Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
iyi akşamlar teravet hanım ..sizden tekrar bir ricam var.biliyosunuz benim için erkek yada kız farketmez sadece tahminen hangi günler ilşikiye girmemiz gerek.ben bu gün adet oldum yani;23.04.09 saat 16:00 gibii..BENıM ADETLERıM HEP 26.GÜNDE MUTLAKA OLUYO..GENE BEN ADETıMıN 8 GÜNÜNDE SABAH 8 GıBı Mı GıRMELıYıM.YARDIMCI OLURSANIZ MıNETAR KALIRIM..çok teşekürederim şimdideen..sağlıcakla kalın..

hamilelik şansınızı arttırmak için 1 i gecesi 4 ü sabahı 6 sı 8 i ilişki olsun.

4 ü sabah mutlaka olsun. 4 ü yumurtlama gününüz.

bu ne saçma şey ya.... zaten adetten sonraki 12. ve 14. günler herkesin yumurtlama zamanıdır. kız mı erkek mi olacağını nasıl tahmin ediyorsun bir de insanlara saat veriyorsun ilginç doğrusu....

bu ne saçma şey ya.... zaten adetten sonraki 12. ve 14. günler herkesin yumurtlama zamanıdır. kız mı erkek mi olacağını nasıl tahmin ediyorsun bir de insanlara saat veriyorsun ilginç doğrusu....

Bu topici insanlarla polemiğe girmek için değil faydalı olabilmek için açtım. Lütfen yer işgal etmeyin.

(ayrıca bütün kadınlar için geçerli bir yumurtlama günü söz konusu olamaz.)

bu bilgiler yanlış dahi olsaa, sizin böyle bir şey yazmanıza hak tanımaz..herkezin inancına saygı duymanız gerek ,rahatsız olduysanız lütfen bu topiğe birdaha girmeyin..

hamilelik şansınızı arttırmak için 1 i gecesi 4 ü sabahı 6 sı 8 i ilişki olsun.

4 ü sabah mutlaka olsun. 4 ü yumurtlama gününüz.

Çok teşekür ederim sizee,sağolun vakit ayırıp yazdığınız için..a.s.sağlıcakla kalın ..sevgiler..:enbuyukkk:

Bence de rahatsız olan topiğe girmez okumaz

Rahatsız olunacak bişeyde göremiyorum ben aynı zamanda,

selam bizim kislarnaniknanik
nasilsiniz burdada buldum sizleridelikafadulden
beni taniyabildinizmi
teravetcim bernurcum ezelcem Şeniz

slm teravet benım tam degıl ama saatlerı 20 nısan saat 11 30da 25 mart 13 00 27subat bılmıyorum ama oda oglen saatlerıydı erkek cocuk ıcın bakar mısın

travet iyi akşamlar yine ben
adet tarihlerimi veriyorum erkek bebek için bakabilirmisin. Birde arkadaşlarım adetlerimin düzensiz olduğu konusunda ısrarcı hamile kalma şansın az senin diyorlar oysa kızıma ilk ay hamile kalmıştım. birde bu ay ayın kaçında adet göreceğim 30 nisan mı 1 mayıs mı çıkıyor senin programının hesaplamasında ona da bakabilirmisin bu ay korunmuştum ilaç kullandığım için o yüzden adet göreceğim

11 Kasım 2008
3 Aralık 2008
31 Aralık 2008
25 Ocak 2009 saat 22 de
16 şubat 2009 saat 11 de
14 mart 2009 saat 06 da
06 nisan 2009 saat 11 de

şimdiden teşekkür ederim adet gördükten sonra yazsam daha iyiydi belki ama arkadaşlarımın düzensiz demesi kafamı karıştrdığı için biraz da bunu öğrenmek istedim sizden
tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…