travet iyi akşamlar yine ben
adet tarihlerimi veriyorum erkek bebek için bakabilirmisin. Birde arkadaşlarım adetlerimin düzensiz olduğu konusunda ısrarcı hamile kalma şansın az senin diyorlar oysa kızıma ilk ay hamile kalmıştım. birde bu ay ayın kaçında adet göreceğim 30 nisan mı 1 mayıs mı çıkıyor senin programının hesaplamasında ona da bakabilirmisin bu ay korunmuştum ilaç kullandığım için o yüzden adet göreceğim
11 Kasım 2008
3 Aralık 2008
31 Aralık 2008
25 Ocak 2009 saat 22 de
16 şubat 2009 saat 11 de
14 mart 2009 saat 06 da
06 nisan 2009 saat 11 de
şimdiden teşekkür ederim adet gördükten sonra yazsam daha iyiydi belki ama arkadaşlarımın düzensiz demesi kafamı karıştrdığı için biraz da bunu öğrenmek istedim sizden
tekrar teşekkürler
selam bizim kislarnaniknanik
nasilsiniz burdada buldum sizleridelikafadulden
beni taniyabildinizmi
teravetcim bernurcum ezelcem Şeniz
ben seni tanıdımda sen beni tanıyabildinmi..................:1ninca:
sen şeker melisa mın annesi değilmisin????????a.s.a.s.
tanıdın mı????:dance:
ben tanıdım galiba
sen e...n değilmisin?
hani şu avatarında sperm olan delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:a.s.
teravetcim hergün ovulasyon testi yapıyorum henüz bişey yok.bu sefer verdigin tarihlerde test pozitif olmadı.ben yinede cumartesi gecesi ilişkiye girdim.acaba bu ovulasyon testleri yeterince güvenilirmi.bu arada o malum akıntı yaklaşık iki saat önce çok yogun bir şekilde oldu.hemen bir test daha yaptım yine negatif.yorumun nedir.
bide kız erkek farketmez...hamiş kalmak için hangi saatler daha uygun olur onu merak ettimm..şimdiden teşekkürlerr
30 u sabahı ile 2 si akşamı arası çok uygun
ovulasyon testleri lh hormonunun ölçümüne dayanır. testlerde sorun yoksa yumurtlama zamanı mutlaka gösterir. sen testi yapmayı devam et. adet siklusun 25-26 idi ama bu ay sanırım uzayacak.dün ilişki olsaaydı iyi olurdu. Bugünlerde mümkünse 2 günde bir ilişki olsun.kaç aydır deniyosun hamileliği
agustostan beri deniyoruz .yani yaklaşık 9 aydır.düşükten önce de 9 -10 ay beklemiştik.bugün doktora gittim.ultrasonla baktı.bu ayın talihlisi hazır dedi(yani yumurta) sag taraftanmış.bugün yarın yumurtlarsın dedi.bugün daha test yapmadım.az sonra yapıcam.
demekki bu ay 29 gün falan sürecek. bu ay ilaç alımı stres yorgunlukvs olmuştur muhtemelen.dediğim gibi 2 günde bir olmalı ilişki.
tamam canım.peki bugünde testte çıkmazsa yarını bekleyelimmi.bugün ilişki olsunmu.
teravat sana bı sorum olacak 1 mayıs 9 30 da tarıh vermıstın o bu gece olsa herhangı bı sorun olurmu o tarıh bıraz zor olacak da oyaladıgım ıcın kusurabakma
adetin düzensiz evet.15 nisandaymış. geçmiş yani.
adetin de 30 u olur bence ama geçen ay gibi 23 gün sürerse 29 u olur. düzensiz olduğu için net bişey diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?