Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
merhaba teravet
1mart 2010
1nisan 2010
1mayıs 2010 hepside sabah ama saatlerini hatırlamıyorum
kız bebek için yardımcı olurmusun???

birde 4 kasım 2007
27 aralık 2007
5 ocak 2008 bunlarda sabah cinsiyet taahmini yapılabiliniyormu merak ettim bilebilecekmisin diye:))))))

sevgiler................

bacım31 gün sürüyor adetin 28 üstü olursa bu yöntem olmuyor biliyosun.

tahmin o şekilde olamaz.ilişki zamanı yok ayrıca olsa bile tahmin etmemin mümkün olacağını sanmıyorum.

Teravet Merhaba,benim bir kızım var ALLAH izin verirse bir erkek bebek istiyorum..Rica etsem erkek bebek için bakar mısın?

17 MART (SABAH 07.00)
11 NİSAN (AKŞAM 08.15)
9 MAYIS (AKŞAM 17.09)

08.02.2010
07.03.2010 gece 11.30
04.04.2010 aksam üstü 17 / 18
01.05.2010 gece 02.00/03.00 arasi hastalandim erkek bebek icin
tesekkür ederim canim

merhaba bende hamile olma olasılığı çok olan günleri bilmek istiyorum mümkünse... kız erkek farketmez...

18. Mayıs 15.00
20. Nisan 12.00 civarı
25. şubat 12.00 cıvar...

arada bir ay atlamadım... maalesef 3 hafta gecikmeyle adetim geldi.. geçen ay adet düzenleyici kullandım, bu ay düzenli olur inşallah...

bi yerde adetten hemen sonra da hamile kalma olasılığı var demişsiniz... o nasıl oluyor ve ne kadar olasılığı var??

canım bak arama motoruna ovulasyon gunu hesaplama yaz ılk cıkan sıteye gır orda otomatık hesaplayıcı var son adet tarıhının ılk gununu gır sana gebe kalabılecegın gunlerı hemen soyleyıverıyor :)

Slm Teravet
30 nisani 1 mayisa baglayan gece hastalandim canim.ben dondurulmus embriyolarim icinde doktorla konustum 13 tane var benim simdi cok kararsiz kaldim doktor %50 sansin var diyo biz bunu bilemeyiz hani embriyonun hangi cinsiyete sahip oldugunu benim iki kizim var ilk kizim mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk denemde tuttu.ikinci kizima hamile kalma sansim olmadigi icin zaten korunmadik.adet baslagicindan 12 gün sonraki tek iliski sonucu hamile kalmisim.kizim oldu.simdi tekrar dogal yolla olurmu onuda bilmiyorum doktor bizim gibi ciftlerde sperm az oldugu zaman bazi kisilerin 7 yil arasinda hamilelik yasam sansi oluyormus ama bu demek degil benim tekrar normal yollarla bebek sahibi olamayabilirim.diger taraftanda dondurulmuslarin süresi aralikta bitiyor ne yapmaliyim bilemiyorum.bir erkek bebek olsun isterim aslinda ama korkuyorum.seninde basini sisirmin Teravetcim.

neden 3 hafta gecikmiş doktora gittin mi?

28 mayıs 1 haziran arası en fazla ihtimal var

neden 3 hafta gecikmiş doktora gittin mi?

28 mayıs 1 haziran arası en fazla ihtimal var

evet doktora gittim, ama hamileyim umuduyla tabi... 30. aralıkta bebeğimi düşürmüştüm, kürtaj olmak zorunda kaldım. doktor onun etkisi olabilir dedi. ondan önceki ay aşırı kanamam olmuştu zaten... ama artık düzenlendi çok şükür :Saruboceq:

kadın olmak zor :)

verdiğin tarihlerde hergünmü ilişki daha iyi yoksa iki üç günde birmi?? bide sabah daha iyi olduğunu duydum doğrumu?

2 günde bir yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…