- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
Umarım bu mesajınızı bana para avcısı muamelesi yapan bazı arkadaşlar da okumuştur çünkü resmen olayı ozetlemissiniz
sana para avcısı muamelesi yapan yok. varsa da ben denk gelmedim heralde. sen sanki bu çocukla evlenmek istemiyorsun, olumsuz yorum yapan herkesin yorumunu beğeniyorsun, sanki destek arıyorsun gibi, seninle aynı düşünmeyenlere cevap dahi vermiyorsun. bak çocuk sana demiş ki ''ben seni boğazda yemeğe de götürürüm, bi kuyumcunun önünden geçerken bi şey görüp beğenip sana hediye olarakta alabilirim, amma velakin ben adet adet diye tutturulupta illa şunu alacaksın bunu takacaksın olaylarına karşıyım'' demiş. bence kendini gayet iyi açıklamış.
elalem ne derse desin, evlendikten sonraki mutluluğunu gözlerine sokarsın o zaman elalemin, ya da gittiğiniz gezdiğiniz yerlerde çektiğin fotoğrafları gözlerine sokarsın, ya da ilerde içinden geldikçe sana aldığı hediyeyi... aslında böyle gösterişi sevmem ama o dedikoducu elaleme böylesi müstehak.
ama yine de sen bu çocukla sakin sakin konuşsan ''ben de gelenekçi değilim ama babama ya da başkalarına karşı beni mahçup etme ağızlarına laf verme, şunu da yapmadı demesinler, istersen git sahtesini al, parasının önemi yok, önemli olan elalemin çenesini kapatmak'' desen, ne cevap verir o zaman sana?