teravetcimm bazı yerlerdee okudumm yumurtlamaa günüü yaptımmm kız olduu diyorlarr yaa amaa takip ettim sordumm hatta 12ncii günn yapanlarınn kızıı oluyuoo
nedenn erkekk olmadıı diyorlarr meselaa
onlarr akıntıyaa ve sancıyaa göre denemişlerr
Zamanlama, cinsiyet belirleme faktorlerinden yalnizca bir tanesi. Helen diye bir arkadas var, o da catlatma ignesi yaptirdi ve 36 saat sonra iliski oldu sonuc cok guzel bir prenses. Yumurtasinin catladigindan da eminmis. Bunun gibi daha bircok ornek var. Benim kiz kardesim ilk kizini 4 yil sonra catlatma ignesini ilk denemede hamile kaldi. O da ayni sekilde denemis ve kiz. Ogluna ise adetten temizlendikten sonra Siklusun 7. gunu tek iliskiyle hamile kalmis. Nasil olsa hamilekalmam diye.. Ve boyle ornekler de var..
Tabii ki sadece PGD(tupbebek) yuzde yuz cinsiyet garantisi verebilir. Ama bu faktorler sansi arttirir.
Helenn canımm yumurta takibii yaptırdıı ama çatlatma iğnesi yaptırmadııı benim bildiğim kişiyse eğer,oo tespit edip bir kaç ilişkii denemiş hatta 3 defaaZamanlama, cinsiyet belirleme faktorlerinden yalnizca bir tanesi. Helen diye bir arkadas var, o da catlatma ignesi yaptirdi ve 36 saat sonra iliski oldu sonuc cok guzel bir prenses. Yumurtasinin catladigindan da eminmis. Bunun gibi daha bircok ornek var. Benim kiz kardesim ilk kizini 4 yil sonra catlatma ignesini ilk denemede hamile kaldi. O da ayni sekilde denemis ve kiz. Ogluna ise adetten temizlendikten sonra Siklusun 7. gunu tek iliskiyle hamile kalmis. Nasil olsa hamilekalmam diye.. Ve boyle ornekler de var..
Tabii ki sadece PGD(tupbebek) yuzde yuz cinsiyet garantisi verebilir. Ama bu faktorler sansi arttirir.
oooo bayagıı erkekk olan var yaniiyumurtlama gününü ne şekilde belirlediklerine bakmak lazım. hala pk çok bayan ovulasyon testinin pozitif olduğu günü yumurtlma günü sanıyor mesela.
bir önceki günlerde de ilişki oluyor yumurtlama günü de yapıyorlar önceden kalan x ler dölleyebiliyor.
ya da 12. gün akşamı yumurtlama olmuşsa o günü sabahı ilişkiye giren bir bayan yumurtlma günü yaptım kız oldu diyebilir. oysa akşama kada arkadan gelen x ler yetişecektir.
bunlara benzer birçok ihtimal var.
ama istanbulda erkek bebek isteyen 151 kadındabir doktor yumurtlama gününü denemiş. 14 tanesi kız gerisi erkek doğurmuş. yani yumurtlama günü önemli. en azından ihtimal artıyor
çatlatma iğnesinde doktorlar 36. saatte ilişki öneriyor. ama sonrasında 1 hafta boyunca ilişki öneriliyor. çünkü yumurta geç de çatlayabilir. özellikle yumurtlama sorunu olan bayanlarda geç çatlayabiliyor veya bazen de çatlamıyor. o bahsettiğin örneklerde yumurta geç çatlamıştır.
işte bak bende kızıı olann bayanaa sordumm oda öyle dedii 1 haftaa birlikte oldumm diyeee
berceste ve ilkim 3 defa yapmışlarrr
arkadaşlar benım kardeşimde hamile bitane kızı vardı.oda adetten sonra 5. ve 7. gün ilişki oldu diyo başkada olmamış .dün öğrendi cinsiyetini erkek demış doktor.4.5 aylık hamile.
temizlendikten sonra 7. gün mü yoksa adetin 7. günü mü
temizlendikten sonra 7. gün mü yoksa adetin 7. günü mü
temızlendikten sonra 5. ve 7.gün oldu dedi okadar.
kanama 6 gün sürse kanamadan sonra 7. gün 13. gün eder. bu da büyük ihtimal yumurtlama günüdür o bayanın. bence bu mantığa uygun.
bilmıyorumki öyle diyosanız öyledir .ama bu yumurtlama günü olanlarında kızı oluyo okuyorumda burda.
teravetcim hamiş olabilirim.eğer test bozuk değilse.çokçokçok silik çizgi çıktı.....
dr çatlamış dedikte sonra 10 saat sonra olmuştu...senden yorum bekliyorummmm
teravetcim hamiş olabilirim.eğer test bozuk değilse.çokçokçok silik çizgi çıktı.....
dr çatlamış dedikte sonra 10 saat sonra olmuştu...senden yorum bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?