Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

evet şimdi düzenli diyebiliri

8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece 03.00 te olsun.

teravet hanım ben soyledıgınız gun ve saatı uyguladım 3 aydır hamıle kalamıyodum sonucu sıze muhakkak bıldırecem verdıgınız tarıhden sonra cınsel ılıskı onerıyomusunuz onu ogrenmek ıstemıstım cok tesekkur ederım saat 7 30 du

öncesinde 4-5 gün cinsel perhiz oldu değil mi?

3 mayıstan sonra korunlmalı ilişki olabilir.

30 u sabahı ile 2 si akşamı arası çok uygun

teravet ciğim süpersin..sen 30 sabah yap demiştinya ..ben sabah değilde öğlen bebiş çalışması yaptımm sonra ilişki sırasında epey bi kan geldi..anaaa acayip korktumkafamçokkarıştı..bugün dr ye gittim ..dr dediki ovulasyon kanaması..yumurtan çatlamış..keşke ilişkiye devam etseydinizz..hamiş kalma ihtimalin çok yüksek dedii..bu ay çatlatma gününü geçirdimm..ama yeni adet olduğumda yine tarih ve saat versem bilgilendirirmisin..bence senin bu program harika çalışıyoo..seni çokkkkk öpüyorummm:lepi:

slm teravet,son adet günlerim 15 subat,15mart ve12 nisan saatlerini bilmiyorum ama ne yazikki bakarsan sevinirim simdikten tskler.

tabi ki elimden geleni yaparım.

15 mayıs'ta 18.00-19.00 gibi adet olacaksın.

cnm benim için tekrar bakarmısın
cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama tabi gönlümden en cok kız geçiyo
07.03.2009 23,00
04.04.2009 10,50
30.04.2009 13,00 civarıı
teşekür ediyorum

selam teravet.seni gelişmelerden haberdar etmek istedim.ovulasyon testinde 15. gün koyu çıktı.,16.gün en koyuydu,17.gün 15. gün ile hemen hemen aynıydı.15-16-17. günlerde ilişki oldu.sence bu ay şansım var mı.bir de bu ayki çizgiler çok netti.geçen aylarda bu kadar net degildi.galiba bu ay adetim gecikecek.ayın kaçı gibi olurum sence.teşekkürler.öpüyorum canım.

evet 4 gün uzayacak sanırım. 30 unda adet olursun sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…