Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
senağlamaTervatcimmmm ben geldimmm naptımda geldimm hamile kaldımdaa geldimmm
bana bakabilirmisin acaba tahminde bulunabilirmisinnn canım cinsiyet için
1 mart 2010 saat gece 11.6 da gece geldi kırmızılar
3 şubat
5 ocak
bunların saatinii bilmiyorum
ilişki14 mart gece 11 buçukta oldu
28 marttan beri ara ara lekelerim geldi regl olacam diye beklerken olmadım:gitme:

bacım inan bir tahminde bulunmak mümkün değil. Allah gönlündekini verir inşallah. neye göre ilişki zamanını belirledin?neler denedin?

tşkler,ama benim sanırım nisan 9 yada 10 gibi yumurtlama olur
peki şöyle sorsam ben yumurtlama günümü hissediyorum
10 u gibi yumurtlama olsa 6 sı biraz erken olmaz mı?
tabiki cevap vermeyebilirsiniz,ama merak ediyorum sormak istedim..

ve benim 6 sında adetim daha yeni bitmiş oluyor,nasıl olacak inanın anlayamadımbilmiyorumkismile

verdiğiniz tarihlere göre

ilk dönem 27.25 gün
ikinci dönem 24,96 gün sürmüş. son dönem 24,96 olduğu için kız bebek için bu uzunluğa göre değerlendirmek daha iyi olur. buna göre 11. gün yani 9 u sabahı yumurtlama olacak.6 sı gece 23.00 bence çok uygun. 2-2,5 gün oluyor yumurtlamayla arası ama istersen 7 si sabahı yap . 2 gün gibi bir ara oluyor yine de

teravetcim selam...alkisalkisalkis
tam dediğin gibi oldu.tam 1i 2ye bağlayan gece olmuşum.saat 4 gibi uyandığımda olmuştum.saat 2 veya 1 gibi olmuş olmalı...bana bu ayki yumurtlama günü ve erkek bebek için saat verirmisin.zaten drada gitcem ama yinede bilgi verirsen sevinirim...teşekkürler...

bu arada ovule olmak olyını daha iyi anlamış oldum...sadece 10 15 dk süren batma hissi oldu...ama akıntı olayı br gün önce gitmişti...ovulasyondan bir gün sonra tekrar akıntı geldi ama yoğun bi akıntı değildi..azıcık oldu ve gitti...

verdiğin tarihlere göre 17 mart 22:00 de ovulasyon görünüyor.

son 2 dönemde hiç ilaç alımı oldu mu?adetlerin düzene girdi. hamile kalamazsan saatiyle al mutlaka.
bu ay ilaç alımı hiç olmasın . 14 nisanı 15 nisana bağlayan gece 02.00 de ilişki
olmalı erkek bebek için.

tervat benimkinide hesaplayabilirmisn?

10 şubat 2010 saat 15.30

7 mart 2010 saat 15,00

2 nisan 2010 saat 11,30

kız istiyoruz nasipse tabiiki cinsiyeti önemli değil eli ayağı sağ salim olsun yeter ama 2 oğlumuz var 1 kız fena olmaz değilmi?

teşekkür ederim.dra gidicem zaten ve dediğin saatte deniycem..oda bakalım iğneden kaç saat sonra dedğin saat denk gelecek...gidince yine buraya yazarım...
iki üç aydır ağrı kesici bile içmedim.sadece bitki çayı içiyorum..buraya yazmıştım.ada çayı civanperçemi aslan pençesi ve papatya..günde bir fincan içiyorum.üç aydır .burayı okuyan arkadaşlara tavsiyem mutlaka için.gerçektende uzun adet siklusunda bi problem var..ya kist ya iltahap ya enfeksiyon yada adını bilemediğimiz başka bi rahatsızlık..çünkü üç ay önce uzun bir tedavi gördüm.idrar yollarımdan.ve kistim vardı.ve bir iki gün muhakkak aksama oluyordu.bu ay 15 gün adetim başlayana kadarda soğan kürü uyguladım..oda bitti....hayırlısı..

travet masejlarını sil bacım.özelden atamıyom.silinmesi gerekiyormuş.dolmuş bacım..))))))))))

Meraba teravet daha öncede yazmıştım sana bu ay olmadı.Erkek bebek için tekrar gün verebilirmisin?Teşekkürler.Tarihlerim:
7 şubat gece 00.30
6Mart sabah 06.00 (5 mart gecesi lekelenme başladı)
2 Nisan 16.30

iğneden yumurtlama zamanı değişecektir. iğne olduğunda beni verdiğim zamanın anlamı olmaz ki. sen doktordan muayene randevusu alırken dediğim günden 1-2 gün öncesine denk getir.zaten dediğim günden 1 gün önce sana iğne yaparlar.

Son düzenleme:

14 nisan 20.30'da olmalı.
baba adayı 5 gün perhiz yapmalı.

10 nisan sabah 05.00-06.00 arası olsun sonra 1 hafta yasak

yumurtlama zamanı değişirmi?
dahamı önce olur diyosun...
o zaman dediğin gibi 2 gün öncesinden bi gideyim..iğnemi olunca inşallah yum çatladığı anı hissedebilirim.....ohaoldumsmile

mrb teravet benim 2 tane kızım var ve eşim 3. çocoğu istiyor 1 tane erkek çocuk istiyorya olmazsa diyorum bende ve senden haberim oldu gerçekten bana yardımcı olurmusun ve hemen acil cvp yazarmısın adet döngüm 28 gün tarihlarerm 1.adet06.02.2010 saat 10.20 2.adet03.03.2010 saat11.23 3.adet31.03.2010saat07.28 cevabını hemen bekliyorum acl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…