teroş bana da bak olurmu 20 kasım 10.00 --- 20 aralık 10.00 22----22 ocak 11.00 erkek ıstıyom
çatlatma iğnesinden sonra zaten gün almana gerek kalmaz ki iğneden 36 saat sonra ilişki olmalı. kemal bayındırla mı görüştün ne dedi tam olarak açıklayabilir misin?
ben gecen sene gorustum ama erkek bebek icin soylemmeistim sadece cocuk icin demistim tim klomen kullan adetin 12ci gunu igne vurdur ve 36 saat sonra iliski dedi aslinda benim problemmmim yok bir kizim var acikcasi erkek istiyorum sprahilimi cikarcam yarin siprahilden dolayi adetlerim duzensiz , yani sence igneden sonra iliski olursa bebebgim erkekmi olur lutfen yardim et burada yok oyle sey antepede gidemiyorum bu senneler ya burda yada ozel messaj yaz lurfen
Merhaba, birsey merak ettim, ben de erkek bebek icin calisiyorum :) Dr klomen i ve catlatma ignsini, hicbir problemin olmadigi halde mi tavsiye etti. Yani yumurtlama problemi olmayanlar da klomen ve igne vurulabilir mi? Bu cinsiyeti belirleme de kolaylik saglayabilir mi?
Son bilgilere gore de, x ve y kromozomlarini tasiyan spermlerin hizlari arasinda, cinsiyeti etkilyecek bir hiz farki olmadigini bulmuslar ve yasam sureleri arasinda da fark yokmus. Butun olay ph degeriyle ilgiliymis. Diyet, karbonatli suyla dus vs.. Simdi butun o yumurtlamadan sonra iliski planlari suya mi dusmus oluyor.
ben gecen sene gorustum ama erkek bebek icin soylemmeistim sadece cocuk icin demistim tim klomen kullan adetin 12ci gunu igne vurdur ve 36 saat sonra iliski dedi aslinda benim problemmmim yok bir kizim var acikcasi erkek istiyorum sprahilimi cikarcam yarin siprahilden dolayi adetlerim duzensiz , yani sence igneden sonra iliski olursa bebebgim erkekmi olur lutfen yardim et burada yok oyle sey antepede gidemiyorum bu senneler ya burda yada ozel messaj yaz lurfen
Kemal bayındır kım bende gıdem
dilemcigim, benim 2 kizim var(allah im bagislasin) 3. yu planliyoruz bu aralar :) Demek catlatma ignesinden sonra erkek ihtimali yukseliyor. Ilginc.
Teravet, benim bu ay adetim gecikti. 26 da bir olurdu hep ama bu ay 28 oldu. Gun verip veremeyeceginden emin degilim ama yine de yazayim.
3 subat saat 07.00
6 ocak saat 06.00
11 aralik saat. 09.00
Gecen ay deneyememistik, zaten saatleri telefonuma kaydediyorum buraya aktarirken sirayi karistirmisim. Yani gecen ay olmamasinin bir hikmeti varmis :)1 ya da 2 saat farkediyor ama olsun, simdi farkettim.
Bir de bu ay adetim geciktigi icin O gununu ovulasyon testiyle belirlemeye calisacagim. 11. gunden sonra sabah aksam test yapacagim. Normalde 12. gun cikmasi lazim ama gecen ay 14 olmus. Bakalim bu ay nasil olacak. Pozitif cikinca 36 saat sonrasini mi tavsiye ediyorsun calisma icin. ?
Bu ay geciktigi zaman cok dertlenmistim, bir hastalik mi var da gelmedi, ya da hamilemiyim vs. Ama simdi daha iyi oldu, cunku esim normal adet dongume gore tam yumurtlama gunlerinde 3 gun sehir disinda olacakti. Nisan a kadar da bu hep boyle denk geliyordu. Simdi bu ay deneyebiliriz. Hayirlisi bakalim
merhaba teravet benim kine de bakarsan bu ay bebek düşünüyorum erkek bebek içinde bakarsan sevinirim şimdiden tşk ederim
04/12/2009 saat sabah 06:20
03/01/2010 saat öğle 15:00
03/02/2010 saat 22:00
stresten uzamıştır bence. 15 şubatı 16 şubata bağlayan gece saat 24.00 iyi bi zaman. ama ben 28 güne göre hesapladım 26 ya geri dönerse 13 şubat 23.30 iyi. artık ovulasyon testiyle netleştirirsin.
Cok sagol. Stres yapacak bir olayimiz olmadi. Her zamanki seyler. Ama bebek planlamaya basladik ya, belki o yuzden etkilenmis olabilir.
11. gunden itibaren sabah aksam test yapacagim. Test pozitif ciktiktan kac saat sonra calisma yapalim sence. 36 saat mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?