insallahhhh hamilesindir burda paylasalimmmmerhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var. ama göbeğimin altında mavi çizgi belirdi ve gögüslerim çok acıyor. sizce................:CüvCüv::çok üzgünüm:
canim hemen hemen ayni gunlerimiz bende16temmuzda oldum 28temmuzda dr gittim hersey cok guzeldedi gun asiri iliski onerdi ve 15sonra adet olmazsan hamilesindir dedi insallah tutmusr bu ayyyy bekliyorum son 8 GUNinsallah canim,12 temmuzda lekelenmeye basladim iki gun sürdum 14 dun de ise tam basladi.
olurrr canimm millet ayakta iliskiye giriyo yine oluyo onun dunyaya gelecegi varsa bisekilde oluyo tamamen kismetarkadaşlar ben 2,5 senelik evliyim vajinismus hastasıydım 1 ay oldu yeneli ben şimdi çocuk istiyorum ama aly pozisyonda daha rahat olmadığım için yapamıyorum üst pozisyonda yapıyoruz bu durumda hamile kalma olasılığım varmı acaba pek bilgim yok üstte olduktan sonra hemen yatıyorum altıma yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp 1 saat öle duruyorum
canimmm hic uzelme insallah onumuzdeki ay olur umidimizi yitirmek yokSelam Kızlar
En son yazdığımda 7 gün kalmıştı.Ama maalesef 4 gün kala yani bugün sabah hastalandım:1no2:Aslında birsürü de belirti vardı ama olmadı iştee..İnşallah sizzlerdenn güzel haberler alırımm.Bunlarla bari mutlu olurumm.
Pınarcım benimde 2 günüm var sabah başlık açtım bu bölüme kimi belli olur demiş kimi olmaz diyor ne yapacağımı bende şaşırdım bekliyorum merakla
Bugün aadet günüm. Merak içerisindeyim.. 3. Ayimiz acaba tuttumuu.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?