adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ben dayanamadım doktora gittim.... kese var gördüm mutluyum.. kalp atışı 2 hafta sora dedi çok küçük dedi..... ayy oldu bu sefer galba

canım hayırlı olsuntebrik ederim:hooray:benim ki regl imiş umutlar hazirana kaldı:a015:

kızlar ben dayanamadım doktora gittim.... kese var gördüm mutluyum.. kalp atışı 2 hafta sora dedi çok küçük dedi..... ayy oldu bu sefer galba

hayırlı olsun canım allahım hayırlısıyla kucaklamanı nasipetsin....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün benimde aşılamamdan 10 gün geçdi umarım tutaR....çokda heyecanlıyım nasıl olacak diye sabırsız dularınızı benden esirgemeyin arkadaşlar...

burda aşılama yapan arkadaşlar var mı desteklerine ihtiyacım var...

inşallah tutar...beyaz_34_melek ... hatta senin ikizlerin bile olabilir:)) bi arkadaşım aşılama yapmıştı şuanda bi kız bi erkek çocuk sahibi. darısı başına inşallah:))

acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr

acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr

yaşasın yine bu sayfa yine tanıdık bir isim beyaz melek tebrik ederim...allah tamamına erdirsin....

acil bilen biri lütfennn

CANIIIMMM HADİ GÖZÜN AYDIINN HAMİŞSİN SENDE:) İKİZDİR İNŞALLAHvereliniortak alkisalkisalkis çok sevinndiiimmm yaaa hadi gözün aydın ... dikkat et kendine

CANIIIMMM HADİ GÖZÜN AYDIINN HAMİŞSİN SENDE:) İKİZDİR İNŞALLAHvereliniortak alkisalkisalkis çok sevinndiiimmm yaaa hadi gözün aydın ... dikkat et kendine

inş canım doktorumda cumaya kadar bekle test için gel dedi sabırsızlıkla bekliyorum inş o güne kadar bişey olmaz sonuca sewiniriz..

AY ıNŞALLLAH delikafadulden gerçekten çok sevindim... çok yorma kendini yat devamlı olur mu:) çok üzülme sıkma dualarım seninle kaydirigubbakcemile5 gerçi herkese ediyorum ama şimdi sana ekstra edicem hihi

acil bilen biri lütfennn

canım hayırlı olsun hamilesin birkaç gün sonra çizgi koyu çıkar hemen kan testi yaptır kendine dikkat et ayağını sıcak tut :teytey::teytey::teytey::teytey:

inş bfgcim ekstralarını kabart lütfen:=)))) bir hamile haberide ben versem nasıl sevinecem şimdilik yarımım :=))))

Veeeeeeeeeeeeee mutlu son hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaŞlar Çok mutluyuımmmm darı tÜm ısteyen arkadaŞlara...

tamam canım tavsiyelerine uyacağım cuma günü test yapacağım hayırlıs diyorum inş...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ARKADAŞLAR ÇOK HEYECANLIYIM ÖNCELİKLE BUNU SÖYLİM YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

UYGULADIĞIM TEDAVİYE GELİNCE NİSAN AYINDA KLOMEN KULLANDIM ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM OLMADI. MAYIS AYINDA AŞILAMA YAPTIRDIM YUMURTLAMAMIN 12 GÜNÜNDE DOKTORUM GARANTİ OLSUN DİYE İKİ GÜN SONRA TEKRAR AŞILAMA YAPALIM DEDİ 3 TANADE İĞNE VERDİ BEN O İĞNELERİ BULMADIM İKİNCİ AŞILAMAYADA GİTMEDİĞİM İÇİN UMUTSUZCA BEKLEDİM VE SONUNCA İLK AŞILAMAMADA TUTDU ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM UMARIM AŞILAMADA BEKLEYENLER İÇİN AYDINLATICI OLMUŞUMDUR....

canım hayırlı uğurlu olsun.çok ama çok mutlu oldum.allah tamamına erdirsin...

tatlım tebrik ederim çooooooooooook sevindim
Bana da umut oldun geçen ay klomen ve pregnly kullandım olmadı bu ay gene klomen kullandım yarın aşılama yapacak yumoş iğneyi beklemeden çatlamış bakalım tutar inşallah sen kaç gün sonra öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…