bende öğrenebilirmiyim kız için
20.04.2009 11.30
23.03.2009 09.00
23.02.2009 10.30
merhaba bir önceki mesajımı hatalı yazmışım siz cevap verince farkettim 16 şubat yazmışım fakat 18 şubat olacaktı bu düzeltmeyi yaptıktan sonra hala adetlerim düzensiz mi sizce. yıllarca hep düzenli adet olurum diye boşunamı övünürmüşüm.
evet adetim benim beklediğim sizinde söylediğiniz günde oldu şimdi benim için ilişkiye girilmesi gereken zamanı hesaplayabilir misiniz
25 Ocak 2009 saat 22 de
18 şubat 2009 saat 11 de
14 mart 2009 saat 06 da
06 nisan 2009 saat 11 de
30 nisan 2009 saat 11 civarı sanırım bugün işyerinde yoğun bir gündü ve ben hastalandığımı farkedemedim maalesef bir şeyi çok isteyince olmaz zaten
erkek için bakabilir misiniz şimdiden teşekkürler
adetin düzensiz evet.15 nisandaymış. geçmiş yani.
adetin de 30 u olur bence ama geçen ay gibi 23 gün sürerse 29 u olur. düzensiz olduğu için net bişey diyemem.
evet şimdi düzenli diyebiliri
8 mayısı 9 mayısa bağlayan gece 03.00 te olsun.
teravet hanım ben soyledıgınız gun ve saatı uyguladım 3 aydır hamıle kalamıyodum sonucu sıze muhakkak bıldırecem verdıgınız tarıhden sonra cınsel ılıskı onerıyomusunuz onu ogrenmek ıstemıstım cok tesekkur ederım saat 7 30 du
30 u sabahı ile 2 si akşamı arası çok uygun
teravet ciğim süpersin..sen 30 sabah yap demiştinya ..ben sabah değilde öğlen bebiş çalışması yaptımmsonra ilişki sırasında epey bi kan geldi..anaaa acayip korktumkafamçokkarıştı..bugün dr ye gittim ..dr dediki ovulasyon kanaması..yumurtan çatlamış..keşke ilişkiye devam etseydinizz..hamiş kalma ihtimalin çok yüksek dedii..bu ay çatlatma gününü geçirdimm..ama yeni adet olduğumda yine tarih ve saat versem bilgilendirirmisin..bence senin bu program harika çalışıyoo..seni çokkkkk öpüyorummm:lepi:
slm teravet,son adet günlerim 15 subat,15mart ve12 nisan saatlerini bilmiyorum ama ne yazikki bakarsan sevinirim simdikten tskler.
teravet ciğim süpersin..sen 30 sabah yap demiştinya ..ben sabah değilde öğlen bebiş çalışması yaptımmsonra ilişki sırasında epey bi kan geldi..anaaa acayip korktumkafamçokkarıştı..bugün dr ye gittim ..dr dediki ovulasyon kanaması..yumurtan çatlamış..keşke ilişkiye devam etseydinizz..hamiş kalma ihtimalin çok yüksek dedii..bu ay çatlatma gününü geçirdimm..ama yeni adet olduğumda yine tarih ve saat versem bilgilendirirmisin..bence senin bu program harika çalışıyoo..seni çokkkkk öpüyorummm:lepi:
cnm benim için tekrar bakarmısın
cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum ama tabi gönlümden en cok kız geçiyo
07.03.2009 23,00
04.04.2009 10,50
30.04.2009 13,00 civarıı
teşekür ediyorum
9 mayıs sabah 05.00 gibi olsun.
cnm sadece 1 gün mü ne zaman adet olucam önceden onlarıda yazardın teşekürler..
selam teravet.seni gelişmelerden haberdar etmek istedim.ovulasyon testinde 15. gün koyu çıktı.,16.gün en koyuydu,17.gün 15. gün ile hemen hemen aynıydı.15-16-17. günlerde ilişki oldu.sence bu ay şansım var mı.bir de bu ayki çizgiler çok netti.geçen aylarda bu kadar net degildi.galiba bu ay adetim gecikecek.ayın kaçı gibi olurum sence.teşekkürler.öpüyorum canım.
zaman uygun olmuş. bu zamanda yumurta akına benzeyen şaffaf bir akıntı var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?