Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyanetin fetva hattı var bildigim kadarıyla oraya sorsanız daha iyi olur ancak bir ilahiyatçı dogru cevaplar bu soruyu.Adetken burun ameliyatı oldum şimdi oruç tutamıyorum tam 8 gün geçti ve adet zamanımda bitti oruç tutmak istiyorum ama yıkanmam lazım doktor burnuna su değdirme diyor napıcam acil biri yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyor?
Burnunuza su değdirmeyeceksinizAdetken burun ameliyatı oldum şimdi oruç tutamıyorum tam 8 gün geçti ve adet zamanımda bitti oruç tutmak istiyorum ama yıkanmam lazım doktor burnuna su değdirme diyor napıcam acil biri yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyor?
Burnunuzu bandaj vs. İle kapatın, saçınızı yıkarken yüzünüze su değdirmeyin, yüzünüzü sadece mesh edin yeterli. İki hafta öncesine kadar kolum yarım alçıdaydı bu şekilde mesh ederek yaptımAdetken burun ameliyatı oldum şimdi oruç tutamıyorum tam 8 gün geçti ve adet zamanımda bitti oruç tutmak istiyorum ama yıkanmam lazım doktor burnuna su değdirme diyor napıcam acil biri yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyor?
Kadınlar olduğu bi kulupte rahat edip sormak istedim illaki bilen biri çıkar diye yazdım yoksa bende biliyorum orayıBaşlığa yorum; burnun kukunda değilse etkileyeceğini sanmıyorum.
Konuya yorum; burası fetva hattı değil.
16 dakika önce üye olmanız buraya renk katmak için konu açtığınızı düşündürdüAdetken burun ameliyatı oldum şimdi oruç tutamıyorum tam 8 gün geçti ve adet zamanımda bitti oruç tutmak istiyorum ama yıkanmam lazım doktor burnuna su değdirme diyor napıcam acil biri yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyor?
Burnunuzu bandaj vs. İle kapatın, saçınızı yıkarken yüzünüze su değdirmeyin, sadece mesh edin yeterli. İki hafta öncesine kadar kolum yarım alçıdaydı bu şekilde mesh ederek yaptım
Bu bi sorun mu oldu simdi16 dakika önce üye olmanız buraya renk katmak için konu açtığınızı düşündürdü![]()
Niye bu kadar sinirlendinizBu ameliyat isteğe bağlı değil mi? Ramazanda regl döneminde ameliyat olurken düşünmediğiniz şeyi şimdi niye düşünüyorsunuz ki? Kendinizi kandırmayın ve doktor ne dediyse onu yapın.
Ya da çok önemliyse teee en başında yapmanız gerekeni şimdi yapıp fetva hattını arayıp sorun.
Aslında o konu bana çok saçma geliyor yaaa..steril don temin etmeleri lazım bence..Donla ameliyata girebilmek her insanın en tabi hakkıdır benceSadece meraktan soruyorum, o ameliyat önlüğünü üzerinde hiç bişey kalmayacak şekilde giyiyosun ya nasıl adetken ameliyat oldunuz?![]()
Niye bu kadar sinirlendiniz
Steril don ahahahahaAslında o konu bana çok saçma geliyor yaaa..steril don temin etmeleri lazım bence..Donla ameliyata girebilmek her insanın en tabi hakkıdır bence![]()
Ben de 4 yıl önce regl döneminde burun ameliyatı olmuştum.Sadece meraktan soruyorum, o ameliyat önlüğünü üzerinde hiç bişey kalmayacak şekilde giyiyosun ya nasıl adetken ameliyat oldunuz?![]()