canım....inanki gene beni burda ağlattın.deli misin kız sen allahın izniyle bebeğine hiçbirşey olmucak.biliyorum başından çok üzücü bir gebelik geçirdin.ama allah onu böyle takdir etti diye düşün.sen şimdi göbişindeki bebeğinin sağlıklı ve zamanında dünyaya gelmesi için kafanda kötü düşünceleri sil ve doktoruna bu sefer güven...ha bu arada bu soğuk havalarda ateşde bassa ayaklarını üşütme sıkı giyin.vallahi kayracım sana moral vermek için kendi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.bir yerde de iyi oluyor aslında.inanırmısın bu ay üzüntüden 5 gün önce yani dün adet oldum.ama olsun dedim rabbimin bildiği vardır ve kendime teskin ettim.ve canım senin de dediğin gibi gökyüzüne bakıp uzaklarda bir yerde rabbimin takdir ettiği gün kucağıma alıcam diye ikinci evladımı bekliyorum. inanki 11 yıl sonra bende çok arzu ediyorum umarım rabbim dualarımızı boş çevirmez.kayracım bu arada arda nete niye gimiyor artık.sıkılıyormu?aslında ikinizin yazışmasınıda özlemedik değil hani...birtane arkadaşım sakın kendini üzüp moralini bozma.yüce rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.(tüm bebeklerimize)AMİN..canım benim keşke elimden daha fazlası gelsede senin için yapsam.sana yazdığım herşey sevgim ve samimiyetimle tabiki...canım ben bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür arda pazartesi gidecek.hatun hiç nete girmiyor aramasam tık yok zatende neyse iyi olsunda önemli değil.özlemciğim çok problemli geçiriyorum hamileliğimi.sarı bir akıntı başladı sanırım idrar yolları enfeksiyonum başladı yine başımın belası.kasık ağrılarım var.çok korkuyorumsenağlama.doktorum kızıyor bu stresle olmaz diye ama her an arıyorum düşükmü yapacağım bu ağrı bu akıntı ne diye adam verem oldu.en son benimle baş edemedi progestan verdi düşük ilacı.ama yaşadıklarımdan sonra kolay olmasa gerek.
bu korku beni sürekli ağlatıyor ,çok mutsuz,huzursuzum:çok üzgünüm:yine tüm çaresizliğimle rabbime sığındım sen kuzumu koru diye.:Saruboceq:bu sayfadaki birçok arkadaş yeni sana bakıp çıkıyorum ama yoksun.çokta merak etmiştim.lütfen başını kaldırıp gökyüzüne bak minik mucizen sana bakıyor oradan allahın yanından.ve dualarımızla biliyorumki en kısa zamanda önce güzel yüreğini sonra karamsar gözlerini sonra göbişini en sonda kollarını dolduracak.ben hergün sanan,aybalaya,ve isteyen tüm arkadaşlara nacizane dualarımı ediyorum.:Saruboceq:
o zaman ben bu ay geç yumurtlamış olbilirim.adetten sonraki 14.cü gün ilşkiyi bıraktım yanlış yaptım galiba gerçi akıntıyada baktım ama
canım....inanki gene beni burda ağlattın.deli misin kız sen allahın izniyle bebeğine hiçbirşey olmucak.biliyorum başından çok üzücü bir gebelik geçirdin.ama allah onu böyle takdir etti diye düşün.sen şimdi göbişindeki bebeğinin sağlıklı ve zamanında dünyaya gelmesi için kafanda kötü düşünceleri sil ve doktoruna bu sefer güven...ha bu arada bu soğuk havalarda ateşde bassa ayaklarını üşütme sıkı giyin.vallahi kayracım sana moral vermek için kendi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.bir yerde de iyi oluyor aslında.inanırmısın bu ay üzüntüden 5 gün önce yani dün adet oldum.ama olsun dedim rabbimin bildiği vardır ve kendime teskin ettim.ve canım senin de dediğin gibi gökyüzüne bakıp uzaklarda bir yerde rabbimin takdir ettiği gün kucağıma alıcam diye ikinci evladımı bekliyorum. inanki 11 yıl sonra bende çok arzu ediyorum umarım rabbim dualarımızı boş çevirmez.kayracım bu arada arda nete niye gimiyor artık.sıkılıyormu?aslında ikinizin yazışmasınıda özlemedik değil hani...birtane arkadaşım sakın kendini üzüp moralini bozma.yüce rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.(tüm bebeklerimize)AMİN..
canım sağolasın inşallah bebişim bu kez beni bırakmaz.ardada dün bebişinin kalp atışlarını gördü iyiler çok şükür.nete girmiyor artık sanırım soğudu.valla eskisi gibi görüşemiyoruz.sanırım hamileliğini sadece eşiyle yaşamak istiyor ne diyelim iyi olsunda sorun değil.kendine iyi bak bitanem....
kayra ben de sana bakiyordum forumlarda, guzel haberi vermek uzesindir diye, kalp atisini duyduna cok cok sevindim :teytey: bak ben seninle direk konusmama ragmen senin icin dua ediyorum demek istedigim suki; bebegin icin kac kisi seninle dua ediyor. Allahin izniyle harika gunler seninle olucak, bebisin karninda buyudukce sana guc vericektirayagini belini hep sicak tut tatlim.
arkadaşlar,benide hamiş listesine eklersinizmi:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben kırmızı kartı dün gördüm off offf gene yıkıntı gene hüzün
slm kızlar.özlemcim evet uzun zamandır pek görüşemedik aslında ben ara ara uğruyorum ama pas veren olmayınca ben de sıkılıp çıkıyorum.burda çok güzel şeyler paylaştım özellikle kayrayla aramızda çok güzel bi dialog başlamıştı ve bunu bütün samimiyetimizle burda yaşamıştık.birbirimize çok dua ettik ve rabbim mucizelerimizi gönderdi çok şükür.şimdi sorunlarımız ve sıkıntılarımız boyut değiştirdi.hamilelik adına yaşadığımız sıkıntılar arttı ve her olumsuzluğu bebeğimizi kaybetmeye yorar olduk ve bu beni psikolojik olarak çok etkiliyo.3 hafta kadar önce düşük tehlikesi geçirdim ve o zamandan beri raporlu yatıyorum evde.aklımı bebeğimi kaybedeceğime dair düşüncelerden uzaklaştırmaya çalışıyorum.ama eğer kaderde onu kaybetmek varsa da elden ne gelir.bu aralar kasık ağrılarım var ve ya enfeksiyon ya iltihap ya da her ikisi de var.çünkü çok sarı akıntım var.doktorum şimdilik bişey yapamıcağımızı söylüyo ama artık benim böbreklerim dahi ağrıyo.valla sıkıntılar bitmiyo hamile kalmak isteyen arkadaşlar nolur bütün tahlilleriniz temiz olduktan sonra çalışmalara başlayın yoksa sonrasında çok zor oluyo.kayracım hamileliği eşimle başbaşa yaşamak istediğim düşüncesine kapılmışsın canım bunu söylemene üzüldüm çünkü senle nerdeyse hergün görüşüyoruz nete neden girmediğimi sana çok söyledim ama sanırım anlaşılamamışım.neyse canın sağolsun canım.şu anda da çk ağrım olmasına rağmen bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına yazdım bunları.kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?