doktora git.
idrarımı yaparken yanma var de.
ultrasonda bakacaktır ilaçları kullan sonra siklusun düşecektir.
arkadaşlar selamlar,
teravetcim merhabalar ben bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim. erkek bebek için senden gün istemiştim. veeee....... bebeğimiz erkek......sağlıkla sıhhatle olur inşaallah. amniyosentez yaptırtım onun sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla onu da alalım rahatlayacağım...
Sana çooooooooook teşekkür ederim. Senin yöntemini denedik ve tuttu....darısı isteyen diğer arkadaşlara olsun diliyorum.....Allah senin de gönlüne göre versin...Sevgiler.....
ben 25 günde adet oluyorum ne zaman yumurtlama günümdür cevap verir seniz sevinirim gerçekten bilel biri
doktorum ileri yaş olduğun için yapmamız gerekiyor dedi. benim yaşım 35. o nedenle bakılması gerekiyormuş.
ben 25 günde adet oluyorum ne zaman yumurtlama günümdür cevap verir seniz sevinirim gerçekten bilel biri
teravet bende bu aydan ıtıbaren not tutucam
yalnız ben troıd hastasıyım hıpotroıd nodulum var bunlara ragmen tutayım mı
3 kızım varda zemuszemus
Teravetcimm merhabaa canımm benn karabiber yadann eda diyimm canımm nasılsınn Bir arkadaşın daha tutmuşş çokk sevindimm kendimee çokk kızıyorumm vallahaa seninn konunuu ne zmaandırr bildiğimm haldee saatlerii tutmayıı hep unuttumm ve ozamann ne güzell 26 günde oluyordumm şimdii bu 5 gün geciktii adetimmm
31 günde oldumm yanii düzenii bozulmuşş oluyoo değilmii canımm
Sana yazayım bak bakalımmm düzenlimiii yoksa düzensimii canımm
3mart
5 ocak
11 aralık canımmm
5 ocak ve 11 aralığı öğleden sonra 4 gibii hatırlıyorummmm
Benimm bu ay 14 ncü ve 15 nci gün denemem olduu saat 11 civarıı eğer sence hamiysemm seninn yönteme göree neyde hamile kalmışş oluyorumm canımm
tarihleride vereyim16 ve 17 martta korunmasız birliktelik olduu
3 şubat yerine 3 mart yazmışsın sanırım. 25 gün ve 29 gün sürmüş. baya düzensiz bi tahminde bulunamayacağım.bundan sonrakileri saaleriyle yaz uygun mu bakarız. senin 2 kızın var. bu bebek için yumurtlama günü tek ilişki yap. çatlatma iğnesi de deneyebilirsin.
teravetcimm bazı yerlerdee okudumm yumurtlamaa günüü yaptımmm kız olduu diyorlarr yaa amaa takip ettim sordumm hatta 12ncii günn yapanlarınn kızıı oluyuoo
nedenn erkekk olmadıı diyorlarr meselaa
onlarr akıntıyaa ve sancıyaa göre denemişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?