Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

senin yerine heyecanlandımumarım günün geçmeden cevap alırsın ama bence yarın akşam falan olmalı çünkü 36 saat sonrası bazende 48 saat sonrası oluyor çatlama batma hissi ağrı varmı bunlarıda takip et bence bol şans diliyorum

Cok tesekkurler Petunya..

Teravetten henuz cvp yok..

Boyle cevap alamadan devam edersem, Teravetin daha once dedigi gibi bu aksam 22:00yi uygularim sanirim...

Bu ayi kacirmak istemiyorum, denemek istiyorum.. Cunku deneyemezsem bazi islerimden dolayi 3-4 ay daha ertelemem gerekebilir..

Teravetcim, senden cevap alamadim bugun butunn yazdiklarima.

Ve bu arada bu gece isler iyice karisti.

Sana simdiye kadar yaptigim test sonuclarini yaziyorum:
30 Ocak 19:45te -> negatif
31 Ocak 18:45te -> negatif
1 Subat 12:15te -> gulen yuz..

Ben boyle pozitif ciktigini gordukten sonra senin de daha onceden dedigin gibi, 22:00 gibi iliski dusunuyordum.
Ama aksam yine merak edip test yaptim.
1 Subat 18:45te -> negatif (ayni saatte 2 kez yaptim, 2si de negatif.)

O zaman bu aksam degil de, yarin mi iliski olmali? Ve yarin icin bana saat verebilecekmisin bunlara gore?

Lutfen senden detayli cevap bekliyorum, benim kafam cok karisti.

teravet25 güne inmiş oluyo reglim.ay çok şaşkınım..:ne zaman çatlamış bu yumoş

Son düzenleme:

testten önce çok sıvı almışsan negatif çıkabiliyor. bana göre 22.00 güzel bi zamandı.

travert cim 28 ocak 18,00
29 aralık 20.30
28 kasım 20.00
bu ay kız için şansım varmı canım gün verebilirmisin? saol

25,1 gün sürmüş. 17 ocak 17.00 civarı ov. olmuş

Teravet, benim bir arkadasim icin bakabilir misin? (erkek bebek icin)

16 Aralik 2010 saatini cok net hatirlamiyor ama aksam saatiymis
10 Ocak 2010 22:00
3 Ocak 2010 11:00 sabah
simdiden tesekurler

Merhaba teravetcim,

1 Subatta ben birkac kez daha testi denedim.. Hep negatif cikti. Zaten digital tarafini cikardigimda da, cizgiler cok silik gorunuyordu..
2 Subatta oglen ve aksam denedim testi, her ikisinde de pozitif / gulen yuz cikti.. zaten icine baktigimda da cizgiler cok belirgindi..
3 Subat aksam ustu / aksami kasiklarimda cok agri oldu.. Herhalde catlama o ara oldu..
4 Subat ogleden sonra 3 gibi iliski oldu..

Malesef gec kaldik.. Bu kadar gec olunca hamile kalma imkanim kalmadi bu ay herhalde degil mi?

Son düzenleme:

bence de geç kalınmış ama bekleyip görmek lazım. adet olursan saatiyle yazmayı unutma.

Teravet ben bekleyip saatlerimi biriktyirmeye karar verdim ilk ayın saatini yazdım 3 ay daha biriksin topluca vereceğim saatlerimi sana
sen bu arada ikiz bebek için çalışmalar yap formüller bul istiyorum bir taşla iki kuş yani ikiz için gün ver emi :))

neden geciktin ki? 28 günden yukarı olduğunda zaman verilemez. seninki 25 sürmüş işte. iyi yani

geciktim derken 17sinde ov.oldu dedinya benimki 18 19da oldu ilişk...o sebepten dedim geciktim die. bu ay bana saat verebileceknisin teravet.zaten 11inde dra gitcem.öngörünü yazarmısın sana zahmet olmazsa canım...11i sabah giderim.tahmininide yazarsan bakalım bu ay nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…