Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
16 ocak saat 13
14 şubat saat 10:30
bu ay da büyük ihtimalle 14 martta olurum.yine sabah veya öğlen saatlerinde olurum sanırım.çünkü kendimi bildim bileli hep 28 güne bir menstruasyon olurum.şubat ayı 28 çektiği için 14 martta olurum diye düşünüyorum. erkek bebek için bakarsan sevinirim

iç çamaşırındaki leke başlangıç sayılmalı. renk o kadar önemli değil. önemli olan az veya çok başlaması

29 gün sürmüş.28 üstü adetlerde bu yyöntem olmuyor bacım.

16 ocaktan 28 gün sonrası 14 şubat.14 şubatın 28 gün sonrası da 14 marta denk geliyor.bu verilerle erkek bebek için bakabilirsen sevinirim

16 ocaktan 28 gün sonrası 14 şubat.14 şubatın 28 gün sonrası da 14 marta denk geliyor.bu verilerle erkek bebek için bakabilirsen sevinirim

Selam, adet tarihinin birinci gunu siklus 1 olarak sayiliyor. Buna gore adetinin 30. gununde diger adetin baslamis. Ama bu program icin en gec siklusun 29 unda gelmesi gerekiyor. Boylece 28 gun olur. Biraz komplike ama umarim anlatabilmisimdir.
Hem zaten simdi gun verse bile mart ayindaki adetinden sonra deneyebilirsiniz. Bekle bakalim kacinda gelecek, belki bu sefer erken gelir. Saatiyle not al.

benim hesabıma göre 28 günde bir mens oluyorum ama.çünkü şubat 28 gün çekiyor ya o yüzden

belirtiğin gün ve saatler arası 693,5 saat yani 28,9 gün.zaten son adet 14 şubat olduğu için yumurtlaman geçmiştir. adet olunca saatiyle not alırsın bakarız. yine böyle sürerse 15 mart sabahı olursun.

teravet tatlım ben adet günlerimi biliyorum ama saatlerni hatırlamıyorum ama öğleni geçmiyorrdu

saatlerde önemliymiş ama sansımı deneyeyım dedim :)

bu arada 3.5 aylık hamıleyım 2 hafta önce kontrolde cinsiyeti belli değildi

dr gitmeme 2 hafta var bebeğimin cinsiyeti ne çok merak ediyorum

1 sat:19 Eylül

2 sat:24 ekim

3sat:23 kasım

cevabını beklıyorum canım

ilişki hangi gün saat kaçta

adetin çok düzensiz.bi tahminde bulunmak güç.. adetinden 5 gün sonra ilişki olmuş oldukça erken. öğrenince bana da yazarsan sevinirim ben de merak ettim. :)

teravet teşekkür ederim canım minicik bir tahmın bile yapmadın yavv:)))

benım adetim 3 bilemedin 4 gün sürüyor

inş..hayırlısıyla bir öğreneyim burayada yazarım

teravat catlama ignesini ayarla demisin ama anlamadim bir konu var mesla ben ikiz erkek bebek istiyorum klomen kullanacam ve arkasinda catlama ignesi vuracam oda fransada ben yurt disindayim ilaclarimi turkiyeden aldirtirdim burda sadece yumurta takibi yaptirip ignemi vurduracam cunku burdaki doktorlar catlamam ignesi klomen gibi seyler de anlamiyolar yardimci olurmusun ayarlama konusunu eger catlamamsa kiz olabilir demisin catlamamsi icin ne yapabilirim bana yardim edersen sevinirim tskler

illaa ikizz oluyoo diyee birşeyy yok canımm çünküü bazı arkadaşlardaa böyle kaldı amaaa ikiz olmadı

teravetcim 23 ekım sabah 7
16 kasım sabah 7
14 aralık sabah 7
10 ocak sabah 7
4 şubat sabah 7 8 gıbı
1 mart öğlen 14,35

teravetcım genelede tahmını yazdım sabah karsı oluyorum bır tek bu ay öğleden sonra oldu erkek bebek için beklıyorum canımmmm

kızlar doktor yumurta takıbı yaptı dıyelım yumurtanın ölçüsünü soyledı bı kafamıza gore gıdıp iğne alıp catlatma yapabılırmıyız ama bı sorun yokken

teravet teşekkür ederim canım minicik bir tahmın bile yapmadın yavv:)))

benım adetim 3 bilemedin 4 gün sürüyor

inş..hayırlısıyla bir öğreneyim burayada yazarım

çevreden duyduğum adet sonrası hamile kalma durumlarında erkek olur diyorlar. zaten önceki adet döneminden kalan yumurta döllenmiş demekki.

bacım doktor yumurtlama takibi yapıyor 2 sonra gel 3 sonra gel drken yumurtan 19 mm geçince iğne yazıyor iğneden 36 saat sonra ilişk diyor. yani doktorun yapabileceği bir takip bu.

bu tarih ve saatlardan hangileri %100 doğru? adetlerin süper düzenli.

canım aynen boyle sana dıcem dıye dıkkat edıyorum teravetcım ne dıyosun bı bak bakem kac aydır tutturamıyorum bebişi zaten bu ay yumurtama bakacak doktor 12 sınde gıdecem ınsallah bı sorun olmaz yumurtalarımda ...bana göğsunden sut gelıyor ama prolaktının düşük dedı ne bılım ıyıce kafam karıstı adam ceket atsa hamıle kalırdım sımdı 3 aydır olmuyo kafayı yıcem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…