alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ARKADAŞLAR ÇOK HEYECANLIYIM ÖNCELİKLE BUNU SÖYLİM YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
UYGULADIĞIM TEDAVİYE GELİNCE NİSAN AYINDA KLOMEN KULLANDIM ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM OLMADI. MAYIS AYINDA AŞILAMA YAPTIRDIM YUMURTLAMAMIN 12 GÜNÜNDE DOKTORUM GARANTİ OLSUN DİYE İKİ GÜN SONRA TEKRAR AŞILAMA YAPALIM DEDİ 3 TANADE İĞNE VERDİ BEN O İĞNELERİ BULMADIM İKİNCİ AŞILAMAYADA GİTMEDİĞİM İÇİN UMUTSUZCA BEKLEDİM VE SONUNCA İLK AŞILAMAMADA TUTDU ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM UMARIM AŞILAMADA BEKLEYENLER İÇİN AYDINLATICI OLMUŞUMDUR....
acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr
tatlım tebrik ederim çooooooooooook sevindim
Bana da umut oldun geçen ay klomen ve pregnly kullandım olmadı bu ay gene klomen kullandım yarın aşılama yapacak yumoş iğneyi beklemeden çatlamış bakalım tutar inşallah sen kaç gün sonra öğrendin
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim.darısı başımıza.
bişey sorucam cahillihime verin ama aşılamada eşinde yanında gidip hastanede direk spermi veriyor.yoksa senmi kaba alıp götürüyosun.
delikafaduldenCANIIMMM ÇOK SEVİNDİİMMMMMdelikafadulden biliyodum zaten sırnaşık şey inşallah sıkı tutunur bebişin şimdi tek korkmamız gereken bu dimiYOKSA BEBEKLERİNMİ DESEM??? TEKMİ ÇİFTMİ ???? :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım inş tuttar bende aşılamadan 16.cı gün sonra idrarda silik çıkdı 17 gün kanda bakdırdım am aaşılamada 12.ci gün kanda çıkıyr diyorlar adet belirtileri vardı bende umutlarım tükenmişdiki bebiş olduğunu öğrendim stres yapmadan bekle beklemek çok zor ama böyle oluyor çok dikkat et aşılamadan sonra eve gel yat kalkma süre biteden kadar aır hiç bişey kaldırma hemde hiççççççççççççç bişey umarım hayırlı haberlerini alırızzz...süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz[/QUO]
sağol güzelim tavsiyelerini dinlicem bugün yapıldı beklicem gün bakalım kısmet
sositososit
sositososito
sonra da atacaz inşallah göbekleri
caım bfgm en başından beri ilk var diyen sensin zaten umarım bu dediğinde olur şimdi belli değil bugün doktora gidecem utrasonda belli olur mu bilemicem canım olur olmaz haber veririmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay iyi bari tek çift farketmes saglıklı olur inşallah :ecrin_bebek: yorma kendini tabiki canım...kaydirigubbakcemile3 SAGLIKLA GELİR HAYIRLISIYLA zemuszemus
kızlar tekrar tebrik ederim hani biz kadınlar bebek olana kadar acaba hamilemiyim ;gebe kaldıktan sonra önce kız mı erkek mi sonra kime benzeyecek gibi sorulara yanıt ararız gazeteden öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım gebeliğin 8. haftası idrar rengi sarı ise kız yeşil yada kırmızı ise erkek oluyormuş hadi 8. hafta bi bakıverin bakem kız mı erkek mi (tabi ki fark etmez sağlıklı olsunlar da )
amin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin hamileliğin nasıl geçiyor cnaım benimkinden seni soramadım kaç aylık oldu benimkide dün keseyi gördük çok şükür senin cinsiyet belli _??
arkadaslar merak ettigim bisey var ben 26 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlama gunum 14.gun yine gecen ay 29 unda adet olmustum bu ay ayin 23 unde adet olmam gerekiyor simdi benim kac gunum kalmis oluyor? 7 mi? 6 mi?
karazeytin......................anne adayıRABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.
MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
aguden...........................5mart
karazeytin......................11 mart
kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????
NİSAN
prettyteacher83................7 nisan
cristian_Louboutin............6 nisan
hayat70..........................??????????
gulsultan......................27 nisan
2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp::::::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
elifsun:::::::::::::::::::::::::::::anne adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?