adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar ben size göre cokkücüğüm ama hamiş olmayı cok istiyorum bu arada daha 18 yaşındayım allah bütün istiyenlere icinde bize verir inşallah

merhaba arkadaşlar bende 29 günde adet görüyorum geçen ay 6 aralıkta adet oldum 5 -6 gün sürdü ondan sonra 15 ve 20 si arası yumurtlama günümdü benim 25 ci gün ara kahverengi lekem oldu ve adet günüm 3 ocaktı şuan itibariyle daha adet olmadım ve iştahım gitti ara ara kasık ağrım birde kokulara acayip tiklendim gögüs ağrısı karnımda şişlik sanki patlıyacağım kendimi dinlemek istemiyorum ama test yapmaktanda tırsıyorum neğatif olcak diye ha birde belimin ağrısı bacagıma vuruyor resmen bacağım çekiliyor benim durumumda olan arkadaşlar ne olur bi akıl verin bana

canım bende kanam olmamışdı ama kasık ağrısı ve şişlik" çokdu sanki adet olcak gibi bekliyodum olmayı istemeyerek test yapmişdım iki çizgiyi gördüğüm an şok geçirmişdim ama benim bebeğmin iki aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum şimdi adeti 11 inde olacam aynı şikayetler var anlamdım erkenmi olacam kullandığım ilaçlardan kafayı yiyecem ya "allahım yardımcımız olsun hepimizin bizede ogüzel duyguyu yaşatsın

bende gun sayıyorum 12 ocak adet tarıhım ıns bu adet olmam dıe dua edıp duruyorum rabbım cumlemıze en kısa zamanda annelık duygusunu yasamayı nasıp eder inş
benim de 12 ocak canım sabırsızlıkla bekliyorummm..
Haftaya p.tesi yani sonuç günümüz senin aynı:)))haberdar edelim birbirimizi iyi mi?erken gebelik testleri var ya onlardan yapayım dedim ama bazıları da geçsin de normal bir gebelik testi yaparsın diyorlar.

Arkadaşlar merhaba allah herkesin evlatlarını kucana almayı nasip eder inşallah amin inşallah banada
benimde adetime 7-8 gün gibi birşey var belirti olarakdan göğüs ağrım var ( adet belirtisi gibi ) ama biraz erken başladılar ağrımaya 5 yaşında bir kızım var ben yaklaşık 2 seneden beri istiyorum ama tutmuyor maleseff 1 sefer aşılama yaptırdım tutmadı

Buay yumurtlama günlerinde iyi çalıştık ama bakalım kısmet birde preseed kullandım inşallah tutar.

kıslar benımde yas 28 ..bazen dusunuyordumda acaba 25 ı gecınce hamıle kalmak zorlasıyormu..:çok üzgünüm:
bıran once bebıslerımıze kavussak ne ıyı olur artık demı..:1hug:
canım ya bu ayki hayal kırıklığım cok kötü oldu.normalde 27 güne bir adet oluyodum.bu ay bugün tam 31, günümde adet oldum.yani bu sabah.ve testimde pozitif cıkmıştı.kan testi için adet dönemi geçsin diye bekliyodum.bugün adet olmasaydım kan testine gidecektim

kızlar benımde adet tarıhım 12 ocak ama bu ay fazla beklentım yok tabıı dusunmeden de edemıyorum sırtım ve basım cok agrıyor ozellıkle basım acayıp sanırım bunlar gebelık belırtısı degıl hakkımızda hayırlısı ben dayanamazsam test yapıcam en azından negatıf cıkarsa umıtle beklemem hemde bı agrı kesıcı kullanırım

bu aralarda gebelik modası bağırsak bozulmasıymış arkadaşlar

çağla şikelde bağırsak bozulması ve mide bulantısı şikayetiyle doktora gidiyor ve hamile olduğunu öğreniyor.

Ayrıca benim görümcemde bağırsak bozulması ve baş ağrısı şikayeti ile hamile olduğunu öğrendi.

