Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

feyza verdiğin ilk dönem 30 gün son dönem 24 gün. baya düzensiz, yumurtlama gününü sadece hesapla bulmak mümkün değil.

evet canim ilk ay bir ay 4 gün gecikti ikincisinde de 25 günde geldi
yumurtama bakti ve doktor 5 günden yumurtan catliycak dedi.ve bende yumurta catladigina dair kan geliyordu
o sekilde iliski oldu.hayirlisi artik canim.rabbim saglikli sihhatli versin insallah cümlemizede

Merhaba teravet öncelikle yardımların için sana teşekkür ederim.Bende Allah'ın izni ile kız bebek istiyorum.Şu andaki hesaplarıma göre 29 günde bir adet oluyorum.İleriki aylarda düşündüğüm için şimdiden soğan kürü başlamam gerekirmi?Bilgilerinizi bekliyorum.Ona göre adet günlerimi not edeceğim teşekkürler.

hamilelik düşündüğünüz ay son 2 dönemin 28 altı olması lazım.soğan kürü bazılarında işe yarıyor bazı bayanlarda yaramıyor.şimdiden başlamanız iyi olur tabi.

çok sağol Teravet ciğim denemekten zarar gelmez herhalde ozamanda yine sizinle görüşmek mümkün olur herhalde

Bilimsel olarak açıklanan bilgilerden yola çıkılarak yapılan bişey.
Yumurtlama zamanının kız/erkek bebek olmasındaki etkisini hemen herkes biliyor
Saçma olan nedir ben onu anlamadım

Herhangi bir diretme ve zorlama yok
ısteyen uygular istemeyen de uygulamaz

24 kasım...11.00
19 aralık....05.30
12 ocak....14.00
5 şubat 10.00 da koyu renk akıntı,sonra 7 şubata kadar bişey yok,7 şubat saat 09.20 de tam olarak adetim başladı...bunların hangisini adet başlangıcı sayayım teravetcim?yumurtlama gününü anlamak için soruyorum,cevap verirsen sevinirim...
bu ay da hamile kalamadım cnm,kısmet bidahaki aydadır inşallah hayırlısıyla,kız bebek için tekrar bakarmısın cnm?

11 şubat 20.00 olsun.

ya tutma yüzdesi yüksek miii, ben de ileride oğlum olsun istiyorum daa teravet inşallah ben 2. sini doğurana kadar burada olmaya yardımcı olmaya devam edersin.

teravetcim benim adet başlangıcım 5 şubat mı 7 şubat mı oluyo canım peki?

5 şubat.

aslında yumurtlamaya çok da uzak değil geçen ayki ilişki. kaç aydır deniyosun?doktora göründün mü hiç?

canım sen bana ilk 1 aralık diye gün vermiştin...
o ay senin dediğin gibi denedim...
geçen ay da senin dediğin tarite de yaptım,ama sonrasında da yaptım....
eylül sonu doktora gitmiştim gebelik düşünüyorum diye kansızlığım olduğunu bildiğim için bikaç ay kan ilacı içiyim de öyle başlıyım denemeye dedim...kadın doğumcu herşey normal demişti canım....

benim dediğim zamandan sonra ilişki olursa oğlun olabilir. kız için dedğim saatten sonra 5-6 gün ilişki yasak olmalı.

ne saçma bir yöntem ya. bu yönteme göre tüp bebeklerin ve aşılama ile olan gebeliklerin hep erkek bebek olması gerekir. lmaz: lmaz:

benim dediğim zamandan sonra ilişki olursa oğlun olabilir. kız için dedğim saatten sonra 5-6 gün ilişki yasak olmalı.

canım sen bugüne gün vermiştin ya
daha adetim bitmedi benim...
adetin hemen sonrasında olsa bile tutarmı ki?

slm teravetcim
daha önce sana yazmistim bu ayki adet günümüde yaziyim sen ona göre bakarsan sevinirim.erkek bebek icin
16.12.2009 17:00 civari
13.01.2010 13:00
08.02.2010 11:00 - 12:00 gibi adet oldum
erkek bebek icin bakarsan sevinirim tesekkürler

travet canım banada bakarmısın hem kız hem erkek için teşekkürler
9 şubat 11.00
8 ocak 11.00
10 aralık 11.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…