Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstelik araba borcunu da konu sahibine ödetecek, evliyiz diye diye.Cooookkk engebelli yollar seni bekliyor dugun bitene kadar...
ALLAH kolaylik versin.sosyete ayagina herseyden kacacak. Ne sosyetesi resmen cingenlik yapiyor masraflardan kacmak isteyerek
birde adet adet deniyor da Türk orf ananelerinde tek tas yüzük, yok gelin cicegi atma vs var mi?hatta cok kizilcak belki ama o beyaz gelinlik bile yok aslinda...
adet konusunda bu adetler birtek takida mi ortaya cikiyor?hersey usulüne uysun derseniz sizinde o kisinin ailesini donatmaniz gerekir ki yapsanizda laf edicek okan yine eder hicbirsey bulamazsa damadi begenmez bula bula bunumu buldu der rahat olun
Kesinlikle bende katılıyorum cherry..Ben buna çok katılıyorum. Maddi beklentisi olmayan kadınların ağzına s..lıyor genelde. Görmemiş, bana şunu da al bnu da isterim stili kadınlar el sütünde tutuluyor. Deve, diken, adam, ..ken boşuna dememişler.
Ciddiyim, maddi beklenti gütmediğim için çok pişmanım. Onca kazık yediğim eskiden sevdiğim adam benden sonra para avcısı bir tipe gittiydi ?!!?? Kendine baktırcak adam arayan ve başaran kadınlara sonsuz saygılarımı sunuyorum burdan.
ben su dügünde damadın taktığı altın seti bile istemedim,500 liraya gümüş detaylı inci set aldım ve günlük takabileceğim beyaz altın bi yüzük..
tasa topraga bu kadar takılmayın ama baba baska sebeplerden istemiyorsa babayı ciddiye alın
Bu işleri sen değil onun planlaması gerekiyor. Kız istemeye giderken eli boş olması adete karşı olduğunu değil görgüsüzlüğünü gösteriyor.
Daha söz kesilirken bu hesaplara giren adamı düğün hazırlıkları sırasında neler yapacak acaba?
aynen ya. bir yüzük alamayıp, bir çiçek çikolata alamayıp araba derdine düşen adam tehlikelidir. karşıdakine hiç değer vermiyordur. adette değil üstelik hepsi duygu yüklü anlamlı şeyler. adetlere karşıyım da bahanesi başka bişey değil.
bence cok akıllı adet mader degilde istediği masraf yapmayın zaten rahatta birkere adamın kzıını zaten alıyor adam istemesede bundan sonrakiler daha kolay reddedilir diyor. birdaha düsün baban neden istemiyor.Bu arada nişan hakkında da konuştuk işte en kötü 1bilezik bari takın bak annemler diyo bizde nişanda 3 bilezik takı kırmış dedim
Kimse bana bir şey dayatmasin ben adetlere sıcak bakmıyorum bir şeyler içimden gelince fazlasıyla yaparım ama ben şunu yap bunu tak derse ailen asla yapmam
Bak evlenelim ben seni boğazda yemeğe de goturrum ansızın
Bi bakarsın bi kuyumcunun önünde kolye görürüm bu askimin olmalı der hiç beklemediğiniz anda sana hediye de ederim ama bana mecburi şeylerle gelmeyin dedi
Bu arada nişan hakkında da konuştuk işte en kötü 1bilezik bari takın bak annemler diyo bizde nişanda 3 bilezik takı kırmış dedim
Kimse bana bir şey dayatmasin ben adetlere sıcak bakmıyorum bir şeyler içimden gelince fazlasıyla yaparım ama ben şunu yap bunu tak derse ailen asla yapmam
Bak evlenelim ben seni boğazda yemeğe de goturrum ansızın
Bi bakarsın bi kuyumcunun önünde kolye görürüm bu askimin olmalı der hiç beklemediğiniz anda sana hediye de ederim ama bana mecburi şeylerle gelmeyin dedi