adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

insallah canim,12 temmuzda lekelenmeye basladim iki gun sürdum 14 dun de ise tam basladi.
canim hemen hemen ayni gunlerimiz bende16temmuzda oldum 28temmuzda dr gittim hersey cok guzeldedi gun asiri iliski onerdi ve 15sonra adet olmazsan hamilesindir dedi insallah tutmusr bu ayyyy bekliyorum son 8 GUN

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr benimde 5 günüm varrrrrrrrrrrrrrr adetime ben 2aydır düşünüyordum bu ayda 3 ay oluyooo bakalımmmmmmmm ne olcakkkk inş hamileyizdirrrrrrr

olurrr canimm millet ayakta iliskiye giriyo yine oluyo onun dunyaya gelecegi varsa bisekilde oluyo tamamen kismet

Benimde adetime 5 günüm var ve ilk defa göğüs uclarım dokununca sızlıyo.. Acabaa diyorum ama daha varbu kadar erken belirti olmaz herhalde

Selam Kızlar

En son yazdığımda 7 gün kalmıştı.Ama maalesef 4 gün kala yani bugün sabah hastalandım:1no2:Aslında birsürü de belirti vardı ama olmadı iştee..İnşallah sizzlerdenn güzel haberler alırımm.Bunlarla bari mutlu olurumm.

ne güzel bir başlık :)))))

ben 12 temmuzda adet oldum fakat 2 gün oldu yumurtladım ateşe göree gamyoncuiremsu

yani eğer yeni yumurtladığsam adettim 16-17 ağustosa kadar kaydı buda demek oluyorki daha 13 günüm var ttutumu diye düşünemiyorum bişi hisetmiyorum :teselli:

aman kızlarrr boşverin tutuysa tutu tutmadığsa eylülde dr yolu sengözlerimebaksanab

herşeyin hayırlısı kızlar a.s

canimmm hic uzelme insallah onumuzdeki ay olur umidimizi yitirmek yok

son 7 gun bugun her yeri agriyo memisler sisti kocaman oldu gobis desen sanki uc aylik hamileyim sisti yuzumde ufak ufak sivilciler cikti kismettttt bakalim safak 7...................

son 3 günüm karnımın alt taraflarında hafif sızlamalar vargöğüslerim şiş ama az acıyor şimdi test yapsam cıkar mı acaba acaba hamilemiyim?:))

Pınarcım benimde 2 günüm var sabah başlık açtım bu bölüme kimi belli olur demiş kimi olmaz diyor ne yapacağımı bende şaşırdım bekliyorum merakla

Pınarcım benimde 2 günüm var sabah başlık açtım bu bölüme kimi belli olur demiş kimi olmaz diyor ne yapacağımı bende şaşırdım bekliyorum merakla

Arkadaşlar 4 gün öncesinden gösteren testler var. Onlardan yaparsanız belli olur. İsmi Clearblue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…