28 gün altı olmalı
28 günden fazla hep benim bana bişey yokmu yani şimdi üzüldümm :çok üzgünüm:
tek ilişki olsaydı tahminde bulunabilirdim ama 2 ilişki var. 24 ü yumurtlaman olmuştur.
teravet sen gecen ay bana gun vermistin yaa senin verdigin gunde tikkk olmadi bende zaten deneme kontrol icin almistim gunleriii
ama durdum tammm 14.gun siddetli kasik agrisi iki gun onceki gunde oldu ve akintiiiiiiii
birde baktimki bu ay reglim 28 gun surduu
merhaba teravet benim tarihlerim 30 günde bir olduğu için yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmayı düşünüyorum.erkek bebek için gün verirsen sevinirim.
17 aralık sabah 10 civarı
16 ocak akşam 22.00
12 şubat akşam 16.00
21 ocak a göre hesaplayabilirmisin
Uzun süredir bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Şu sıralar tamamlanan bu yazılım, anne adayının adet bilgilerini analiz ederek cinsiyet seçimini mümkün kılmaktadır. Bu konuya merakım tıp dünyasında cinsiyet ile adet gün ve saatlerinin ilişkisini araştırmamla başladı. Bulguları ve bilimsel bilgileri yazılıma dönüştürdüm. Tamamen bilimsel olan bu yöntemin kesinlikle çin takvimi ile ve astroloji ile alakası yoktur...
daha önce soran olduysa ve cevapladıysanız şimdiden özür dilerim.ben birşey sormak istiyorum. hepimiz biliyoruz ki bebeğin cinsiyeti erkeğe bağlıdır. erkekteki Y kromozomuna. bu durumda bebeğin cinsiyetinde kadının adet döngüsünün nasıl bir yardımı olabiliyor? açıklarsanız sevinirim.
teravetcim ben bugün 12.günüm yum 16 mm .
tahminen 3 güne çatlar dedi dr.perş iğne için gitcem ama kafama takılan bişi var.senin 28 gün üstü tutmuyo dediğinle bi ilgisi olabilirmi.yum tahminen 16.yada 17.gün çatlamış olcak.buda bi sonraki adetin 17+14 yani bi sonraki regl gününü 31 e çıkarıyor...
yani erken olgunlaşan yumnın cinsiyetle bi ilgisi olabiirmi.çatlama olayından farklı olarak....
ya bu ay yapsammı teravetcim bana akıl ver..
bu ayın ne dezavantajı var ki? çatlatma iğnesi vurulduğunda en az 19 mm olsun. ayrıca birden fazla yumurta varsa son yumurta için iğneyi ayarla. arkadan gelen yumurta döllenirse kız olma ihtimali yükselir çünkü.
yok teravetcim.doğal yoldan olduğu için dr tek yum var dedi.sağ overde adetin 12.gün saabahtı zaten 16 mm..perşembe yine bakıcak..ya aslında cinsiyetle ilgili olup olmadığı kafama takılmasının sebebi,iki arkadaş var başka bi forumdan tanırsın.onlar gerçi klmen kullandı.onların adetin 12.günü yaklaşık 18 19 mmdi hatta birininki 20 mmdi.yani çabuk olgunlaşmış oluyo.bende acaba bunun cinsiyetle bi ilgisi olabilirmi diye düşündüm....
teravetcim bu yönteme göre yumurtlama günü öncesi de sonrası da sık ilişki olsa,cinsiyet ne olur?yüzde %50-%50 mi ihtimal yoksa sık ilişki olduğu için kız olma olasılığı daha mı fazla?
erkek bebek için en az 3 gün cinsel perhiz deniyo sonuçta....
bunu açıklarsan sevinirim canım...
sık ilişki veya seyrek ilişkinin cinsiyete hiçbir etkisi yok. erkek bebek için cinsel perhizin sebebi ileri atışın kuvvetli olması yumurtaya ulaşımın daha kolay olması. bir kadın hem yumurtlama öncesi hem de yumurtlama zamanı ilişki yaşarsa %50 şans olur. ama benim gözlemim rastgele zamanlarda ilişkiyle hamile kalan bayanlar hep aynı cinsiyette bebekleri oluyor. 2-3 kızı veya 2-3 oğlu olanların, hem kızı hem oğlu olanlara kadınlara oranla sayıca daha fazla olduğunu herkes görebilir. bence bunun sebebi bazı erkeklerde x'lerin bazı erkeklerde de y'lerin baskın olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?