Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

adetin düzensiz evet.15 nisandaymış. geçmiş yani.

adetin de 30 u olur bence ama geçen ay gibi 23 gün sürerse 29 u olur. düzensiz olduğu için net bişey diyemem.

teravetcim hergün ovulasyon testi yapıyorum henüz bişey yok.bu sefer verdigin tarihlerde test pozitif olmadı.ben yinede cumartesi gecesi ilişkiye girdim.acaba bu ovulasyon testleri yeterince güvenilirmi.bu arada o malum akıntı yaklaşık iki saat önce çok yogun bir şekilde oldu.hemen bir test daha yaptım yine negatif.yorumun nedir.

yaaaaa bende tarih istiyorumm..adet günlerim 9 şubat.10:00...14 mart..20:30...14nisan..18:00...saatleri bile not almıştım..işe yarayacak herhaldee..:CüvCüv:.

bide kız erkek farketmez...hamiş kalmak için hangi saatler daha uygun olur onu merak ettimm..şimdiden teşekkürlerr

ovulasyon testleri lh hormonunun ölçümüne dayanır. testlerde sorun yoksa yumurtlama zamanı mutlaka gösterir. sen testi yapmayı devam et. adet siklusun 25-26 idi ama bu ay sanırım uzayacak.dün ilişki olsaaydı iyi olurdu. Bugünlerde mümkünse 2 günde bir ilişki olsun.kaç aydır deniyosun hamileliği

agustostan beri deniyoruz .yani yaklaşık 9 aydır.düşükten önce de 9 -10 ay beklemiştik.bugün doktora gittim.ultrasonla baktı.bu ayın talihlisi hazır dedi(yani yumurta) sag taraftanmış.bugün yarın yumurtlarsın dedi.bugün daha test yapmadım.az sonra yapıcam.

demekki bu ay 29 gün falan sürecek. bu ay ilaç alımı stres yorgunlukvs olmuştur muhtemelen.dediğim gibi 2 günde bir olmalı ilişki.

teravat sana bı sorum olacak 1 mayıs 9 30 da tarıh vermıstın o bu gece olsa herhangı bı sorun olurmu o tarıh bıraz zor olacak da oyaladıgım ıcın kusurabakma

teravat sana bı sorum olacak 1 mayıs 9 30 da tarıh vermıstın o bu gece olsa herhangı bı sorun olurmu o tarıh bıraz zor olacak da oyaladıgım ıcın kusurabakma

sabah erken saatte sorun olmaz diyosan 05.30- 06.00 gibi olsun. daha erkene gittikçe risk artar. en erken 05.30 en geç 09.30 olmalı.bu saattler arası olursa %90 üzerinde erkek olur. adetlerin düzenli çünkü.

Son düzenleme:
adetin düzensiz evet.15 nisandaymış. geçmiş yani.

adetin de 30 u olur bence ama geçen ay gibi 23 gün sürerse 29 u olur. düzensiz olduğu için net bişey diyemem.

merhaba bir önceki mesajımı hatalı yazmışım siz cevap verince farkettim 16 şubat yazmışım fakat 18 şubat olacaktı bu düzeltmeyi yaptıktan sonra hala adetlerim düzensiz mi sizce. yıllarca hep düzenli adet olurum diye boşunamı övünürmüşüm.
evet adetim benim beklediğim sizinde söylediğiniz günde oldu şimdi benim için ilişkiye girilmesi gereken zamanı hesaplayabilir misiniz

25 Ocak 2009 saat 22 de
18 şubat 2009 saat 11 de
14 mart 2009 saat 06 da
06 nisan 2009 saat 11 de
30 nisan 2009 saat 11 civarı sanırım bugün işyerinde yoğun bir gündü ve ben hastalandığımı farkedemedim maalesef bir şeyi çok isteyince olmaz zaten

erkek için bakabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…