Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teravet sen gecen ay bana gun vermistin yaa senin verdigin gunde tikkk olmadi bende zaten deneme kontrol icin almistim gunleriii
ama durdum tammm 14.gun siddetli kasik agrisi iki gun onceki gunde oldu ve akintiiiiiiii
birde baktimki bu ay reglim 28 gun surduu

merhaba teravet benim tarihlerim 30 günde bir olduğu için yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmayı düşünüyorum.erkek bebek için gün verirsen sevinirim.
17 aralık sabah 10 civarı
16 ocak akşam 22.00
12 şubat akşam 16.00

hangi gün saat kaçta adet oldun

daha önce soran olduysa ve cevapladıysanız şimdiden özür dilerim.ben birşey sormak istiyorum. hepimiz biliyoruz ki bebeğin cinsiyeti erkeğe bağlıdır. erkekteki Y kromozomuna. bu durumda bebeğin cinsiyetinde kadının adet döngüsünün nasıl bir yardımı olabiliyor? açıklarsanız sevinirim.

kadının adet döngüsü, uzunluğuna göre ovulasyonu tespit etmek için kullanılıyor. fakat adet uzunluğunun 28 günün altında olması gerekiyor.

teravetcim ben bugün 12.günüm yum 16 mm .
tahminen 3 güne çatlar dedi dr.perş iğne için gitcem ama kafama takılan bişi var.senin 28 gün üstü tutmuyo dediğinle bi ilgisi olabilirmi.yum tahminen 16.yada 17.gün çatlamış olcak.buda bi sonraki adetin 17+14 yani bi sonraki regl gününü 31 e çıkarıyor...
yani erken olgunlaşan yumnın cinsiyetle bi ilgisi olabiirmi.çatlama olayından farklı olarak....

yo çatlatma iğnesi ile yumurta iğneden 36 saat sonra çatlar zaten.büyük ihtimal de erkek olur.

teravetcim bu yönteme göre yumurtlama günü öncesi de sonrası da sık ilişki olsa,cinsiyet ne olur?yüzde %50-%50 mi ihtimal yoksa sık ilişki olduğu için kız olma olasılığı daha mı fazla?
erkek bebek için en az 3 gün cinsel perhiz deniyo sonuçta....
bunu açıklarsan sevinirim canım...

yok teravetcim.doğal yoldan olduğu için dr tek yum var dedi.sağ overde adetin 12.gün saabahtı zaten 16 mm..perşembe yine bakıcak..ya aslında cinsiyetle ilgili olup olmadığı kafama takılmasının sebebi,iki arkadaş var başka bi forumdan tanırsın.onlar gerçi klmen kullandı.onların adetin 12.günü yaklaşık 18 19 mmdi hatta birininki 20 mmdi.yani çabuk olgunlaşmış oluyo.bende acaba bunun cinsiyetle bi ilgisi olabilirmi diye düşündüm....

klomen bir hormon hapı. yumurta gelişimini hızlandırıyor ve yumurta çoğaltıyor. cinsiyetle alaksı yok yani. sen çatlatma iğnesini yumurta 19 mm olmuşsa vurdur saatini yaz. 36 saat sonra ilişki olsun.. inş Allah gönlündekini verir.

sık ilişki veya seyrek ilişkinin cinsiyete hiçbir etkisi yok. erkek bebek için cinsel perhizin sebebi ileri atışın kuvvetli olması yumurtaya ulaşımın daha kolay olması. bir kadın hem yumurtlama öncesi hem de yumurtlama zamanı ilişki yaşarsa %50 şans olur. ama benim gözlemim rastgele zamanlarda ilişkiyle hamile kalan bayanlar hep aynı cinsiyette bebekleri oluyor. 2-3 kızı veya 2-3 oğlu olanların, hem kızı hem oğlu olanlara kadınlara oranla sayıca daha fazla olduğunu herkes görebilir. bence bunun sebebi bazı erkeklerde x'lerin bazı erkeklerde de y'lerin baskın olması.

teravetcim çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun senden.
her soruma cevap veriyosun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…