Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

Zamanlama, cinsiyet belirleme faktorlerinden yalnizca bir tanesi. Helen diye bir arkadas var, o da catlatma ignesi yaptirdi ve 36 saat sonra iliski oldu sonuc cok guzel bir prenses. Yumurtasinin catladigindan da eminmis. Bunun gibi daha bircok ornek var. Benim kiz kardesim ilk kizini 4 yil sonra catlatma ignesini ilk denemede hamile kaldi. O da ayni sekilde denemis ve kiz. Ogluna ise adetten temizlendikten sonra Siklusun 7. gunu tek iliskiyle hamile kalmis. Nasil olsa hamilekalmam diye.. Ve boyle ornekler de var..

Tabii ki sadece PGD(tupbebek) yuzde yuz cinsiyet garantisi verebilir. Ama bu faktorler sansi arttirir.

36 saat sonra ilk ilişki oldu demekte tam garanti olmuyo.çünkü yum gelişip çatlamasıda farklı oluyo.ben 12.gün gittim 16 mmdi..dr üç güne çatlar dedi..ama ertesi gün çatlamıştı..bir günde en az 22 23 mm olmuş ve çatlamış..halbuki drun öngörüsü tutmadı.dr olabilir o kadarını bilemeyiz dedi.belki onlarında geç olgunlaşıp geç çatladı..hiç bilemeyiz yada çatladıda kız oldu..bak 151 kişide 14 tane kız olan olmuş....zaten hiç bir yöntem %100 değil.pgt ye bile %100 demiyor dr lar.....

çatlatma iğnesinde doktorlar 36. saatte ilişki öneriyor. ama sonrasında 1 hafta boyunca ilişki öneriliyor. çünkü yumurta geç de çatlayabilir. özellikle yumurtlama sorunu olan bayanlarda geç çatlayabiliyor veya bazen de çatlamıyor. o bahsettiğin örneklerde yumurta geç çatlamıştır.

Son düzenleme:
Helenn canımm yumurta takibii yaptırdıı ama çatlatma iğnesi yaptırmadııı benim bildiğim kişiyse eğer,oo tespit edip bir kaç ilişkii denemiş hatta 3 defaa
hanii topiği var ondan bahsediyorsan canımm

Çatlatma iğnesiyle hamile kalan kızkardeşinnn kaçç saat sonra deneme yapmış canım,ve kaç ilişkii buda çokk önemlii

Bir arkadaşda yazmışş çatlatma iğnesiyle hamile kaldımm sonuçç kızz hemen mesaj attım kaç ilişkii olduu diyee 1 haftaa boyunca hergünn yaptıkk dedi canımmm

oooo bayagıı erkekk olan var yanii

işte bak bende kızıı olann bayanaa sordumm oda öyle dedii 1 haftaa birlikte oldumm diyeee
berceste ve ilkim 3 defa yapmışlarrr

işte bak bende kızıı olann bayanaa sordumm oda öyle dedii 1 haftaa birlikte oldumm diyeee
berceste ve ilkim 3 defa yapmışlarrr

doğru söylüyorsun canım tek ilişki çok önemli erkek bebekte,kuzenimin eşi yumurta takibi yaptırdı doktoru tanıdık, kızı olduğu için sana bir oğlan ayarlayalım demiş çatlatma iğnesi yapmadan takip yapmış şu gün şu saatler arasında bir defa birlikte olun demiş öncesi sonrası yok sonuç takip = tek bir ilişki ve erkek bebek:::))))))))erkek doktorlar bu cinsiyet olayı karşısında daha anlayışlılar sanki,kadınlar çok katı kesinlikle kabul etmiyorlar

arkadaşlar benım kardeşimde hamile bitane kızı vardı.oda adetten sonra 5. ve 7. gün ilişki oldu diyo başkada olmamış .dün öğrendi cinsiyetini erkek demış doktor.4.5 aylık hamile.

merhaba
bana da kız çocuk için bakarmısın daha önce de yazmıştım ama bir ay daha gerekli demiştin. ben de tekrar sorayım dedim. kaç aydır uğraşıyorum bir türlü hamiş olamadım mafoldumben

08.12.2009 --------05.00
02.01.2010 --------06.00
30.01.2010 --------05.30
27.02.2010 -------15.00

teravetcim hamiş olabilirim.eğer test bozuk değilse.çokçokçok silik çizgi çıktı.....
dr çatlamış dedikte sonra 10 saat sonra olmuştu...senden yorum bekliyorummmm

teravetcim hamiş olabilirim.eğer test bozuk değilse.çokçokçok silik çizgi çıktı.....

canım benımkide belli belirsizdi çizgi hamileymışım.takıplemi oldu hadi hayırlısı bakalım.

Hayirli ugurlu olsun, mimoza. Tebrik ediyorum. :CüvCüv: Allah saglikla kavustursun insh. Zaten once cok silik cikiyor bazilarinda. Kac gun gecti yumurtlamanin uzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…