senağlamaTervatcimmmm ben geldimmm naptımda geldimm hamile kaldımdaa geldimmm
bana bakabilirmisin acaba tahminde bulunabilirmisinnn canım cinsiyet için
1 mart 2010 saat gece 11.6 da gece geldi kırmızılar
3 şubat
5 ocak
bunların saatinii bilmiyorum
ilişki14 mart gece 11 buçukta oldu
28 marttan beri ara ara lekelerim geldi regl olacam diye beklerken olmadım:gitme:
mrb,benim için de bakabilir misiniz?
kız için
6 şubat saat:12 civarı
5 mart saat:18 civarı
30 mart saat:17 civarı
tşkler
ve benim 6 sında adetim daha yeni bitmiş oluyor,nasıl olacak inanın anlayamadımbilmiyorumkismiletşkler,ama benim sanırım nisan 9 yada 10 gibi yumurtlama olur
peki şöyle sorsam ben yumurtlama günümü hissediyorum
10 u gibi yumurtlama olsa 6 sı biraz erken olmaz mı?
tabiki cevap vermeyebilirsiniz,ama merak ediyorum sormak istedim..
tşkler,ama benim sanırım nisan 9 yada 10 gibi yumurtlama olur
peki şöyle sorsam ben yumurtlama günümü hissediyorum
10 u gibi yumurtlama olsa 6 sı biraz erken olmaz mı?
tabiki cevap vermeyebilirsiniz,ama merak ediyorum sormak istedim..
saatini nasıl tahmin ettin peki batma hissi veya ovulasyon kanaması mı yaşadın? eğer değin gibi 17 si 23.00 te ovule olmuşsan 1 nisanı 2 nisana bağlayan gece veya 2 nisan sabahı adet olmalısın. saatiyle yazarsın.
teravetcim selam...alkisalkisalkis
tam dediğin gibi oldu.tam 1i 2ye bağlayan gece olmuşum.saat 4 gibi uyandığımda olmuştum.saat 2 veya 1 gibi olmuş olmalı...bana bu ayki yumurtlama günü ve erkek bebek için saat verirmisin.zaten drada gitcem ama yinede bilgi verirsen sevinirim...teşekkürler...
verdiğin tarihlere göre 17 mart 22:00 de ovulasyon görünüyor.
son 2 dönemde hiç ilaç alımı oldu mu?adetlerin düzene girdi. hamile kalamazsan saatiyle al mutlaka.
bu ay ilaç alımı hiç olmasın . 14 nisanı 15 nisana bağlayan gece 02.00 de ilişki
olmalı erkek bebek için.
teşekkür ederim.dra gidicem zaten ve dediğin saatte deniycem..oda bakalım iğneden kaç saat sonra dedğin saat denk gelecek...gidince yine buraya yazarım...
iki üç aydır ağrı kesici bile içmedim.sadece bitki çayı içiyorum..buraya yazmıştım.ada çayı civanperçemi aslan pençesi ve papatya..günde bir fincan içiyorum.üç aydır .burayı okuyan arkadaşlara tavsiyem mutlaka için.gerçektende uzun adet siklusunda bi problem var..ya kist ya iltahap ya enfeksiyon yada adını bilemediğimiz başka bi rahatsızlık..çünkü üç ay önce uzun bir tedavi gördüm.idrar yollarımdan.ve kistim vardı.ve bir iki gün muhakkak aksama oluyordu.bu ay 15 gün adetim başlayana kadarda soğan kürü uyguladım..oda bitti....hayırlısı..
Meraba teravet daha öncede yazmıştım sana bu ay olmadı.Erkek bebek için tekrar gün verebilirmisin?Teşekkürler.Tarihlerim:
7 şubat gece 00.30
6Mart sabah 06.00 (5 mart gecesi lekelenme başladı)
2 Nisan 16.30
tervat benimkinide hesaplayabilirmisn?
10 şubat 2010 saat 15.30
7 mart 2010 saat 15,00
2 nisan 2010 saat 11,30
kız istiyoruz nasipse tabiiki cinsiyeti önemli değil eli ayağı sağ salim olsun yeter ama 2 oğlumuz var 1 kız fena olmaz değilmi?
iğneden yumurtlama zamanı değişecektir. iğne olduğunda beni verdiğim zamanın anlamı olmaz ki. sen doktordan muayene randevusu alırken dediğim günden 1-2 gün öncesine denk getir.zaten dediğim günden 1 gün önce sana iğne yaparlar.
10 nisan sabah 05.00-06.00 arası olsun sonra 1 hafta yasak
14 nisan 20.30'da olmalı.
baba adayı 5 gün perhiz yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?