adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

delikafaduldenCANIIMMM ÇOK SEVİNDİİMMMMMdelikafadulden biliyodum zaten sırnaşık şey inşallah sıkı tutunur bebişin şimdi tek korkmamız gereken bu dimi YOKSA BEBEKLERİNMİ DESEM??? TEKMİ ÇİFTMİ ???? :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim.darısı başımıza.
bişey sorucam cahillihime verin ama aşılamada eşinde yanında gidip hastanede direk spermi veriyor.yoksa senmi kaba alıp götürüyosun.

canım inş tuttar bende aşılamadan 16.cı gün sonra idrarda silik çıkdı 17 gün kanda bakdırdım am aaşılamada 12.ci gün kanda çıkıyr diyorlar adet belirtileri vardı bende umutlarım tükenmişdiki bebiş olduğunu öğrendim stres yapmadan bekle beklemek çok zor ama böyle oluyor çok dikkat et aşılamadan sonra eve gel yat kalkma süre biteden kadar aır hiç bişey kaldırma hemde hiççççççççççççç bişey umarım hayırlı haberlerini alırızzz...süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

hastaneden hijyenik kap verdiler benim eşim gelmeyi kabul etmedi çünkü iş yerine yakındı ben hastanede beklerken o iş yerinde halletdi getirdi,öylede bir kaçışı var ki görende sanki suç işliyoz sanacak am a bizim erkeklerimiz geri kafalı ieğer eşin sorun çıarırısa evde de yağabilrisin canım yarım saat içinde götürmen gerekiyor doktorlar buna izin veriyorlar zaten götürürnce onu yıkıyorlar yarım saaatde beklediyorlar bazıyerler iki saat bekletiyor umarım yardımcı olmuşumdur...

caım bfgm en başından beri ilk var diyen sensin zaten umarım bu dediğinde olur şimdi belli değil bugün doktora gidecem utrasonda belli olur mu bilemicem canım olur olmaz haber veririm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

a.s ultrasonda belli oluyoo.. kese iki tane fln olur zaten... ay kısmet artık biri olsunda ikincisi sorada olurvereliniortak tekrar tebrik ederim . heycanlandım... a.s.

gulcangulcan hayırlı haberlerini bekliyoruz senindesırnaşık şey

NAPTIN GİTTİNMİ DOKTORA???:CüvCüv:

canım bfg tek canım minnacık bir bebekkkkkkkkkkkkk ağır iş yok kendini yorma dedi hayırlısı inş bir şey olmadan 3 ayı atlatırım düşük tehlikesine karşın ilaç veridi ama şu anda herşey yolundaymışşş

ay iyi bari tek çift farketmes saglıklı olur inşallah :ecrin_bebek: yorma kendini tabiki canım...kaydirigubbakcemile3 SAGLIKLA GELıR HAYIRLISIYLA zemuszemus

ay iyi bari tek çift farketmes saglıklı olur inşallah :ecrin_bebek: yorma kendini tabiki canım...kaydirigubbakcemile3 SAGLIKLA GELİR HAYIRLISIYLA zemuszemus

amin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senin hamileliğin nasıl geçiyor cnaım benimkinden seni soramadım kaç aylık oldu benimkide dün keseyi gördük çok şükür senin cinsiyet belli _??

kızlar tekrar tebrik ederim hani biz kadınlar bebek olana kadar acaba hamilemiyim ;gebe kaldıktan sonra önce kız mı erkek mi sonra kime benzeyecek gibi sorulara yanıt ararız gazeteden öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım gebeliğin 8. haftası idrar rengi sarı ise kız yeşil yada kırmızı ise erkek oluyormuş hadi 8. hafta bi bakıverin bakem kız mı erkek mi (tabi ki fark etmez sağlıklı olsunlar da )

canım benim teşekkür ederim darısı başına inş ....emin ol 8. haftada yazarım:=))

gulayyusuf kızlar tekrar tebrik ederim hani biz kadınlar bebek olana kadar acaba hamilemiyim ;gebe kaldıktan sonra önce kız mı erkek mi sonra kime benzeyecek gibi sorulara yanıt ararız gazeteden öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım gebeliğin 8. haftası idrar rengi sarı ise kız yeşil yada kırmızı ise erkek oluyormuş hadi 8. hafta bi bakıverin bakem kız mı erkek mi (tabi ki fark etmez sağlıklı olsunlar da )

a.s.valla kalbi atıyomuşgeçen hafta ögrendim. SAT a göre 8+3 ama ultrasonda 7+2 gözüküyo. idrarımın rengi yok ... ama çok beklersem kırmızı gibi... cinsiyet tahmini yapmıyorum ama benim içime erkek gibi geliyor... (büyük konuştum erkek olmasın diye o yüzden)
hayırlısı inşallahzemuszemus

hala inanamıyorum kızlar heycanla bekliyorum.

arkadaslar merak ettigim bisey var ben 26 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlama gunum 14.gun yine gecen ay 29 unda adet olmustum bu ay ayin 23 unde adet olmam gerekiyor simdi benim kac gunum kalmis oluyor? 7 mi? 6 mi?

arkadaslar merak ettigim bisey var ben 26 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlama gunum 14.gun yine gecen ay 29 unda adet olmustum bu ay ayin 23 unde adet olmam gerekiyor simdi benim kac gunum kalmis oluyor? 7 mi? 6 mi?

canım birkaç günkük oynamalar olabiliyor adette beklenen günden erken veya geç gibi benim hamile kaldıgım ay aşılama oldugum halde 3 gün erken geldi normalde gecikirdi yani belli olmadı inşallah hamilesinide gelmez adetin

karazeytin......................anne adayı

slm anne adayları
ben ismimi hala martta görünce düzelteyim istedim
ben de kasım anne adayıyım
adetime son 5 gün dediğim zaman hamişmişim zaten
daha da bu topice girmemiştim
darısı bekleyenlere
zamanı geldiğinde yüce rabbim herkese nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…