kızlar ben dayanamadım doktora gittim.... kese var gördüm mutluyum.. kalp atışı 2 hafta sora dedi çok küçük dedi..... ayy oldu bu sefer galba
kızlar ben dayanamadım doktora gittim.... kese var gördüm mutluyum.. kalp atışı 2 hafta sora dedi çok küçük dedi..... ayy oldu bu sefer galba
inş canım tüm kalbimle istiyorum umarım bu seferde kırılmam ....
acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr
acil bilen biri lütfennn
aşılamamın 17 günü idrar testim ikinci çizgisi silik çıkıyor ben hamilemiyim değilm,yim adetimde iki gün geçikdi hafifi bel karın agrım var bilen arkadaşlarrrrr
CANIIIMMM HADİ GÖZÜN AYDIINN HAMİŞSİN SENDE:) İKİZDİR İNŞALLAHvereliniortak alkisalkisalkis çok sevinndiiimmm yaaa hadi gözün aydın ... dikkat et kendine
acil bilen biri lütfennn
canım hayırlı olsun hamilesin birkaç gün sonra çizgi koyu çıkar hemen kan testi yaptır kendine dikkat et ayağını sıcak tut :teytey::teytey::teytey::teytey:
tamam canım tavsiyelerine uyacağım cuma günü test yapacağım hayırlıs diyorum inş...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ARKADAŞLAR ÇOK HEYECANLIYIM ÖNCELİKLE BUNU SÖYLİM YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
UYGULADIĞIM TEDAVİYE GELİNCE NİSAN AYINDA KLOMEN KULLANDIM ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM OLMADI. MAYIS AYINDA AŞILAMA YAPTIRDIM YUMURTLAMAMIN 12 GÜNÜNDE DOKTORUM GARANTİ OLSUN DİYE İKİ GÜN SONRA TEKRAR AŞILAMA YAPALIM DEDİ 3 TANADE İĞNE VERDİ BEN O İĞNELERİ BULMADIM İKİNCİ AŞILAMAYADA GİTMEDİĞİM İÇİN UMUTSUZCA BEKLEDİM VE SONUNCA İLK AŞILAMAMADA TUTDU ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM UMARIM AŞILAMADA BEKLEYENLER İÇİN AYDINLATICI OLMUŞUMDUR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?