teravetcim tam anlamıyla adet olmam yani leke değil direkt gelmesi
4 mart saat23
5 şubat saat 9 civarı
önceki
5 ocak sabah 6
...leke olayını bu ay çok dikkat ettim malum gebemiyim diye.
daha önceki aylar fazla dikkat etmiyodum.sıvı geldimi oldum derdim..bu ay leke gelmesinden bir gün sonra geldi..
off çok karıştı galibamafoldumbenlaelaelaelaelae
16 ocak saat 13
14 şubat saat 10:30
bu ay da büyük ihtimalle 14 martta olurum.yine sabah veya öğlen saatlerinde olurum sanırım.çünkü kendimi bildim bileli hep 28 güne bir menstruasyon olurum.şubat ayı 28 çektiği için 14 martta olurum diye düşünüyorum. erkek bebek için bakarsan sevinirim
16 ocaktan 28 gün sonrası 14 şubat.14 şubatın 28 gün sonrası da 14 marta denk geliyor.bu verilerle erkek bebek için bakabilirsen sevinirim
benim hesabıma göre 28 günde bir mens oluyorum ama.çünkü şubat 28 gün çekiyor ya o yüzden
teravet tatlım ben adet günlerimi biliyorum ama saatlerni hatırlamıyorum ama öğleni geçmiyorrdu
saatlerde önemliymiş ama sansımı deneyeyım dedim :)
bu arada 3.5 aylık hamıleyım 2 hafta önce kontrolde cinsiyeti belli değildi
dr gitmeme 2 hafta var bebeğimin cinsiyeti ne çok merak ediyorum
1 sat:19 Eylül
2 sat:24 ekim
3sat:23 kasım
cevabını beklıyorum canım
28 kasım cuma günü saat 01.00 gibi
adetin çok düzensiz.bi tahminde bulunmak güç.. adetinden 5 gün sonra ilişki olmuş oldukça erken. öğrenince bana da yazarsan sevinirim ben de merak ettim. :)
bu ayın ne dezavantajı var ki? çatlatma iğnesi vurulduğunda en az 19 mm olsun. ayrıca birden fazla yumurta varsa son yumurta için iğneyi ayarla. arkadan gelen yumurta döllenirse kız olma ihtimali yükselir çünkü.
teravet teşekkür ederim canım minicik bir tahmın bile yapmadın yavv:)))
benım adetim 3 bilemedin 4 gün sürüyor
inş..hayırlısıyla bir öğreneyim burayada yazarım
teravat catlama ignesini ayarla demisin ama anlamadim bir konu var mesla ben ikiz erkek bebek istiyorum klomen kullanacam ve arkasinda catlama ignesi vuracam oda fransada ben yurt disindayim ilaclarimi turkiyeden aldirtirdim burda sadece yumurta takibi yaptirip ignemi vurduracam cunku burdaki doktorlar catlamam ignesi klomen gibi seyler de anlamiyolar yardimci olurmusun ayarlama konusunu eger catlamamsa kiz olabilir demisin catlamamsi icin ne yapabilirim bana yardim edersen sevinirim tskler
teravetcim 23 ekım sabah 7
16 kasım sabah 7
14 aralık sabah 7
10 ocak sabah 7
4 şubat sabah 7 8 gıbı
1 mart öğlen 14,35
teravetcım genelede tahmını yazdım sabah karsı oluyorum bır tek bu ay öğleden sonra oldu erkek bebek için beklıyorum canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?