teravetcim merab.bugün dr yumurtan çatlamış dedi...şimdi bu gece olursa şansım varmı.birde bi ara kızlar yum çatladıktan 12 saat sonra rahmin asidik olduğunu ve buda kız bebek olmasını sağladığı gibi bişi bulmuşlardı.varmı böle bişi.tahminim dün gece 1-2 civarında çatladı benim yumoş.ama uykudaydık.sabahta dra gideceğim için olmadı.bu gece erkek bebek için geçmi kalmış olurum.lütfen ceavap yazarmısın.acil cevabını bekliyorummm.......
teravetcim merab.bugün dr yumurtan çatlamış dedi...şimdi bu gece olursa şansım varmı.birde bi ara kızlar yum çatladıktan 12 saat sonra rahmin asidik olduğunu ve buda kız bebek olmasını sağladığı gibi bişi bulmuşlardı.varmı böle bişi.tahminim dün gece 1-2 civarında çatladı benim yumoş.ama uykudaydık.sabahta dra gideceğim için olmadı.bu gece erkek bebek için geçmi kalmış olurum.lütfen ceavap yazarmısın.acil cevabını bekliyorummm.......
Yumurtlama olmuşsa bu gece gireceğin ilişki ile gebe kalamazsın. ama yine de deneyebilirsin şansını. adet olunca saatiyle yaz bakalım kaç gün sonra adet oluyosun.
ama teravetcim adetimin 11.günü şiddetli kask ağrısı ve akıntım olunca dedimki kesin yumurtladım.kaygan şeffaf yum akı kıvamlı akıntı gelmişti.ama ertesi gün dr 16 mm olmuş dedi.şimdiyse yum çatlamış ama akıntım yok...akıntı olayına takmamak lazım bence...
evet akıntıya göre yapmamak lazım. 20 mm olduktan sonra çatlama ihtimali var 24 mm olmasına gerek yok. adet olunca sen saatiyle yaz. öncekiler saatiyle var mı?
var teravetcim.son iki aydır şaşmıştı zaten..ama iki kistim varmış biri folikül kistiydi o gitmiş.bir tane daha var ikiside soldaydı..demekki soldan yum olduğu zaman gecikiyorummm
var teravetcim.son iki aydır şaşmıştı zaten..ama iki kistim varmış biri folikül kistiydi o gitmiş.bir tane daha var ikiside soldaydı..demekki soldan yum olduğu zaman gecikiyorummm
teravetcim kistim 47 mm olmuştu.folikül kisti olan yani.dr adetin 5.günü gel demişti.gittiğimde yoktu..diğeri ise folikül kisti değil.ilk gittiğim çik. kisti dedi.yaklaşık 27mm.sonra bir hafta sonra başka bi dr 17mmlik bi kist var ama çik kisti değil önemsiz dedi...ben çok bitkisel çay içiyorum.adetim düzenli olsun diye.onun etkisi olabilir..civanperçemi çobançantası ısırgan adaçayı papatya hayıt ve kuru meyve kabuklarında oluşan bi çay.şu an içmiyorum ama bu ay tam 13.günde ovulasyon oldu.sanırım çok faydalı.tavsiye ederim..............
yaa teravetcim çk uzundur takipçisiyim buranın adetlerimi saatleriyle berabet not alıyorum ama 31 gün sürüyor napıcaz yaww çok üzüldüm,ama benim kendimi bildim dileli adet tarihlerim bir öncekine göre 1-2 gün ileri atar bi sorundn kaynaklandığını sanmıyorum yapı gereği heralde,bütün umutlarım suya düştü ((
yaa teravetcim çk uzundur takipçisiyim buranın adetlerimi saatleriyle berabet not alıyorum ama 31 gün sürüyor napıcaz yaww çok üzüldüm,ama benim kendimi bildim dileli adet tarihlerim bir öncekine göre 1-2 gün ileri atar bi sorundn kaynaklandığını sanmıyorum yapı gereği heralde,bütün umutlarım suya düştü ((
sevgili Teravetcim ben bu ay soğan kürünü on beş gün kullandım bu ay yine aynı 30 günde adet oldum bunu daha aza indirmek için tekrar devam etmem gerekir mi? Yoksa bende bir doktora görünsem mi? ne dersin.Bana yardımcı olursan sevinirim.
sevgili Teravetcim ben bu ay soğan kürünü on beş gün kullandım bu ay yine aynı 30 günde adet oldum bunu daha aza indirmek için tekrar devam etmem gerekir mi? Yoksa bende bir doktora görünsem mi? ne dersin.Bana yardımcı olursan sevinirim.
evet doktora görün . idrarda yanma var dersen kontrol edecektir zaten. 28 üstü adette mutlaka bir sağlık sorunu vardır zaten. bunun için bir ilaç önerirdim ama doğru olmaz.