benim de 12 ocak canım sabırsızlıkla bekliyorummm..bende gun sayıyorum 12 ocak adet tarıhım ıns bu adet olmam dıe dua edıp duruyorum rabbım cumlemıze en kısa zamanda annelık duygusunu yasamayı nasıp eder inş
canım ya bu ayki hayal kırıklığım cok kötü oldu.normalde 27 güne bir adet oluyodum.bu ay bugün tam 31, günümde adet oldum.yani bu sabah.ve testimde pozitif cıkmıştı.kan testi için adet dönemi geçsin diye bekliyodum.bugün adet olmasaydım kan testine gidecektimkıslar benımde yas 28 ..bazen dusunuyordumda acaba 25 ı gecınce hamıle kalmak zorlasıyormu..:çok üzgünüm:
bıran once bebıslerımıze kavussak ne ıyı olur artık demı..:1hug:
kızlar benımde adet tarıhım 12 ocak ama bu ay fazla beklentım yok tabıı dusunmeden de edemıyorum sırtım ve basım cok agrıyor ozellıkle basım acayıp sanırım bunlar gebelık belırtısı degılhakkımızda hayırlısı ben dayanamazsam test yapıcam en azından negatıf cıkarsa umıtle beklemem hemde bı agrı kesıcı kullanırım
benim de 12 ocak canım sabırsızlıkla bekliyorummm..
Haftaya p.tesi yani sonuç günümüz senin aynı:)))haberdar edelim birbirimizi iyi mi?erken gebelik testleri var ya onlardan yapayım dedim ama bazıları da geçsin de normal bir gebelik testi yaparsın diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?