Bu detayı atlamamak lazım

İnşallah gebesindir arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.....a.s

inşallah canım bırbırımıze hayırlı haberler verırırız rabbım bu ay yuzumuzu guldurur inş

ya bır sınavlara gırerken bu kadar heyecan yapıodum bırde bu adet gunu cıktı sınavlarda basarısız olmadım ama gebelık konusunda sınıfta kaldım galıba

benimde dün adet olmam gerekiyordu hala yok bişey.ama taşınma telaşındayız,haftasonu taşıncaz
onun stresindendir heralde diye düşünüyorum.
kaç gündür rüyamda bebekler görüyorum,doğum yaptığımı,anne olduğumu.
dün gece de 3 tane çocuğum vardı rüyamda bebeğimi emziriyodum.o kadar çok hissediyorum ki rüyalarımda anneliği.
hayırlısını versin rabbim inşallah

Selam kızlar beni de aranıza alırmısınz?Benimde ilk tecrübem maalesef dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı..:çok üzgünüm:Adetime 7 gün var.Ama pek umutlu değilim.Dilerim Allah hepimizin yüzünü güldürür ve dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,ben bu ay inanılmaz belirtiler yaşadım,göğüslerim şişti ağrıdı,bel ağrısı,kasıklarımda ağrılar..ciddi ciddi hamile olabileceğimi çok düşündüm ama olmadı .. artık günüm geçene kadar beklicem..boş yere heveslenmeyecem yaa,sonra adet olunca çok üzülüyorum .. acaba her ay hamilelik umuduyla beklediğimiz için kendimi koşullandırıyorumda belirtiler oyle mi gelişiyo anlamadım..bu zamana kadar hiçbir adet dönemimde göğüslerimde bir değişiklik olmaz normalde,bu ay olunca ne bileyim birazcık sevindim heveslendim ama ( o yüzden artık hiç düşünmüyorum inanın,aman belim ağrıdı yok göğüs kontrolleri felan,günüm gecikirse heyecan yapıcam artık,boş yere üzülüyorum her ay her ay yaaa.. allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin..

ya kıslar bişey diyecem size ; bakın ben evlendikten sonra hiç korunmadım(10 aylık evliyim) 5.ayımda hamile kalmıştım(kan pıhtılaşması old.için düştü) ama hamile kalmadan önce inanılmaz derecede kola içiyordum,kuzenim 4 yıllık evli bebeği olmuyo,o da çok kola içerdi,onun doktoru kolayı yasaklamıştı,kola kansızlık yapıyomus ve sonucta zararlı işte neyse..bende duyunca bırakmıştımben ay sonra hamile kaldım.hani bu belki tesadüf belki biraz saçma gelebilir ama bence zararlı beslenmemiz varsa dikkat edelim .. ben çalışıyorum ee akşama kadar ofis ortamında kola kahve derken neler neler içiyordum.düşük olayından sonra bir damla kola içmedim ,asitli hiçbişey içmiyorum.sigara kullanmıyorum,dumanın oldugu yerlerden uzak duruyorum,çayı sadece kahvaltıda 1 fincan içiyorum gün içerisindede 1 fincan türk kahvesi,onun dışında hep bitki çayları felan içiyorum..yani kısacası dengeli beslenmek ve zararlı yiyecek içeceklerden uzak durmakta bizler için yararlı olacak diye düşünüyorum..neden gebe kalamıyorum diye düşünmekten sıkıldım ..artık dengeli ve stressiz yaşamamak için nelere dikkat etmem gerektiğini listeledim ve aynen uyuyorum bu listeme... örneğin :sabahları çok güzel bir kahvaltı yapıyorum,öğle yemeğini güzelce yiyorum,akşamları işten eve gidince yemek yapamıyorum ,meyve,yoğurt,hafif ve yararlı şeyleri yiyorum.. ve zararlı olduguna inandıgım hiçbişeyi ağzıma sokmuyorum artık.. paylaşmak istedim sizlerle.

utlar canım ıns hamıssındır benımde 4 gunum var baya streslıyım aslında pek beklentım yok ama ne bıleyım bır umut ıns rabbım bebıslerımızı verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…