Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
3 ay önce taş düşürmüştüm .bunun etkisi olabilir mi?ama genelde 29-30gün arası oluyorum.idrarımda yanmayı o zaman çok yaşamıştım ,şimdi yanma yok ama demekki birşeyler tetikliyor .

arkadaşlar selamlar,
teravetcim merhabalar ben bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim. erkek bebek için senden gün istemiştim. veeee....... bebeğimiz erkek......sağlıkla sıhhatle olur inşaallah. amniyosentez yaptırtım onun sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla onu da alalım rahatlayacağım...
Sana çooooooooook teşekkür ederim. Senin yöntemini denedik ve tuttu....darısı isteyen diğer arkadaşlara olsun diliyorum.....Allah senin de gönlüne göre versin...Sevgiler.....

Allah sağlıkla kurtarsın. senin adına çok sevindim.
Amniyosentez neden yaptırıyorsun?

ben 25 günde adet oluyorum ne zaman yumurtlama günümdür cevap verir seniz sevinirim gerçekten bilel biri

Normal sartlarda luteal faz(yumurtlamadan adete kadar olan donem) 14 gundur. Bu da senin yumurtlama gunun 11. gun demek.
Ebay de cok uygun fiyata yumurtlama takip testleri var. 30 tanesi 1 dolar yaninda da 10 tane hamilelik testi veriyorlar. Ben hic almadim ama ebay den bir search et istersen. Ovulation test strips diye ararsan hemen cikiyor.

doktorum ileri yaş olduğun için yapmamız gerekiyor dedi. benim yaşım 35. o nedenle bakılması gerekiyormuş.

amniyosentez zahmetli bir işlemdir ve bu işlemde az da olsa bebeği kaybetme riski de var
sadece yaşın 35 diye bu işlemin yapılması bana mantıklı gelmedi. yerinde olsam farklı bir doktora da danışırdım.

doktorum zaten 2 li taraman yaşına bağlı olarak riskli çıkacaktır endişelenme demişti. Dediği gibi de oldu, 2 li taramam riskli çıktı. Zaten amniyosentezi yapalı 15 gün oldu 5 gün önce de kontrole gittim çok şükür amniyosenteze bağlı bir problem yok.ama sonucu henüz almadık. bekliyoruz. Bu arada artık bebeğimin hareketlerini de hissetmeye başladım. çok güzel bir duygu.....

Teravetcimm merhabaa canımm benn karabiber yadann eda diyimm canımm nasılsınn Bir arkadaşın daha tutmuşş çokk sevindimm kendimee çokk kızıyorumm vallahaa seninn konunuu ne zmaandırr bildiğimm haldee saatlerii tutmayıı hep unuttumm ve ozamann ne güzell 26 günde oluyordumm şimdii bu 5 gün geciktii adetimmm
31 günde oldumm yanii düzenii bozulmuşş oluyoo değilmii canımm
Sana yazayım bak bakalımmm düzenlimiii yoksa düzensimii canımm

3mart
5 ocak
11 aralık canımmm

5 ocak ve 11 aralığı öğleden sonra 4 gibii hatırlıyorummmm

Benimm bu ay 14 ncü ve 15 nci gün denemem olduu saat 11 civarıı eğer sence hamiysemm seninn yönteme göree neyde hamile kalmışş oluyorumm canımm

tarihleride vereyim16 ve 17 martta korunmasız birliktelik olduu

teravet bende bu aydan ıtıbaren not tutucam
yalnız ben troıd hastasıyım hıpotroıd nodulum var bunlara ragmen tutayım mı
3 kızım varda zemuszemus

3 şubat yerine 3 mart yazmışsın sanırım. 25 gün ve 29 gün sürmüş. baya düzensiz bi tahminde bulunamayacağım.bundan sonrakileri saaleriyle yaz uygun mu bakarız. senin 2 kızın var. bu bebek için yumurtlama günü tek ilişki yap. çatlatma iğnesi de deneyebilirsin.

evet canbımm yanlızz yazmışımmm 3 şubatt olacaktıı
çatlatma iğnesii içinn 4 doktor gezdimmm kimse takibe almadıı beniii yumurtaların güzel çalışıyoo dediiii

tamamm canımm eğer dediğimm günden hamile kalmadıysammm bundann sonraa tutacamm not

teravetcimm bazı yerlerdee okudumm yumurtlamaa günüü yaptımmm kız olduu diyorlarr yaa amaa takip ettim sordumm hatta 12ncii günn yapanlarınn kızıı oluyuoo
nedenn erkekk olmadıı diyorlarr meselaa
onlarr akıntıyaa ve sancıyaa göre denemişlerr

yumurtlama gününü ne şekilde belirlediklerine bakmak lazım. hala pk çok bayan ovulasyon testinin pozitif olduğu günü yumurtlma günü sanıyor mesela.

bir önceki günlerde de ilişki oluyor yumurtlama günü de yapıyorlar önceden kalan x ler dölleyebiliyor.

ya da 12. gün akşamı yumurtlama olmuşsa o günü sabahı ilişkiye giren bir bayan yumurtlma günü yaptım kız oldu diyebilir. oysa akşama kada arkadan gelen x ler yetişecektir.

bunlara benzer birçok ihtimal var.

ama istanbulda erkek bebek isteyen 151 kadındabir doktor yumurtlama gününü denemiş. 14 tanesi kız gerisi erkek doğurmuş. yani yumurtlama günü önemli. en azından ihtimal artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…