydunuzmu?biliyorum ki önce allahın izniyle bebişleriniz gayet sağlıklı ve annelerini üzmeden dünyaya gelicek.dualarımı sizden ve tüm hamişlerimizden eksik etmiyorum.dualarım sizinle...kayracım sana ayrıca çok teşekkür ediyorum yazdığın o güzek yazı ve duaların için.allah razı olsun...
merhaba hayat paylaşmak istedim bebişim 1 ay 18 günlük oldu doğum tarihimiz belli oldu 7 ağustos ve kalp atışlarımızı duydum senağlama dün allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah dileğim bu..hakkımıza hayırlısı inşallah canım:Saruboceq:
canım senin tarihin neydi?
kayracığım yaşadıklarından sonra endişelenmen doğal fakat mümkün mertebe kendni stresten uzak tutmanda şart neyseki doktorun ilaç vermiş düşüğü önleyici ilaç o verdiği biraz için rahatlar en azından senin duaların yeterli bize canım bebişinin kalp atışlarını duyduğuna sevindim darısı ardaya inşallah
ben de 5 aydır istiyorum, bu ay umutluydum çünkü korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşmişti 2aydır düzenli oluyo ama hamilelik belirtisi yok , bişey sorcam bi de bu ay ben geç yumurtladım adetim gecikirmi geç yumurtladım diye ??
onu bilecicem canım ama zannetmiyorum.geç yumurtladığını nerden anlıyorsun?bi yazarmısın merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?